İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

Geçmiş olsun canım
Bak bende ıdogan gibi gelişmemiş kalp atışları duyulmamış yani kısaca boş gebelik sonrası kürtaj oldum Allahım hem tüp bebek için aylarca uğraşıp kendi ayaklarımla kürtaja gidip aldırmak ölmekten beterdi. en azından 1 kez çlürsün o şekil 45 gün hergün öldüm diyeyim gizli gizli ağladım eşimden habersiz. birde herkes aradı nasıl oldun diye bende herkese anlatırken bi daha sular seller gibi. CANIM ANAM BANA DEDİKİ BAK YENGENDE YILLAR ÖNCE AYNISINI YAŞADI BİR SONRAKİ AY TEKRAR HAMİLE KALDI. BOŞ GEBELİK SONRAKİ AY HAMİLE KALIRSIN SEN DEDİ. AMA BENİM ZATEN ÜP BEBEK DIŞINDA KALMAM İMKANSIZ. ( TEK TÜPÜM YOK ALINDI DİĞERİDE TIKALI ÇIKTI) VEEEEEEEEEEEEE KÜRTAJDAN SONRA BİR KEZ ADET GÖRDÜM VE SON ADET TARİHİM O OLDU. ŞUAN OĞLUM 6.5 AYLIK RESİMDEDE GÖRDÜĞÜN GİBİ ÇOK SAĞLIKLI MAŞALLAH. moral bozma inşalla Allahım sana ikinci ve sağlıklı bir gebelik en kısa zamanda yaşatsın ve bebeğini kollarına al.

(ANGELOFSKY ) canım çok sevindim önceklikle ..ne güzel moral verdi bana..ben de 23 temmuzda kürtaj oldum ve kürtaj sonrası 21 ağustosta bir düzenli adet gördüm..nerdeyse 2 ay olacak hala adet göremiyorum...sen de sebeb ne denmişti...bildiğim bi rahatsızlığım yok ve doğal yolla gebe kalmıştım...bu adet görememem çok sarstı beni...

Son düzenleme:

canım önceikle allah analı babalı büyütsün inşallah.. ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. umarım bir sorun çıkmazda tekrar hamile kalabilirim. dualarınızı eksik etmeyin..

o kadar tanıdıkki anlattıklarınız bana, bende 19 eylülde 8 haftalık bebeğimi kürtaj oldum bebek 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrenmiştim o haftanın sonuna çok ateşlendim 2 gece hastanede yattım bebeğe bişey olacak diye kontrol altında tuttular ama tabi dayanamamış minicik şey ben zor duruyodum ayakta hastaneden çıkarken bişe yok iyi dediler 8. hafta kontrole gittiğimde sadece 6 haftaya kdr gelişebilmiş hemen almak lazım dedi doktor çok yıkıldık eşimle çünkü bebeğin kalp atışlarını yeni aldığı son şekli görmek umuduyla gitmiştik ne bulduk , çok korktum hiç bilmediğim bişey kürtaj olmak ama allah yardım etti ve bitti çok zor düşününce hergün çok üzülüyosun hepinizi canıı gönülden anlıyorum ama yapacak bişeyimiz var mıydı YOK elimizde olmayan neden le rabbim bunu yazmış yaşandı , en yakın arkadaşımla aynı hafta gebe kalmıştık allah nazardan sakınsın 13 haftalık oldu bende sizin gibi diyorum içten içe bende şimdi böyle olcaktım diye ama ne olursa olsun isyan etmemek lazım , ya anlamasaydık içimizde kalsaydı 1 hafta daha dursa kendi düşmese zehirleyebilirdi rabbim beterinden sakındı yinede diyorum..
benim görümcemde ebe ilk çocukta aynı benim gibi 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kalmış 2 tane aslan gibi kocaman çocuğu var şimdi ..
henüz adet görmedim onu bekliyorum , herşey yolunda giderse ki inşallah hepiniz için söylüyorum 4-5 ay sonra yeniden denemeyi istiyorum..
ama bu sefer saklayabildiğim kadar saklıcam etrafa söylememe kararındayım nazara inanmayan ben böylece tecrübe etmiş durumdayım o riskli 3 ayı atlatınce en yakınlarımla paylaşmayı düşünüyorum tabi allah kısmet ederde o günleri görürsek...

üzülmeyin , üzülmeyelim bir an önce toparlanmaya bakalım yoksa psikolojikte vücudumuz etkilenir iyi düşünelim hep iyi olsun bundan sonrası için , gebe kalıncada ya yine bişey olursa diye korkmayın daha sık kontrole gideriz ztn doktor ilk gebelikten biliyo olucak daha dikkatli davranırız artık napalım ,, nacizane benim fikrim bu kızlar allah çok büyük sabır versin hepimize ..
hatırlarsanız çağla şikel ilk bebeğini kaybetmişti bizim gibi , bakın şimd 2 yaşındaymış çocuğu hemen olmuştu diye hatırlıyorum hem 2.ye hamileymiş , bizim neden onun gibi olmasın dimi

rabbim yüzünüze baksın gönlünüze göre versin İNŞALLAH..

canım sana da çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun seninde ben 7 haftalıkken kalbini dinlemiştim 8.haftada ölmüş ben bunu 11.haftada farkettim 3,5 hafta ölü taşımışım karnımda ama dediğin gibi ilk adetimi göreyim yine deneyeceğim zor çok zor bi durum..

merhaba,

bende ilk hamileliğimde 6. haftada kalp atışlarını duymama rağmen 5 hafta sonraki rutin kontrolde acı gerçeği öğrendim.8,5 haftalıkken kalbi durmuş bense hiç bişeyin farkında değildim,ne bi ağrı ne bi leke hiç birşey.dolayısıyla büyük bi şok oldu bizim için,ve ilk hamileliğim olmasıda ekstrası oldu.aynı gün kürtaj oldum tabi.
doktor 3 ay korunun dedi ama 2 ay sonraki muayenemde herşeyin yolunda olduğunu korunmayı bırakabileceğimizi söyledi.
ve bıraktığım ayda tekrar hamile kaldım.bu sefer bebe asprini kullandım 7,5 aya kadar önlem olarak.
ve sağlıklı bi şekilde normal doğumla kızım dünyaya geldi.
şimdi 3 yaşında ve ben tekrar hamileyim çok yeni :) aspirine tekrar başladım doktor kontrolünde.
inşallah yine sağsağlim doğurmak nasip olur,herşeye hazırlıklıyım ama,ilki gibi cümle alemede yaymadık :)

ve şunu söyleyebilirim evet yaşadığımız gerçekten çok kötü bi tecrübe oldu bizim için,ama yıllardır hiç hamile kalamamış,bebeğine kavuşmasına bikaç hafta kala kaybetmiş,yada doğurduktan sonra kaybetmiş o kadar kadın varki,onları düşününce hamileliğimizin başında yaşadığımız bu durum çokta önemli olmuyor.

inanıyorum,isteyen herkes er yada geç mutlaka anne olacak

fıstıklar arkadaşlar ne güzel moral vermiş sağlıkla kucaklarına bebişlerini alıp rabbiim korusun hepsini
bende haziran da kaybettim meleğimi ocakta yanımızda olacaktı ve( ilk anından kaybedene kadar neçok üzüntüler yaşadım )ve 3arkadaşım da hamileydi birinin bebeği oldu kokladım sevdim nasıl güzel seninde olur inşallah diye dualar ettiler inşallah rabbim nasip eder daha 2 tane daha koklucam onlar farklı can benimki farklı candı nasip hepimizin ki nasıl farklıysa buda öyle oyüzden arkadaşlarınızınkini sakın görmeye gitmemezlik etmeyin nasıl moral oluyor anlatamam ama arkadaşınız uyuz sa nazar değer diyip kıskançlık yapar sizi sinir etmek için laf sokar bebişini saklarsa bişey diyemem :)
benim doktorum her 5kadından 1inin başına geliyor diyince benimi buldu demiştim ama kürtaj olunca hergelen kendi yaşadığını anlatınca sadece çevremde okadar çok kişi yaşamışki demekki gerçekten doğalmış diyorum artık herkez başladınızmı diye soruyor doktor bana 6ay korun dedi ilk ay evimizle ilgili sıkıntılar (ben yoktum daha 2haftalık kürtajlıyken evi subastı)adetim 2ci ayda oldu şuan 3cüsünü yani 4cü aydayım ama yaşanan sıkıntıları yine yaşıcaz diye denemekten bile korkuyorum
ama doktoların da söylediği gibi biz şanslıyız enazından hamile kalabiliyoruz ne yollar deneyip ne sorunlarla kaçkez tüp bebek deneyenler var inşallah rabbim zamanı gelince hepimize nasip edecek rabbim daha kötülerinden korusun hepimizi ve doldursun göbeciklerimizi ve kucaklarımızı aminnnnnn

çok güzel bi haber böyle haberleri duyunca umutlanıyorum bende ne güzel rabbim bizede yaşatır inşallah bişi sorcam bebek aspirini ne işe yarıyormuş niye kullanmanı istedi doktor

çok güzel bi haber böyle haberleri duyunca umutlanıyorum bende ne güzel rabbim bizede yaşatır inşallah bişi sorcam bebek aspirini ne işe yarıyormuş niye kullanmanı istedi doktor

kan pıhtılaşması riskine karşı verdi, o durumdada bu şekilde kalp durması çok oluyormuş.

kanı biraz sulandırıp kan akışını kolaylaştırması açısından verdi.

slmlar ben de 17 ağuststa 16 haftalık oğlumu kaybettim cinsiyetnı öğrenmeye gitmiştik kalbinin atmadığını söledi doktor sonrası malumm suni sancı doğum kürtajj...ilk gebeliğimdi.bu ay korunmayı bıraktk.ekım 22de adet olmam lasım bakalım hayırlsı dua ediyrum

Kizlar size bisey sorucam persembe gunu kurtaj oldum ogun kanamam oldu cuma ve cumartesi hic kan gelmedi pazar gunu cok az kan geldi fakat bugun sabah bi karin acisuyla uyandim bisey geldigini farkettim kan bihtilasmis gibi pedimin uzerine yogun bisekilde parcaparca kan gelmis sSonra tekrar geldi agri kesici yuttum banamisin demedi bayaaa bi agridi ve bir iki saat sonra durdu sizce korkmam gerekenbisey varmi yoksa normalmi yogun bikanama gecitmedigim icinmi oldu suandada ka geliyor normal yani cok degil pihtilasmamis

çok normal yaşadıkların içinde kalan parçalar dökülmüş kanamanda az olması normal öyle çok olmuyor zaten yalnız bir hafta sonra doktora mutlaka kontrole git çünkü içinde parça kalıp kalmadıgına baksınlar geçmiş olsun canım

canım inşallah tekrar anne olursun sana doktorun kaç ay bekle dedi bende senin gibi çok beklemek istemiyorum ama korkuyorumda bebeginin ölüm sebebini söyledimi doktorun kürtajdan sonra adetin düzenli bir şekilde geldimi

Canim cvp icin cpk sagol iki gun durup tekrar kanamam olmasi korkuttu beni bana iki hafta sonra gel efi doktor iki hafta sonta turkiyeye geliyorum orda kontrol olmayo dusunuyorum zira burdaki doktorlara pek guvenemiyorum

canım inşallah tekrar anne olursun sana doktorun kaç ay bekle dedi bende senin gibi çok beklemek istemiyorum ama korkuyorumda bebeginin ölüm sebebini söyledimi doktorun kürtajdan sonra adetin düzenli bir şekilde geldimi

canım doktorum bana 3 ay dedi ama başka doktor beklemene gerek yok dedi.bebğimin ölüm sebebi belli değil.sadece tsh değerimde sorrun vardı.normal değerin 10 kat üzerndeydi.ilaç kulanmaya başlamıştım ama ilaç kulanmaya başladıktan 10 gün sonra bebeğim öldü.doktor kesin bu yüzdendır demedi ama büyük ihti,mal bebekle alaklıdır dedi.ben tabi bunla yetınmeyıp eğitim araştırma hastanesine gittim ordakı doktr da 2 ve ya 3 düşükten sonra araştırma yapıyoruz dedi.bi daha dene dedi.kan pıhtılaşması olabilir mi deim.kan pıhtılaşması erken dönemde olur dedi..kürtajdan sonra 36.günde adet oldum bi sıkıntım olmadı hatta ilk defa rahat bi adet dönemı gecırdım.normal de sancılarım olurdu ama hiç bii şey hissetmedım bu defa.sen ne zaman kaybettın bebeğini ve neden???

canım bende kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum ve bu hafta doktora gidip araştırmayı düşünüyorum peşini bırakmak istemiyorum doktor bana da beklemene gerek yok dedi tekrar kalabilirsin dedi ama bendde ikinci kez olursa die korkuyorum bunu kaldıramam o yüzden araştırmak istiyorum bi sorun yok dediler ama ne bileyim aklımda hep bi şüphe..bi arkadaşımda ilk çocuğunu aynı bizim gibi kaybetti ve o araştırdı kan pıhtılaşması çıktı ilaç kullandı şimdi 40 günlük bi bebeği vAR.

canim cvp icin cpk sagol iki gun durup tekrar kanamam olmasi korkuttu beni bana iki hafta sonra gel efi doktor iki hafta sonta turkiyeye geliyorum orda kontrol olmayo dusunuyorum zira burdaki doktorlara pek guvenemiyorum

ben bugun kürtaj olalı 10,gün ve hala kanamam var 15 gün sürebiliyomuş 5 gün daha beklicem durmazsa tekrar gidicem kontrolde rahim tertemiz dedi ama bekliyorum bakalım.

ben bugun kürtaj olalı 10,gün ve hala kanamam var 15 gün sürebiliyomuş 5 gün daha beklicem durmazsa tekrar gidicem kontrolde rahim tertemiz dedi ama bekliyorum bakalım.

Canim ben korkmaya basladim bugunde kanamam az olmadi yani adet oluyormusum gibi oluyorum arada birde karin agrisi var bugun altinci gunum ama bilmiyorum ins bisey yoktur bende dpktora turkiye gidiyim diyordum ama kanamam durmazsa ben birdada giderim

ya ben de şüphelndım ama dokktor sanmam dedı bende bu forumu okudum genelde çoğu erken dönemde kaybettmiş.ne bileyım ben ya inş. değilimdr korkuyorum cok.bu arada sen eskişehirlimisn?benım eşim de eskişehirli.am stanbuldayız biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…