İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

buradan msn versek devamlı forumda okunacak.silinmiyor da tekrar.senin 60.benimde 45 falan.açılınca atalım oradan.ben de ankaralıyım ama erzurumda görevliyim şuan.

ben ekledim birini sarı saçlı eşiyle beraber umarım dogrudur kızlar:)bu arada geçe kalktık sahura eşimde tecüt namazı kıldı bizizm için:)allah dualarımızı kabul eder inşallah tez zamanda

kızlar ablam dedi şimdi saat 12 de ezandon sonra kıbleye dön dedi dualarımı kabede yapılan dualardan kabul eyle edi regli oldugum için cevşen oku dua kitabımız var onu oku ardındanda kendi duanı et 1 saat dua et dedi tv de verirse kabede hacı duasını ordanda takip edicem sizide bekliyorum dua için öptüm by

vildancim bende ekledim melisi.onun arkadaslarindan da bulabilirsin.canan unlu inci dlye bul.
kizlar simdiden bayraminiz kutlu olsun.gece dualarda bulusmak dilegiyle...

ilk bebeğim 25 mayısda 7+4 haftalıkken karnımda öldü, kalp atışlarını duyduk ve takip eden 1 hafta içinde hergün yavaşlamasına şahit oldum,bebeğimin gidişini sadece izleyebildik hiç bişey yapamadık... 2.bebeğimi de 25 ekimde 8 haftalıkken hala kalp atışı duyulmayınca kaybettim...Allah birdaha aynı acıyı yaşatmaz inşallah..herşeye rağmen şubat gibi yeniden hamile kalmak istiyorum,,, diğer türlü geçmicek kayıplarımın acısı.... Allah isteyen herkese bebek nasip eder inş...

canım çok geçmiş olsun eve zamanda geçse gülsek eğlensekte acı bitmiyo kalıyo içte bi yerde.umarım allahım başka acılar yaşatmasın bize bu mübarek günlerde yalvarıyorum allahıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…