Bugün işterınden birinin oğlu doğuyor oysaki benim bebeğim ondan büyük olacaktı şimdi yok.bugün hastaneye onu ziyarete gideceğiz benim ntsye girdiğim hastane.hazırmıyım bilmiyorum tartmadım kendimi halen başıma ne gelecek bilmiyorum .kucagında bebek yenı doğmuş ,aglayan, mis kokan.Allahım umarım dayanabilirim
rabbim yardımcın olsun..ama hazır hissetmiyorsan ya bi bahane bul ya da gerçekten samimi bi arkadaşınsa açık açık anlat derim ben..çünkü çok ama çok yıkıcı oluyor..benm bebeğimin doğacağı tarihte ben 3 bebek görmeye gittim..bi tanesi kapı komşum olmak üzere..içim yandı kavruldu..tek bi laf edemedim..her seferinde eve gelip kendi kendime ağladım..korktum yanlış anlaşılmaktan ama şimdi ikinci kez başıma geldi ve kimseyi takmıyorum biliyor msn..kim ne anlarsa anlasın inanki umrumda değil..benim psikolojim herkesten herşeyden daha önemli..onların zaten keyfi yerinde boşver canım kendini yıpratma derim..yine de sen bilirsin tabi..allah yardımcın olsun..
sanırım ilk bebeğini kaybedip ikinciyi sağlıkla doğuran anneler bi hayli meşguller bebişlerden dolayı tabi :) kimse bişe yazmıyo..
kesinlikle sana katılıyorum milletin bizi düşünmesi gerekirken nedense hep biz insanlara karşı daha anlayışlı oluyoruz. içim sıkılıyor bugün çevremde bi dünya düğündü oydu buydu var ve ben içim acırken ne düğüne gitmek istiyorum nede gülmek ama hem gitmek zorundayım hemde gülmek çok yoruldum artık insanlara kendimi güçlü göstermekten. sıkıldım ben iiyim numaraları atmaktan istediğim gibi ağlamak istediğim gibi davranmak istiyorum herkeze melek kızımı anlatıp hep ondan konuşmak istiyorum ama ne yazıkki konuşacak kimse yok. bencede gitme hastaneye çok geçerli bi mazeretin var anşayışla karşılar bence sonuçta oda bi anne olmuş evlat duygusunu biliyordur. ben nsl kaçıcam gitmekten hiç bilmiyorum çok yakınım ve söz verdim gelicem diye doğumuna bile giricem demiştim tabi ozaman benim bebeğimde yaşıyordu içimde
Ben sizleri tam olarak anlayamam belki bir kez hamile kaldım 3yaşında bir kuzum var ilk bebekliginde çok uyuduğu zaman uykudan sıçrayarak kalkıyordum acaba birşey mi oldu diye nefesini dinliyordum (bunu hala bazen yaptığım oluyor) bu düşünce bile çok korkunç allah size sabır versin rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ama şunu düşünün allah herkese cennette bir melek vermez sizlerin cennette melekleri var bu çok güzel
Arkadasım geçmiş olsun sanada rabbım dayanma gucu versın benim 3 ay oldu bebeğim gideli ama zaman geçmek bilmiyor resmen gün sayıyorum 6 aya .sanki tekrar hamıle kalana kadar gecen zaman boşa zaman gibi geliyor N e yazıkkı olmuşla geçmişe hiç çare yok banada rüya gibi geliyodu başlarda ,zamanla idrak ediyosun işte.Ve tekrar yeni bir umuda tutunmak istiyosun .Şükürler olsunki senin kaybının nedeni biliniyo gideceğin doktor mutlaka buna önlem alacaktır.Birde önlem alınamayan yada ne yasanacagı bilinemeyen haller var.Ona ragmen hepimiz büyük umutlarla büyük dualarla anne olabilmek için ugrasıyoruzIyışallah bekleme süren gecene kadar sende psikolojik olarak iyileşir ve saglıklı bir hamılelıkle bebeğini kucagına alırsınSelam arkadaşlar bende 23 nisan 2013 ilk bebegimi kızımı 25 haftalık iken suni sancı ile normal dogum yaparak kaybettim..kan pıhtılaşması dedi dr. tabikii başka dr. gidicem...bazı arkadaşlar düşük yaptıktan sonra bebek sahibi olmuş bir nebse umut oldu bana 6 ay sonra bebek düşünebilirmişim tabiki hergün igne vurularak kan sulandırmak için olsa gerek..zaten şimdiden dr. coraspirin ve folikasit verdi şu lahusa dönemim biter bitmez içicem inş...ama halen rüyada gibiyim elimi karnıma koyuyorum lakin yok 27 gün oldu zaman gecmiyor...hergece sesiz şekilde eşime belli etmeden aglamak gercekten acı.aglayan gözlerimiz inş. sevinc gözyaşı ile sonlanır........
dilerim ki ALLAH tan inş. bu acıyı birdaha yaşamayız....herkese Allah gönlüne göre versin......seneye bu zaman lar hamile oldugumuzu yazarız inş.
Arkadasım geçmiş olsun sanada rabbım dayanma gucu versın benim 3 ay oldu bebeğim gideli ama zaman geçmek bilmiyor resmen gün sayıyorum 6 aya .sanki tekrar hamıle kalana kadar gecen zaman boşa zaman gibi geliyor N e yazıkkı olmuşla geçmişe hiç çare yok banada rüya gibi geliyodu başlarda ,zamanla idrak ediyosun işte.Ve tekrar yeni bir umuda tutunmak istiyosun .Şükürler olsunki senin kaybının nedeni biliniyo gideceğin doktor mutlaka buna önlem alacaktır.Birde önlem alınamayan yada ne yasanacagı bilinemeyen haller var.Ona ragmen hepimiz büyük umutlarla büyük dualarla anne olabilmek için ugrasıyoruzIyışallah bekleme süren gecene kadar sende psikolojik olarak iyileşir ve saglıklı bir hamılelıkle bebeğini kucagına alırsın
Ayrıca bazen konuşmak daha iyi geliyo bende eşimden gizli çok agladım onuda üzmemek için.sonra hep sadece ona agladım anlattım cok destek oldu.ama bunu yapamıyosan burda da birbırımızı çok iyi anlıyoruz destwk oluyoruz istersen burdada hislerını paylabilirsin istediğin zaman arkadasım
Çok teşekkür ederim arkadaşım sanada gecmiş olsun seninde az degil 29 hafta sanırım ama ben inanıyorum inş. burdaki herkes anne olucak bir gün.gec olsun ama bu acıyı birdaha yaşamayalım...iyiki burası varda azda olsa hislerimi duygularımı paylaşmak bana umut oluyor...
cnm çoook geçmiş olsun bende senden tam 10 gün önce yani 13 nisanda suni sancıyla bebeğimi aldılar benden. bugün mezarlığına gittim ilk defa görütrdü eşim çok zor nlr hissettiğini çok iyi biliyorum herkez bebeğini alıp geziyor biz onu mezarlığa ziyarete gidiyoruz dedim eşime ama oraya gidince gösterdi eşim insanlar 3 yaşında bebeklerini kaybetmiş hep bebek mezarlığı vardı meleğimin çevresinde ozaman dedim ya kokusunu içime çekip elime aldıktan sonra kaybetseydim diye ozaman daha büyük bi acı olurdu heralde bende hala geceleri ağlıyorum insanlar bebeklerini anlatırken kulaklarımı kapatasım geliyor. meleklerimiz gökyüzünden bizleri izliyor ve onlar için güçlü olmalıyız cnm acılar geçmiyor sadece hafifliyor. benim doktorum 2 ay korunman yeterli demişti 1 ayı geçti haziran ayında hastalandıktan sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Bundan sonrası Allah'a kalmış dediğin gibi geç olsun sağlıklı olsun Rabbim bizlerede sağlıklı bebekler nasip etsin inşAllah. ben hala arada bi elimi karnıma görtürüyorum alışmak ve kabullenmek çok zor ama yapıcak hiçbirşey yok herşey Allah'tan inşAllah bu sınavımızı güzel bi şekilde vermişizdir. Allah bizlere bu günlerimizi aratmasın. nekadar çabuk toparlanırsan okadar çabuk hamile kalırsın dedi doktorum sende kendne çok dikkat et cnm diğer hamileliğimiz için şimdiden bedenimizi hazırlamamız lazım....
Canım Başımız Saolsun Birdaha böle acı cekmeyiz inş.nisan ayını sevmez oldum artık .henüz mezarlıga gitmedim eşim götürmüyor.inş.yakın zaman gidicem acıkcası dayanam diye korkuyorum...bende bebekli anneleri görünce üzülüyorum.hamile görmek bile bana acı veriyor.şimdi görümcem hamile bu ay sonu doğum yapcak inş. neyseki başka şehirde gerci tenmuz sonu gelicek buraya onunda kızı olucak inş. benimde kız idi o yüzden kayınvalidem ile herşeyi hem ona hem bana almıştık şimdi onlar gelince ben nasıl dayancam bilmiyorum..inş. o zamana daha güclü olurum..
Sana dr az zaman vermiş.bana en az 6 ay dedi.bende kan pıhtılaşması varmış..şimdi öle kızyorum ki bu kan pıhtılaşması ilk hamile kaldıgımızda belli olmazmışmı 25 hafta sonra ortaya cıkmış. hiç anlamış degilim.
Senin neden olmuş peki kuzum ?[/QUO
şimdimi dikkatimi çekiyor bilmiyorum ama sanki baktığım heryerde hamile çocuklu insanlar var sırf bu yüzden dışarı bile çıkmak istemiyorum, mezarlığa kendini iyi hissetmeden gitme sakın ben ii hissederek gitmeme rağmen çok kötü oldum çok karışık duygular ama çok da acıdediğin gibi inşAllah tekrar aynı acıları yaşamayız. cnm ben bebeğimi trizomi 18 nedeniyle kaybettim bebeğimi. ilk hamileliğimde dış gebelk ti neyazıkki umarum 3. hamileliğim sağlıklı olur. benim meleğimin cinsiyetide kızdı gömerken adını Hatice Melek koyduk :) kzımın en azından bi kaydı var bu bile beni mutlu ediyor. benim doktorum şimdi bile hamile kalabilirsin dedi ama psikolojik açıdan beklememi söylemişti. bende bekleme kararı almıştım zaten Allah hayırlı vakitte nasip etsin hepimize inşAllah...
Tesekkur ederim arkadasim sanada hem gecmis olsun hemde iyisallah bebegin saglikli sihatli gelsin ne guzel soyluyosun umut dolu inanc dolu sozlerin..dualarin icin tesekkur ederim hamilelerin duasi kabul olurmus sagol bende cok dua ediyorum herkesede benim icin dua edin benimde evladim olsun diyorum.lutfen saglicakla dogumyapinca yine yaz.Allahim hepimize versin itisallah en dogru zamanda..yeflim;29662461]Ne yazikki bir ay once 29 haftalik bebegimi kaybettim,sezeryan oldum.kaybimiz bir yana bir yanda da gelecek korkusu sardi.Lutfen benim gibi kaybi olup ardindan saglikli evladini kucagina alan/ almak uzere olan anneler buraya bir kerecik yazin.ne kadar cok ornek olursa o kadar guzel.Olumlu dusunmemize yardim edin.
merhaba yeflim çok üzüldüm benim olmuş kadar bende 12haftalık bebeğimi kaybettim temmuz ayında ben kendimi çok üzdüm ama ister istemez oluyo ama sen sakın sakın üzme kendini şimdi 14+2 yim rabbim elime almayı nasip ederse inşallah.sende yaşıcaksın bunu milletin ağzına bakıpta o tatlı canınıda sakın üzme.bana neler diyen oldu bi daha olmıcakmı sendemi sorun eşindemi bilmemne bi sürü şey insanın canını sıkıcak şeyler rabbim isteyen herkese nasip etsin şu hamile halimle sanada dua edicem rabbim sanada nasip etsin inşallahh..
Tesekkur ederim arkadasim sanada hem gecmis olsun hemde iyisallah bebegin saglikli sihatli gelsin ne guzel soyluyosun umut dolu inanc dolu sozlerin..dualarin icin tesekkur ederim hamilelerin duasi kabul olurmus sagol bende cok dua ediyorum herkesede benim icin dua edin benimde evladim olsun diyorum.lutfen saglicakla dogumyapinca yine yaz.Allahim hepimize versin itisallah en dogru zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?