ilk bebeğine hamile olan hatunlar duygularınız??

kızlar ben 14 haftalık hamileyim eşim de bende erkek bebek istiyorduk ilk bebeğimiz kız olacak geçen hafta öğrendim çok ağladım ne yalan söyleyim allahın gücüne gitmesin şimdi sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum yanılma ihtimali yok çünkü tüm belirtiler o yönde cildim bozuldu annenin güzelliğni alırmış ya meyveye aşeriyorum hayırlısı artık

Burada yıllarca uğraşıp hamile kalamayan, kalsa da bebeğini kaybeden, sağlıksız gebelik nedeniyle sıkıntı yaşayan o kadar çok insan var ki... Sizin bu yaptığınıza gülsem mi, ağlasam mı, kızsam mı bilemedim!
8 yıllık evliyim ve ilk kez sağlıklı bi gebelik yaşıyorum, çok şükür.. Allah bana bu mutluluğu yıllar sonra vermişken bu güzel duyguyu bana yaşatırken ne haddime cinsiyet ayrımı yapmak!
Lütfen yapmayın böyle şeyler, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz?!...

Burada yıllarca uğraşıp hamile kalamayan, kalsa da bebeğini kaybeden, sağlıksız gebelik nedeniyle sıkıntı yaşayan o kadar çok insan var ki... Sizin bu yaptığınıza gülsem mi, ağlasam mı, kızsam mı bilemedim!
8 yıllık evliyim ve ilk kez sağlıklı bi gebelik yaşıyorum, çok şükür.. Allah bana bu mutluluğu yıllar sonra vermişken bu güzel duyguyu bana yaşatırken ne haddime cinsiyet ayrımı yapmak!
Lütfen yapmayın böyle şeyler, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz?!...

haklısın canım 2 yıldır evlat özlemiyle yanıp tutuştuk,Cenab-ı Allah yüzümüzü güldürdü okuyunca şok gecirdim herşeyden önce evladın hayırlısı olsun .

kızlar 37+4 te 15,05,2012 meleğim dünyaya geldi rabbime binlerce şükür ALLAH hepinizin bebeklerinide kucağına almayı nasip etsin doğum hikayemi paylaşıcam müsait bi anımda sağlıcakla kalın:nazar::nazar::nazar:

kızlar 37+4 te 15,05,2012 meleğim dünyaya geldi rabbime binlerce şükür ALLAH hepinizin bebeklerinide kucağına almayı nasip etsin doğum hikayemi paylaşıcam müsait bi anımda sağlıcakla kalın:nazar::nazar::nazar:

canım benim çok tebrikler bizim ikimizin gebelik takvimi aynı gidiyordu seninkine bakıyordum arada bir ve sen doğum yapmışsın inanamıyorum canım ne mutlu sana, kavuştun sonunda kuzucuğuna demek.
peki neden böyle günü dolmadan oldu canım yoksa sezeryanmı oldun sen

Ben 23 yaşındayım ilk hamileliğim varlığına inanamıyorum minik bıdığımla beraber yatıyorum beraber yiyorum bunu bilmek huzur verici.. gebeliğimin 6 haftasındayım ama biz şimdiden onun elinden tutuyoruz babasıyla gesmelere gidiyoruz..rabbime şükürler olsunki benimde bir meleğim var onunla konuşuyorum ona anlatıyorum çok güzel bir duygu henüz onu hissedemezken varlığını bilmek okadar huzur verici ki rabbim isteyen herkese bu duyguyu heyecanı mutluluğu tattırsın inş..şuan anlatıyorum size ama kelime haznem küçüldü cümlelerim anlamsız kalıyor
Zaman hızlı geçsin istiyorum... Parfüm niyetine süt kokusu sinsin istiyorum üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksün gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim... diye içim sızlasın... İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp... Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler... Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun Yürümeye başladığında göreyim onu... Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla...

Ben 23 yaşındayım ilk hamileliğim varlığına inanamıyorum minik bıdığımla beraber yatıyorum beraber yiyorum bunu bilmek huzur verici.. gebeliğimin 6 haftasındayım ama biz şimdiden onun elinden tutuyoruz babasıyla gesmelere gidiyoruz..rabbime şükürler olsunki benimde bir meleğim var onunla konuşuyorum ona anlatıyorum çok güzel bir duygu henüz onu hissedemezken varlığını bilmek okadar huzur verici ki rabbim isteyen herkese bu duyguyu heyecanı mutluluğu tattırsın inş..şuan anlatıyorum size ama kelime haznem küçüldü cümlelerim anlamsız kalıyor
Zaman hızlı geçsin istiyorum... Parfüm niyetine süt kokusu sinsin istiyorum üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksün gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim... diye içim sızlasın... İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp... Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler... Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun Yürümeye başladığında göreyim onu... Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla...

gerçekten çok güzel yazmışsın hayranlıkla okudum

27 yaşındayım, ilk bebeğim. çok heyecan var, aşırı duygusallık var, korku var, sabırsızlık var, geceler uyumada rahatsızlık var.:9: var anam var:27:

arkadaşlar merhaba benimde ilk hamileliğim, şu an 11+6 günlük hamileyim test yaptığım gün 2. çizgi silik çıktı diye saatlerce eşime sende görüyormusun diye sordum çizgiyi ertesi gün hemen hastaneye gittim 4 haftalıkmış. günler geçmiyor korku sevinç birarada bu yaşıma kadar içmediğim kadar süt ve su içtim çok değişik bir duygu yediğim herşeye dikkat ediyorum hergün gelişimini takip ediyorum sanırım alışana kadar biraz zaman geçecek. Allah bu mucizeyi herkese yaşatsın inşallah

canım benim çok tebrikler bizim ikimizin gebelik takvimi aynı gidiyordu seninkine bakıyordum arada bir ve sen doğum yapmışsın inanamıyorum canım ne mutlu sana, kavuştun sonunda kuzucuğuna demek.
peki neden böyle günü dolmadan oldu canım yoksa sezeryanmı oldun sen

slmm cnm ilk önce güzel dileklerin için tşkk ederim çok şükür sorunsuz bi şekilde gebeliğim bitti yavrumu aldım ama baya erken oldu sağlığımız yerinde pts gecesi saat 4 te wc kalktığımda suyum geldi hastaneye gittik sancıda açılmada yoktu o yüzden hiç düşünmeden sezeryan olucam ben dedim saat 8,30 da bebeğim dünyaya geldi drum sonradan dedi normal doğum olsaydı olmazdı zaten diye en iyi kararı verdiğimi düşünüyorum annelik nasıl diyorlar hiç sevmedim diyorum galiba ilk hafta paranoyak olucaktm ama bu hafta alıştım sanki biraz çiş yapmadı kaç damla içti süt geldimi kaka yaptımı parmağımı kızarık orası burası derken kafayı yiycektim ama çok şükür düzeldim şimdi biraz hayatta hiçbi canlının kakasını görünce sevinçten kahkaha atıp mutlu olucağıma inanmazdım babamıza hemen tlfon açıp müjde veriyoruz kaka yaptık diye şuan ezan okunuyor ve ALLAH'IM nerde hamile varsa bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin kimseyi evlatsız bırakmasın isteyen herkese evlat nasip etsin meleğimle beraber bir haftadır içimdeydi şimdi göğsümde ayrılamıyorum ona kıyamıyorum uyku bile hiç oluyor anne oldum artık ben....

kızlar ben 14 haftalık hamileyim eşim de bende erkek bebek istiyorduk ilk bebeğimiz kız olacak geçen hafta öğrendim çok ağladım ne yalan söyleyim allahın gücüne gitmesin şimdi sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum yanılma ihtimali yok çünkü tüm belirtiler o yönde cildim bozuldu annenin güzelliğni alırmış ya meyveye aşeriyorum hayırlısı artık

belkı herkes sana tepki gösteriyor diye kızıyorsundur ama kendı aılemden biliyorum annem hep erkek istedi oğlum olsun soyumu devam ettirsin diye ve 5 kız olduk ama annem kafayı koymuştu oğlan olacaktı 6. ya da hamıle kaldı herşey normaldi ama allah tarafından doğumda kordon dolanması sonucu beyne oksijen gitmedi ve şimdi 14 yaşında ama yürüyemiyor konuşamıyor o yüzden hayırlısı olsun kız erkek rabbım ne eyle güzel eyler

Ya ben sanırım o kadar ruhsuzum ki, kakamız, babamız, ateşimiz, gazımız diyesim hiç yok :37: Çocugun kakası, çocugun ateşi vs. O ayrı bir varlık her zaman benim gözümde. Allahın bu dünyaya gelmesini istediği bir kul ve ben yalnızca aracıyım diye bakıyorum. Böylece şimdiden beklentim çok yüksek değil, şimdiden büyüyünce eşini benden daha çok sevecegi gerçeğine kendimi alıştırıyorum :17:

Ya ben sanırım o kadar ruhsuzum ki, kakamız, babamız, ateşimiz, gazımız diyesim hiç yok :37: Çocugun kakası, çocugun ateşi vs. O ayrı bir varlık her zaman benim gözümde. Allahın bu dünyaya gelmesini istediği bir kul ve ben yalnızca aracıyım diye bakıyorum. Böylece şimdiden beklentim çok yüksek değil, şimdiden büyüyünce eşini benden daha çok sevecegi gerçeğine kendimi alıştırıyorum :17:

aslında çok değişik bir o kadar da güzel bir yaklaşım aracı olmak düşününce doğru .benim eşimde dün şimdi ben babamı olacağım , babamı diyecek , nasıl baba olurum diye dolandı çocuk gibi "baba" , "anne" deyip durdu

kzlar ben 22 yaşndaym,6.ayımız bitti evleneli ve şu an gebeliğimin de 3.ayı bitmek üzere.
küçüklüğümden beri evlilik ve bebek hayalimdi =)))
vajinismusum ve buna rağmen bir bebişimz oldu,inş.sağlıcakla güzellikle dünyaya gelir.
ilk 3 ay çok ağladm,her geciktiğim de koşa koşa test almaya gittim ve binbir dualar içinde yaptığım testler negatif çıkınca ya çok üzüldüm ya da çok ağladım.
eşim borçlarımızdan dolayı hemen istemiyordu bebek,ben ise işimden ayrılmıştım ve evde yalnzdm,ayrıyetten erken anne olmak istiyordum.

nisan ayında 15 gün geciktm,inanmıyordum hamile olduğuma.test yaptm pozitif,bi daha yaptım yin pozitif,kan testine gittim ee pozitif?? :D eşimle kan testine kadar inanmadık.bi de ultrasonda keseyi görünce inandk :D en son kalp atışlarını gördüm ultrasonda işte o zaman çok duygulandım.anneliği hissettim biraz olsun.

şimdi 15 temmuzda aşıya,23 temmuzda da dr.a gidicem cinsiyetini öğrenmek için..
bakalım bizi daha neler bekliyor..:17:

ha pardon duygularmdan bahsetmedim.
2.ayım çok kötü geçti.ağlıyordum genelde ve bebeğimi o kadar istememe rağmen karnmdakine kızıyordum sen niye oldun,ben niye evlendim,niye işten çktm falan filan :36:
şimdi bakıyorum da ne kadar çok mutluyum..:16:

Vay be buketcan...22 yaşındasın ve anne olmak için yanıp tutuşup ilk aylarda hamile kalamadım diye ağlayanlardansın? Valla bazılarımız dünyaya anne olmaya geliyor he, ben daha o yaşlarda finalden kaç aldım, iş başvurusunu nereye yapsam, cv'mi hangi formatta yazsamın derdindeydim :37: 29 yaşındayım, halen gündemimde yoktu annelik :32:

Allah tamamına erdirsin :49: Allah çok isteyenleri çok bekletmesin. Amen.:46:

Benimde ilk bebeğim ..
2. tüp bebek tedavisi ile kavuştum oğluşuma ..
Daha doğrusu hala göbüşte , yaklaşık 2 ay sonra koklaşacağız ..
Hiç kız erkek diye düşünmedik ..
Eşiminde benimde ailemizde erkek torun yok , herks inşallah erkek olur derken , biz eşimle hep sağlıklı sıhhatli bir evladımız olsun diye dua ettik ..
Ablamında kızı var , öz evladım gibi seviyorum , prensesim benim o , oğluşumun ablası ..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..

benim de ilk bebeğim,28yaşındayım.ultrason dışında hiç görmeden,vuruşları dışında hiç dokunmadan bu kadar sevgi nasıl olur bilemiyorum.o benim canımdan öte oldu artık.o bizim aşkımızın meyvesi.onu bize verdiği için Allahıma her gün dualar ediyorum.inşallah sağlıklı bi şekilde doğar da onu kucağıma alıp öpüp koklarım :16:

benim ikinci gebeliğim.ilk bebeğimi 6. haftasında kaybettim.günlerce ağladım herşeyden elimi eteğimi çekmiştim.Çok şükür Rabbime çok bekletmeden ikincisini nasip etti. kayıptan sonraki gebelikte hep kaybetme korkusuyla geçiyor.ama artık yavaş yavaş atıyorum bu gerginliği sanırım.karımda hafif hafif seyirmeleri görüyorum.daha hissedemiyorum onu ama orda olduğunu biliyorum. içimde,canımda.Rabbim sağlıklı şekilde kucağımada almayı nasip etsin hepimizle birlikte.ben daha hazırlık yapamıyorum.ama aileme her gittiğimde aldıkları küçücük tulumlar patikler çorapları gördükçe heyecanlanıyorum.Rabbim kimseye kayıp yaşatmasın.ve hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın.

canım gözlerm doldu çok duygulandım.Bende hayırlı, sağlıklı bir evlat istiyorum. Vajinumusu yeni yendim. Allah 'IM benim gibi bebek bekleyenlerin kucagını bos bırakmasın. Bende anne olmak istiyorum.Yaşadıklarınızı yaşamak çok istiyorum. Hayırlısıyla kucagına al inşallah canım. Mutluluklar bebeğinizle size.:16:

Back
X