- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
- Konu Sahibi 34bilgen84
-
o kadar çok uğraştık ki bu bebek için benim için tam bir mucizeydi.hamile olduğumu öğrendiğimde sadece ağladım.hıçkıra hıçkıra.şu an 5 haftalık hamileyim hala orada olduğunu düşündükçe içim bir tuhaf oluyor.büyüdüğünü gördükçe onu izledikçe duygularım her gün ifade edilmez bir hal alacak biliyorum.bu bebeği çok istiyorum.ve o na daha şimdiden benden bile değerli olduğunu hissettirmeye çalışıyorum.umarım benimledir ve hissediyordur.bu çok değişik bir duyguymuş.ilk kez gelin olduğumda böyle heyecanlanıp mutlu olmuştum.şimdide bebeğimin orada olduğunu bilmek beni çok heyecanlandırıyor.sevdiğim adamdan en çok istediğim şey yani bebeğim bana geldi.ikisini de çok seviyorum.
slmm arkadaşlar ilk bebeğime hamileyim ve 27 yaşındayım hayatımın en güzel duyguları sanırım BÜYÜK ALLAHIM isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu içimde olması canımda olması çok şükür rabbime içim kıpır kıpır herşeye hevesim var kıyafetler şekerler hediyeler beşikler eskiden bu mağzalar nerdeymişki böyle diyorum artık gözüm kendim için bişey görmez oldu varsa yoksa kızçeme eşime bile diyorum içinde bi can olma duygusunu hç yaşıyamıycaksın tarifsiz bi duygu çok şanssız bu erkekler dedim gülüyo :)) bide doğum yaklaştıkça heycan heycan ben düğünümde böyle heycanlanmadım diyorum çevremdekilere en azından düğüne gitmişliğimiz var neler olacağını az çok biliyoruz ama ya doğum hem korkuyorum hem heycanlıyım hevesliimm bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşş hi avazda kurtulalım benim gibi ilk bebei olacaklar ne durumda duygularımızı paylaşalım
rabbim sana ve tüm hamişarkadaşlara hayırla sağlıkla kolay doğumlar nasibetsin canım doğum kadar kontrollerinde önemli onun için ilgili ve seni bilgilendiren herşeyden önemlisi içine sinen bi doktora git.
Merhaba, 28 yaşındayım bende, 7 haftalık hamileyim, ilk öğrendiğimde inanamadım testi çöpe atmıştım hala aklıma geldikçe gülümsüyorum, bizde uğraşan gruptayız, eşim varikosel ve ameliyat da olmadı, hatta hamile kaldığım ay şehirdışına çıktı , hiç umudum yoktu yani, ama o minik minik geldi bize hissettirmeden, umudum oldu, herşeyim oldu, Allaha binlerce kez şükürler olsun ki benimle birlikte, hastaneye gideceğim günleri iple çekiyorum eve ultrason cihazı alasım var :))) ne yapıyor bizi duyuyor mu? onunla konuşuyorum sevgimi anlatıyorum acaba anlıyor mu?? :)) işim gücüm o oldu :) Allah herkese nasip etsin, isteyen herkese versin bebeklerini...
o kadar çok uğraştık ki bu bebek için benim için tam bir mucizeydi.hamile olduğumu öğrendiğimde sadece ağladım.hıçkıra hıçkıra.şu an 5 haftalık hamileyim hala orada olduğunu düşündükçe içim bir tuhaf oluyor.büyüdüğünü gördükçe onu izledikçe duygularım her gün ifade edilmez bir hal alacak biliyorum.bu bebeği çok istiyorum.ve o na daha şimdiden benden bile değerli olduğunu hissettirmeye çalışıyorum.umarım benimledir ve hissediyordur.bu çok değişik bir duyguymuş.ilk kez gelin olduğumda böyle heyecanlanıp mutlu olmuştum.şimdide bebeğimin orada olduğunu bilmek beni çok heyecanlandırıyor.sevdiğim adamdan en çok istediğim şey yani bebeğim bana geldi.ikisini de çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?