- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
- Konu Sahibi 34bilgen84
benim gibi sonlara yakın olan varmı şu bir hafta 10 gündür çok bel ve sırt ağrısı çekiyorum oda sancı şeklinde vuruyo sonrada geçiyo bu nedemek erken doğum riskim falanda yok ama korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar :)
Bende ilk bebeğime hamileyim.Öğrendiğimden beri ne hissettiğimi hala tam anlayamadım.Anlamadan zaman geçip gidecek gibi geliyor :)
İnanmakta zorluk çekiyorum hala ilk ultrason çıktısına bakıp bakıp gülümsüyorum :)
Allah isteyen herkese nasip etsin.Sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin inşallah :)
Ben bir videoda izlemiştim aslında kesik atılması zorunlu değilmiş ilk doğumu olan bile normal bir şekilde doğurabilirmiş ama doktorların kolayına geliyo genelde .Bence bu durumu doktorla konuşmakta yarar var..
Ben şiş hissetmedim kendimi direkt şiştimPP işin şakası canım normaldir hormonların değişiyor sürekli.. Hayırlısı ile ...
ya walla cnm anlamadım ya bu hormonların amacını :)))) hemşire bana ayda bir kilo dediki ben daha doğru düzgün iştahlı biri bilr olmadım 2 kilo aldım((( bebeğim için çok daha fazlasınıda alırım ama daha nokta kadar ben neye kilo alıyorsam :)))
merhaba kızlar bende daha dün öğrendim gebe olduğumu bu ay gerçekten beklemiyodum daha hafta sonu ağaçların tepesinde budama yaptım inanmıcaksınız Allah bebisimi korumuş 17 sinde ultrason günüm var çok heyecanlıyım.
Merhaba canım benimkide 5+5 ama kilo almak yerine kilo veriyorum midem aşırı derecede kötü ve canım hiç ama hiç bişe istemiyor
54'de 52'ye düştüm![]()
ben 17. haftaya kadar hiç kilo almadım ve aksine verdim sürekli daha sonra birden başladı kilo alma işi şimdi engelleyemiyorumMerhaba canım benimkide 5+5 ama kilo almak yerine kilo veriyorum midem aşırı derecede kötü ve canım hiç ama hiç bişe istemiyor
54'de 52'ye düştüm![]()
bende 27 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim ancak henüz pek sevinemedim çünkü doktor şu kadarlık hamilesin demedi hala adetim 3 gün gecikince gittim bu pazartesi beta hcg 416 çıktı bu değerin düşük olması doktoru endişelendirdi bir sürü kötü ihtimal sıraladı. Salı günü bir daha bakıldı 733 çıktı artış güzel dedi ama yine bana sağlıklı iyi bir hamilesin diyen olmadı bende bu sevincimi kimseyle bile paylaşamadım eşim de ben de hem şaşkınız hem mutluyuz ama hepsini şuan içimizde yaşıyoruz. Haftaya salı bir daha gideceğiz inşallah o zaman güzel şeyler duyar ve çevremize de duyururuz. İçimde benim de inanılmaz duygular var ama bunları şuan ifade edemiyorum korkuyorum. Bir de düşük tehdidi için progestan diye bir ilaç verdi o da beni ürküttü ama galiba tedbir olarak zaten çoğu hamileye veriliyormuş. Neyse hayırlısı diyoruz şimdilik. Allah herkesin bebişini kucağına sağ salim almasını nasip etsin.
benim de ilk hamileliğim...
ve iki defa yavrumu rüyamda gördüm, çok tatlıydı :)
anneliğe tam anlamıyla hazır hissediyorum ve yavrumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
ah çabucak geçse günler :)
slmm arkadaşlar ilk bebeğime hamileyim ve 27 yaşındayım hayatımın en güzel duyguları sanırım BÜYÜK ALLAHIM isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu içimde olması canımda olması çok şükür rabbime içim kıpır kıpır herşeye hevesim var kıyafetler şekerler hediyeler beşikler eskiden bu mağzalar nerdeymişki böyle diyorum artık gözüm kendim için bişey görmez oldu varsa yoksa kızçeme eşime bile diyorum içinde bi can olma duygusunu hç yaşıyamıycaksın tarifsiz bi duygu çok şanssız bu erkekler dedim gülüyo :)) bide doğum yaklaştıkça heycan heycan ben düğünümde böyle heycanlanmadım diyorum çevremdekilere en azından düğüne gitmişliğimiz var neler olacağını az çok biliyoruz ama ya doğum hem korkuyorum hem heycanlıyım hevesliimm bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşş hi avazda kurtulalım benim gibi ilk bebei olacaklar ne durumda duygularımızı paylaşalım
moralim bozuk dün dr gittim ve suyum sınıra inmiş bir ay önce olması gerekendende fazlaydı ama şuan sınırda dedi ve önlem olarak hiçbişey öneremiyor sadece bebeğin hareketlerini kontrol et demekle yetindi bebeğimde olması gerekenden zayıf çıktı hep gelişimi önde giden bebek 2 aydır durdu ve faydasız hiçbişey yemiyorum ama dr kilo almama yemek yememe takık hiçbişey yeme diyip duruyo son ayım ve 17 kg aldım doğumla ilgili bile bilgi vermiyo ne olur bilemem diyo erken bile doğabilir suyundan dolayı suyum biterse nasıl anlarım ben kordonu dolanıp susuz kalıp ölebilirmiş bebeğim off paronayak yaptı beni dakka dakka bebeğimi kontrol ediyorum yeni dr arıyorum tamda son ayımda![]()