canım o kadar içtrn dua etmişsinki okurken inan tüylerim diken diken oldu benimde daha bitmedi regl ama dualarım sizinle rabbim inşallsh sesini sesimizi duyar vildancım. bunu herşeyden çok ve yürekten diliyorum...
melis kaçıncı günü bugün regl?
Allah sabır versın cok zor
vildancım eşinede sana da çok teşekkürler.bende düm ismen dua ettim size.melisle sana.Allah kabul eder inşallah.amaaaaaaa:artık ağlamak yok tamam mı?hep iyi düşüncez ve herşey iyi olcak.sonuçta .çok büyük problemlerimiz yok gebelikle ilgili.yine olcak bebişlerimiz ve kucağımıza alcaz İNŞALLAH.bak bunlar biziz:)bende ekim 15 de oldum kürtaj bakalım ne zaman regl olcam.sonraaaa hep beraber mutlu haberler inşallah.
ayy inşallah arka arkaya hamile oluruzda birbirimize fotograflarımızı göndeririz bundan sonra bebekle ilğili başka konulara girmicem hikayeleri okudukca aglamakdan içim çıkıyor sadece sizle konuşcam eşim böyle devam ederse internetimi kapatcak çünki kızlar face ekleye bilirmiyim sizleri bana özlden msj atsanız isterseniz tabi
ayy inşallah arka arkaya hamile oluruzda birbirimize fotograflarımızı göndeririz bundan sonra bebekle ilğili başka konulara girmicem hikayeleri okudukca aglamakdan içim çıkıyor sadece sizle konuşcam eşim böyle devam ederse internetimi kapatcak çünki kızlar face ekleye bilirmiyim sizleri bana özlden msj atsanız isterseniz tabi
inşallah berber verelim mutlu haberlerimizi.bencede olumsuz hikeyeleri okumamalısın.bende ilk başlarda çok okuyordum.aynen eşim de üzülüyordu benim moralim bozuldukça.hem insan hep olumsuz düşünmeye başlıyor öyle olunca.face den ekleyelim tabii.ben sana mesaj atacaktım ama msj sayısı 100 olmadan atmıyor.nasıl yapcaz?
inşallah berber verelim mutlu haberlerimizi.bencede olumsuz hikeyeleri okumamalısın.bende ilk başlarda çok okuyordum.aynen eşim de üzülüyordu benim moralim bozuldukça.hem insan hep olumsuz düşünmeye başlıyor öyle olunca.face den ekleyelim tabii.ben sana mesaj atacaktım ama msj sayısı 100 olmadan atmıyor.nasıl yapcaz?
nasıl yapsak acaba burdan msn adresi falan verebiliyormuyuz acaba face için isim soy isim versemde kapalı bulamazsın beni gizli msn vere bilirmiyiz ki acaba
nasıl yapsak acaba burdan msn adresi falan verebiliyormuyuz acaba face için isim soy isim versemde kapalı bulamazsın beni gizli msn vere bilirmiyiz ki acaba
senin kaç mesaj kalmış 100 olmaya:)?
bu arada melis 9. günü olması lazım daha tam bitmemiş damla damla olsada geliyor dedi bakalım benim kaç gün sürcek benimde 28 de damla damla başladı 30 da tam anlamıyla hatta fazla fazla geldi şimdi düzeninde yavaşladı 2 yada 3 güne kadar biter diyorum ama bakalım belki uzarda sende adetim gelmez diye düşünüyorsan civan perçemiyle aslan pençesini demle iç ben öyle yaptım adat belirtilerim yoktu ki hep olur korktum hemen içmeye başladım çok şükür geldi gelmezse diye korkmuştum bide onlamı ugraşmaktan çok korktum ama şükürler olsun geldi
bu arada melis 9. günü olması lazım daha tam bitmemiş damla damla olsada geliyor dedi bakalım benim kaç gün sürcek benimde 28 de damla damla başladı 30 da tam anlamıyla hatta fazla fazla geldi şimdi düzeninde yavaşladı 2 yada 3 güne kadar biter diyorum ama bakalım belki uzarda sende adetim gelmez diye düşünüyorsan civan perçemiyle aslan pençesini demle iç ben öyle yaptım adat belirtilerim yoktu ki hep olur korktum hemen içmeye başladım çok şükür geldi gelmezse diye korkmuştum bide onlamı ugraşmaktan çok korktum amolsun geldi[/QU
daha var benim.ekim 15 ti kürtaj.o nedenle şimdi belirti falan yok bakalım.kontrolde de iyi dedi.inşallah bakalım olur.sen hangi şehirdesin buarada?bir de sen atamıyor musun özelden?
bu arada melis 9. günü olması lazım daha tam bitmemiş damla damla olsada geliyor dedi bakalım benim kaç gün sürcek benimde 28 de damla damla başladı 30 da tam anlamıyla hatta fazla fazla geldi şimdi düzeninde yavaşladı 2 yada 3 güne kadar biter diyorum ama bakalım belki uzarda sende adetim gelmez diye düşünüyorsan civan perçemiyle aslan pençesini demle iç ben öyle yaptım adat belirtilerim yoktu ki hep olur korktum hemen içmeye başladım çok şükür geldi gelmezse diye korkmuştum bide onlamı ugraşmaktan çok korktum amolsun geldi[/QU
daha var benim.ekim 15 ti kürtaj.o nedenle şimdi belirti falan yok bakalım.kontrolde de iyi dedi.inşallah bakalım olur.sen hangi şehirdesin buarada?bir de sen atamıyor musun özelden?
malesef bende atamıyorum olmamış 60 da daha o yüzden özelden atamıyorum ben eskişehirdeyim sen nerdesin
malesef bende atamıyorum olmamış 60 da daha o yüzden özelden atamıyorum ben eskişehirdeyim sen nerdesin
ben çıkıyorum canım spora gidicem akşam gire bilirsem gelirim genelde eşim varken giremiyorum kızıyor dedim ya giremezsemde yarın görüşmek üzere arife gününüz şimdiden hepinize hayırlı olsun
melis kaçıncı günü bugün regl?
8.gün canım normalde benim 5 gün sürerdi ama değişebiliyomuş. bugun 8.gün ve bitti sanırım damla damla geldi..bitsin artık ya sıkıldım
vildan canan facede ekleyin beni melis alper arslan die aratın
ekledim ben seni.vildan da ekler ben de onu oradan bulurum canım.
ben ekledim birini sarı saçlı eşiyle beraber umarım dogrudur kızlar:)bu arada geçe kalktık sahura eşimde tecüt namazı kıldı bizizm için:)allah dualarımızı kabul eder inşallah tez zamanda
ilk bebeğim 25 mayısda 7+4 haftalıkken karnımda öldü, kalp atışlarını duyduk ve takip eden 1 hafta içinde hergün yavaşlamasına şahit oldum,bebeğimin gidişini sadece izleyebildik hiç bişey yapamadık... 2.bebeğimi de 25 ekimde 8 haftalıkken hala kalp atışı duyulmayınca kaybettim...allah birdaha aynı acıyı yaşatmaz inşallah..herşeye rağmen şubat gibi yeniden hamile kalmak istiyorum,,, diğer türlü geçmicek kayıplarımın acısı.... Allah isteyen herkese bebek nasip eder inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?