ilk bebeğine hamile olan hatunlar duygularınız??

hemen geçmeyince mecburen belirsizlik hissiyle bir hafta geçiriyorsun.bana 10 günde demişti prognex için.bir haftada vurundum. zamanında 5 gün rapor aldım işten.hep evde yattım.mesai saatim 7.5-5.30 arası hep yattım bir haftada düzeldim.bacakları kaldır yat diyorlarda arada pozisyon değiştir bacaklarını dikmekten belin ağrıyor.

prulutonu kanama durana kadar her hafta yaptırmanız lazım. 3 haftada 1 kere mi yaptırdınız?

3 haftadır yatıyom tabı 2 haftadır hıc kalmadan yattım ama. Smdı kalkıyom tabı yat yat belım agrıyo hayrlısyla bu persembe kontrol var baklm ne dıyck

6+6 haftalıığım kesemizede gördük minnak kalbinide dinledik. Çok şükür bugünlere Bulantılarımda başladı bişide yiyeyemez oldum benim gibi bulantısı olan var mı?
Aynen benimde oyle bulanti ara ara ve hicbirsey yemek istemiyorum bende yarin 8 hafta olucam

Slm kızlar bende yeni hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni ve ilk defa hamile kaldım...herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…