ilk bebeğine hamile olan hatunlar duygularınız??

bende ilk bebeğime hamileyim. Düşük tehlikem var.çalışıyorum yoğun bişekilde özellikle bu haftaç haftaya rapor almayı düyorum. hakkımıozda hayırlısı inşallah. şu an başım dönüm acaip şeki,lde ama işle ilgili yapmam gereken şeyşer var.

canım gözlerm doldu çok duygulandım.Bende hayırlı, sağlıklı bir evlat istiyorum. Vajinumusu yeni yendim. Allah 'IM benim gibi bebek bekleyenlerin kucagını bos bırakmasın. Bende anne olmak istiyorum.Yaşadıklarınızı yaşamak çok istiyorum. Hayırlısıyla kucagına al inşallah canım. Mutluluklar bebeğinizle size.:16:

çok teşekkür ederim canım benim inş. rabbim sanada hayırlısıyla hayırlı evlat nasib etsin en doğru zamnda inş.en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum

Benimde ilk bebişim, suan 4+2 haftalik . İlk öğrendiğimde heyecan yaptım cok, suan sadece vücudumu dinliyorum, ya cok mü hissizim ben :(

İlk bebeğim, hareketlerini gördükçe saatlerce izlemek geliyor içimden.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin...

İlk iki gün bebek doğduktan sonra anlamıyorsunuz evinize gelene kadar helede yalnız kalana kadar..Kucağınıza almanız ap ayrı diyebilirim.. Allahım hepinize yaşatsın arkadaşlar bu duyguyu. Bebeğinizi içinize sokmak istiyorsunuz ...Onun için ağlıyorsunuz onun için yaşadığınızı fark ediyorsunuz.. Ve bu duygu karnınızdayken belki açıklayabildiğiniz ama doğumu yaptıktan sonra kelimelerle tarif edemeyeceğiniz bir şey....

Ve bebeklerin hepsi cennet kokusu ile doğuyor arkadaşlar bence...Kokunun tarifi pek yok gibi :)

Dİlerim herkeze ALLAH CC.evladını kucağına almasını nasip eder.Benim ilk bebişim ve onun için mücadelem çok fazla oldu ve devam ediyor ki değer.T ek hayalim onu kucağıma alıp o mis kokusunu içime çekebilmek.4 hafta öncesine kadar bebeğimi kaybetmek üzereydim ki şu an şükürler olsun her şey çok iyi.Ama durumumuz genede kritik sayılır.istanbulda 4 hafta öncesinde suyun geldi diyerek ki suyum dururken bebğimi canlı canlı alacaklardı.izin vermedim eşim ve kaynanamdoktordan taraf oldular ve gözden çıkardılar ki suyum duruyordu yalnızca bir kaç damla su gelmişti.Annem antalyadan bana bakmaya gelmişti ve mizde direndik hem hastaneye hemde eşimle o kötü annesine.eğer bu çocuğu kaybedeceksem burda kaybetmicem dieyip annemle akşamına uçakla antalyaya geldik.Uçağı hususi belirtiyorum ki her an bütün suyum boşalabilirdi o doktorlara göre.hemen iner inmez antalya eğitim araştırma hastanesine geldik ve bebeğimin sağlıklı olduğu ve suyumun gayet iyi olduğu söylendi.ki testler yapıldı hatta 100 de 100 sonuç veren test.ertesi gün teyit etmeye tekrar gel dediki ve kesemin onarmaya başladığını söyleyip her şey iyi 1 ay sonra kontrıle gel dedi.Fakat damla damla su hala geliyordu.tekrar larada olan özel bir hastaneye muayene olmak istedim ve ordada herşey süper çıktı tüm testler.Ama doktorum sürekli yatmam gerektiğini bol bol su içmem gerektiğini söyledi.Hala korkularım çok fazla.İstanbulda bana hiç ümit olmadığı kesinlikle alınması gerektiği söylenmişti.Başhekime kadar çıktım oda aynı şeyi söyledi.şimdi hala bu kadar güzel sonuç varken korkuyorum.Sizlerle paylaşmak istedim.Bu arada çocuğu aldırtmadım kavga ett,m diye kaynamamla kavga ettik.eşimle ayrılma derecesine geldik.kocam şu an yanlışını anladı ama yuvamız dağıldı sayılır.annesiçocuğumun iyi olduğunu öğrendiği gün beni arayarak hakaretler etti oğlumla ayrılcaksın dedi.ben antalyada annemlerdeyim.kocam istanbulda evimizde.neyse çok uzattım anlat anlat bitmez.ALLAH CC.kimseye yaşatmasın bölesini.

Dİlerim herkeze ALLAH CC.evladını kucağına almasını nasip eder.Benim ilk bebişim ve onun için mücadelem çok fazla oldu ve devam ediyor ki değer.T ek hayalim onu kucağıma alıp o mis kokusunu içime çekebilmek.4 hafta öncesine kadar bebeğimi kaybetmek üzereydim ki şu an şükürler olsun her şey çok iyi.Ama durumumuz genede kritik sayılır.istanbulda 4 hafta öncesinde suyun geldi diyerek ki suyum dururken bebğimi canlı canlı alacaklardı.izin vermedim eşim ve kaynanamdoktordan taraf oldular ve gözden çıkardılar ki suyum duruyordu yalnızca bir kaç damla su gelmişti.Annem antalyadan bana bakmaya gelmişti ve mizde direndik hem hastaneye hemde eşimle o kötü annesine.eğer bu çocuğu kaybedeceksem burda kaybetmicem dieyip annemle akşamına uçakla antalyaya geldik.Uçağı hususi belirtiyorum ki her an bütün suyum boşalabilirdi o doktorlara göre.hemen iner inmez antalya eğitim araştırma hastanesine geldik ve bebeğimin sağlıklı olduğu ve suyumun gayet iyi olduğu söylendi.ki testler yapıldı hatta 100 de 100 sonuç veren test.ertesi gün teyit etmeye tekrar gel dediki ve kesemin onarmaya başladığını söyleyip her şey iyi 1 ay sonra kontrıle gel dedi.Fakat damla damla su hala geliyordu.tekrar larada olan özel bir hastaneye muayene olmak istedim ve ordada herşey süper çıktı tüm testler.Ama doktorum sürekli yatmam gerektiğini bol bol su içmem gerektiğini söyledi.Hala korkularım çok fazla.İstanbulda bana hiç ümit olmadığı kesinlikle alınması gerektiği söylenmişti.Başhekime kadar çıktım oda aynı şeyi söyledi.şimdi hala bu kadar güzel sonuç varken korkuyorum.Sizlerle paylaşmak istedim.Bu arada çocuğu aldırtmadım kavga ett,m diye kaynamamla kavga ettik.eşimle ayrılma derecesine geldik.kocam şu an yanlışını anladı ama yuvamız dağıldı sayılır.annesiçocuğumun iyi olduğunu öğrendiği gün beni arayarak hakaretler etti oğlumla ayrılcaksın dedi.ben antalyada annemlerdeyim.kocam istanbulda evimizde.neyse çok uzattım anlat anlat bitmez.ALLAH CC.kimseye yaşatmasın bölesini.

Canim cok uzuldum hikayene, insaAllah sag saglim kucagina alirsin bebegini once kendin icin iste bunu tabii…sonrasinda ise o kaynanan olacak cadi mosmor olsun. Cocuk senin hem cikmadik candan umit kesilmez demis atalar. Esinede cok kizdim ne diye annesinden taraf oluyor? Senin suan morale ihtiyacin oldugu zaman psikolojini alt ust eden bir durum varken. Bence annende kal canim cocugu dogurana kadar hatta, yoksa o kaynana basini cok agritir, Allah onu bildigi gibi yapsin. Sonrasindada yuvana don, tabii esine karsi olan soguklugun gecerse…donki o kaynanan bi tarafindan catlasin. Esinde umarim o zamana kadar yaptigi esekligi anlayip sana kendini affettirir.

Sag saglim insaAllah bebegini kucagina alirsin canim…
:nazar::emir_bebek::16:

benimde ilk bebişim çok garip bir duygu bence ama ilk başlarda sıkıntılar oluyor.. ama heyacan verici içinde bir canlının olması çok farklı insanın eline alıp sevesi geliyo :emir_bebek:

tontriko;Beni anlamış olman ve yazdıkların beni çok mutlu etti çünkü beni anlayan anlayabilen insanlara çok ihtiyacım var.Hayatımın en büyük sınavını veriyorum.Kaynanam hakkında yazdıklarınada katılıyorum ALLAH CC.onu bildiği gibi yapsın.benim bebeğimin doğmasını istemiyor.En büyük cvp kızımn sağsağlim dünyaya gelmesi olucak.Şu an anneciğimden başka desteğim yok beni yerimden kaldırmıyor.o barışmamı istemiyor ama zaman GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.

tontriko;Beni anlamış olman ve yazdıkların beni çok mutlu etti çünkü beni anlayan anlayabilen insanlara çok ihtiyacım var.Hayatımın en büyük sınavını veriyorum.Kaynanam hakkında yazdıklarınada katılıyorum ALLAH CC.onu bildiği gibi yapsın.benim bebeğimin doğmasını istemiyor.En büyük cvp kızımn sağsağlim dünyaya gelmesi olucak.Şu an anneciğimden başka desteğim yok beni yerimden kaldırmıyor.o barışmamı istemiyor ama zaman GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.

Allah yardimcin olsun canim, cumalar yuzu suyu hurmetinede kaynanan olacak cadi 1000 pisman olsun..dal ruzgari affeder ama kirilmistir bir kere iste...
evet cok buyuk bir sinavin var canim, ama uzulme..zorluk olmadan kolaylik olmaz elbet. annen tabii istemez barismani..sen nasil yuvanin yikilmasini bile goze almissan yavrun icin..annen icinde sen oylesin. insan yavrusunu bir baskasinin uzmesini ister mi?

er gec insaAllah sag saglim kucagina aldiginda yavrunu herseye gogus gerdigin icin kendinle gurur duyacaksin..bakalim babasi utanmayacak mi kizini kucagina alinca? anasi ne halde olacak torununu gorunce. guzel guzel yat dinlen canim moralinide sakin bozma, her ne kadar bu imkansiz gibi gozuksede...bebegini dusun kendini motive et bir gun bu zor gunleri atlaticaz diye...unutma her hissettigimiz sey bebegimizi etkiliyor..onlar icin dimdik ayakta durmamiz gerekiyor ne olursa olsun, cunku yavrularimiz bizim icin en kiymetli olani. kocamiz bile yeri geldiginde yabanci olurda canimizin icindeki can el olmaz. Rabbim insaAllah senide benide tum gebeleride sag saglim hayirlica kavusturur yavrularimiza :nazar::emir_bebek::16:

Son düzenleme:
Amin..Beni ne kadar motive ettiğini anlatamam sana.Dileğim senin benim tüm hamilellerin bu dönemi en güzel en kolay şekilde atlatması ve yavrularını kucağına alması.Kocada bir yere kadar dediğin gibi o bebiş içimize düştüğü an ALLAH CC.sevgisini fazlasıyla veriyor hatta sorumluluğunuda.Kendimi üzmemey çalışıyorum ama ağlamadığım gün geçmiyo.Bebişimde mahfoldu içimde üzüntğden.Ama dediklerini dinlicem ki dinlemeliyim bebeğim için.4 boyutlu görüntüsü var elimde ona baktıkça güç alıyorum.Her tekme atışı umut benim için.umarım bu hikayemin sonu güzel sonuçlanır yağmurumu kucağıma alırım.bana dediklerini sende yap sakın ama sakın üzülme ve kendine iyi bak ve vol bol dinlen.Bunu her hamile yapmalı.

evet canim istemedende olsa kendimizde bebisleride uzebiliyoruz, dun bir olaya cok uzuldum agladim bende..sonradan cok pisman oldum bebegimi uzdum mu diye. sonra hareketlerini hissettim sanki bana teselli veriyor gibiydi. bi yandan agladim bi yandanda esime konusuyorum..Allahin buyuk mucizesi..bu melegi bana vermis onu uzmeye hakkim yok diye...tabii benimki birazda gebeligin verdigi psikoloji olsa gerekki fazlaca buyuttum olayi kafamda sanirim. ama bugun cok daha iyiyim bebisimin her hareketinde dedigin gibi yuzumde bir tebessum olusuyor, Rabbime sukrediyorum...ve suanda kendim bile ondan degerli degilim kaldiki canimi neden baskalari icin sıkayım???

bebisim icin tek dilegim onu saglicakla kucagima almak ve onu hayirlica buyutmek. Rabbime her dua edisimde yalvaririm bebegime bakabilmem icin bana maddi manevi guc versin diye...bana bu melegi verdigi icin sukrederim. elbet sesimizi duyuyor bizim, rahat ol. O bizi bizden daha cok dusunuyor...imtihan dunyasi bu...insani insanla imtihan eder elbet...bir gun tum bu dertler gececek melegine bakip surkredeceksin inan.

ve aglama krizine girecegin zaman baska seylerle ilgilen git uzan tv izle nette takil film izle meleginle konus...inan dikkatin dagilacaktir...

lÜTFEN sende üzme kendini benim başıma ne geldiyse üzüntüden bakımsızlıktan geldi.Hamilelikte moral çok önemli.benim ailemin antalyada uaşadığını yazmıştım.ben istanbula gelin geldim ki kimsem yoktu.Kaynanmla evlerimizi eşim çok yakın tuttu.Hasta falan olurum birşeye ihtiyacım olurda ona giderim diye.TUTMAZ OLAYDI.evliliğimin altıncı ayında yağmuruma hamile kaldım.ZXaten kadın benle uğraşıyordu dahada delirdi ne alakaysa hamileyim diye.benim ilk ayda başladı sorunlarım.Bende alerjik bronşit var.Hamilelik bunu tetikledi ilaç kullanamadım ve bu astıma çevirdi.sürekli hastalık kusma moral bozukluğu vardı.kimse kapımı çalıp bir tas çorba getirmedi.İniltilerimi duydular 5 çocuk doğurdum naz yapıyor dendi.hastanelere zorla götürdü istemiyerek kocam çalışıyor malum.Ben hiç bir yeri bilmiyorum istanbulda.neyse sürekli öksürmek bakımsizlık ağlamak heralde kesemi deldi.İstanbuldaki hastaneye göre delindi.Burdakilere göre onardı şimdi.Demek istediğim sakın ağır kaldırma çok iş yapma 4.aydan sonra ilaç kullanılabiliyormuş doktor kontrolünde eğer bir rahatsızlığın varsa ihmal etme kullan.Moralinide sakın bozma üzülme.Benim talihsizliğim çok hasta olmam bakımsız kalmam oldu.ALLAHCC. bu cumalar yüzü suyu hürmetine herkezin gönlüne göre versin yavrularımızı kucağımıza almamızı büyütmemizi nasip eylesin.

cok zor tabii kimseyi tanimamak ailenin senden uzakta olmasi...birde evlenmeden once yagli balli olan kaynana gelin kanli bicakli olur dugunden sonra. normal olarak cunku genelde cadoloz kaynanalar gercek yuzlerini ortaya seriyorlar. iste bunlari goze aldigin herifte boyle hainlik yapinca cok kotu oluyorsun. ne demisler aglarsa anam aglar, gerisi playback yapar. cok dogru bir laf...

canim sen yolun yarisini gecmissin insaAllah sag saglim kucagina alirsin melegini. bende takmiyorum kimseyi biraz hormonlarim azmisti sanirim :9:

nasilsin bugun iyisindir insaAllah :54:

cok zor tabii kimseyi tanimamak ailenin senden uzakta olmasi...birde evlenmeden once yagli balli olan kaynana gelin kanli bicakli olur dugunden sonra. normal olarak cunku genelde cadoloz kaynanalar gercek yuzlerini ortaya seriyorlar. iste bunlari goze aldigin herifte boyle hainlik yapinca cok kotu oluyorsun. ne demisler aglarsa anam aglar, gerisi playback yapar. cok dogru bir laf...

canim sen yolun yarisini gecmissin insaAllah sag saglim kucagina alirsin melegini. bende takmiyorum kimseyi biraz hormonlarim azmisti sanirim :9:

nasilsin bugun iyisindir insaAllah :54:[/QUOÇ
Çok şükür iyiyim.Senin gibi duyarlı insanlarla konuştukça daha iyi oluyorum.Dilerim sende bebişte iyisinizdr.

sagolasin canim Allah razi olsun, bizde iyiyiz cok sukur. bebiste Allaha emanet :nazar::emir_bebek: Rabbim korusun gozetsin onlari insaAllah.

canim benimkisi duyarlilik degil, olmasi gereken bu bence..ama maalesef el iste...derken bile iki dudak kapanmiyor.

Back
X