- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi dlkkydlntpl
-
Guzel cnm vucut toplasın bıran oncede tekrardan vıtamınlerınr falan bakyırdınmı kan degerlerıne bendr dr dan haber bekliyorum bugun ayrıca korkuyrm ıns bu yapısıklık acılır tekrarlamaz ayrıca nezaman hamıle kal der nasıl hamılelık surecı olcak tedırgınım sen nekdr koruncanben gittim doktora rahime bakıldı rahim duvarı kalınlaşmış dedi sağlıklı görünüyor dedi yumurta yok ama oluşmamış daha dedi betaya bakıldı geçen hafta 590dı bugün 40 çıktı heralde bir kaç güne sıfırlanır ovulasyona başlarım öyle işte bende durumlar bu
baktırdım vitaminlere şükür yükselmiş kan değerleride iyi ama kanamam başla tıpkı adete benziyo 15.günüm sanırım erken adet oldum bana 3 ay dedi ben kanamam bitince ovulasyon testine baslicam takip edicem korunmayı pik olduğunda bırakcam hemen hemen 2 aya denk geliyo öyle oluncaGuzel cnm vucut toplasın bıran oncede tekrardan vıtamınlerınr falan bakyırdınmı kan degerlerıne bendr dr dan haber bekliyorum bugun ayrıca korkuyrm ıns bu yapısıklık acılır tekrarlamaz ayrıca nezaman hamıle kal der nasıl hamılelık surecı olcak tedırgınım sen nekdr koruncan
Ins hersy ıyı olsn senın ocın benım erken dogumn tekrarlama oranı var hamıle kalmaya cesaret edermıyım bılmrbaktırdım vitaminlere şükür yükselmiş kan değerleride iyi ama kanamam başla tıpkı adete benziyo 15.günüm sanırım erken adet oldum bana 3 ay dedi ben kanamam bitince ovulasyon testine baslicam takip edicem korunmayı pik olduğunda bırakcam hemen hemen 2 aya denk geliyo öyle olunca
allah neyi nasip ederse o olur canım korkma allaha teslim olIns hersy ıyı olsn senın ocın benım erken dogumn tekrarlama oranı var hamıle kalmaya cesaret edermıyım bılmr
Haklısın yeterkı o ol desın hakkımızda herseyın en hayırlısı olsun ıns ve en kısa zamanda anne olalımallah neyi nasip ederse o olur canım korkma allaha teslim ol
Bı sebebıbı bulabıldılermı cnm rahım fılmı galan ıstedılermı pekıMerhaba bende nisan ayında kalp atışı durması sebebiyle kürtaj oldum üç ay korunduk üç aydır da deniyoruz nerdeyse ama tutmadı maleaef eşim e vitamini kullanıyor sperm sağlığını arttırıyormuş bende ovulasyon kullanıyım dedm bu ay pik oldu bugün değerlendirdik bilmyrm çok da takmamak lazm ama kafam hep orda nedense umarım hepimiz iyi haberlerimizi yazarız buraya
Yok doktoruma ısrarla araştırsak dedm ama çok sık yaşanan bi durum oluğunu ilk gebeliklerde yaşandığını söledi hatta üç kişi daha var senle birlikte bu durumu yaşayan bugün dedi.Bı sebebıbı bulabıldılermı cnm rahım fılmı galan ıstedılermı pekı
Bence cektırmende fayda var ıns tek kaybın olur ben ıyıce umıdımı yıtırdım suan tamamen anne olamıcamı dusunuyorumYok doktoruma ısrarla araştırsak dedm ama çok sık yaşanan bi durum oluğunu ilk gebeliklerde yaşandığını söledi hatta üç kişi daha var senle birlikte bu durumu yaşayan bugün dedi.
Neden öle düşünüyosun cnm tekrarlanan düşük falan mı yaşadınBence cektırmende fayda var ıns tek kaybın olur ben ıyıce umıdımı yıtırdım suan tamamen anne olamıcamı dusunuyorum
Cnm artık okuyup arastırdıkca sankı rahım agzım hıc bebegı tasımıcak dogum agrılarım dıkıs olsada tutmıcak kaybedıcem gıbı hıssdyrm korkuyrm bnm agrılarm oldu oyuzden korkuyorm agrım olmasa dıkıs tutsa hıc korkmamNeden öle düşünüyosun cnm tekrarlanan düşük falan mı yaşadın
Evet cnm istedikten üç ay içinde kalmıştım ama hamileliğim kanamamarla drvam etti 20.haftada rahim ağzı hunileşmesi vardı ve erken doğum oldu
Ultrasonda goruyolar hunılesme dogum sancısı oldu ve normal dogum yaptm sızın nasıldıÇok geçmiş olsun. Ben de aynı haftalarda erken Doğumla bebeğimi kaybettimsizin erken Doğum nasıl gerçekleşti? Hunileşmeyi nasıl tespit ediyorlar ?
Ultrasonda goruyolar hunılesme dogum sancısı oldu ve normal dogum yaptm sızın nasıldı
Senın bıanda servıkal yetmezlıkle dogummu basladıkı benımde hunılesme bıkac gunde oldu artık acıldı dr hamılelıge gore bakcaz dedı buyuk ıhtımal dıkıs olabılır cok ayrıntılı bısey demedı saglık sorunlarm var bıraz onları halletmeye calısıyorum kac haftalıktı sızın ve drunu ne dedıBende hunileşme yoktu ama kanama ve Doğum sancısı başladı saatler sürdü sonrasında normal Doğum
Doktor bir sonraki gebelik için birşey önerdi verdi mi?
Senın bıanda servıkal yetmezlıkle dogummu basladıkı benımde hunılesme bıkac gunde oldu artık acıldı dr hamılelıge gore bakcaz dedı buyuk ıhtımal dıkıs olabılır cok ayrıntılı bısey demedı saglık sorunlarm var bıraz onları halletmeye calısıyorum kac haftalıktı sızın ve drunu ne dedı
Servıkal yetmezlık olabılır baska acıklama bulamadm bekdr oldu olaydan pekı dırek rahım agzın kanamayla acılmıs olabılır sunı sancımı verdıler yoksa normal sancılarınmk kendılıgınden geldı sana ozel msj atcam20 Yen'i bitmişti zaten detaylı ultrasondan çıktım orada sorun yoktu, sonraki hafta kanama ve Doğum sancısı ile hastaneye gittim. Hunileşme vs demediler bana. Hastane gittiğimde de ne doğum yoluna girmişti bebeğim ne de başka bir bulgu vardı. Kanama ve sancı durmadı saatler sonra da bebek Doğum yoluna girmiş dedi doktor (saatte bir ultrasonda bakıyorlardı) sonrasında şiddetli bir sancı ile normal Doğum gerçekleşti erkenden. Hunileşme erken farkedilir belki sana bir şey yapabilirlerdi, ya da nasip işte...
Servıkal yetmezlık olabılır baska acıklama bulamadm bekdr oldu olaydan pekı dırek rahım agzın kanamayla acılmıs olabılır sunı sancımı verdıler yoksa normal sancılarınmk kendılıgınden geldı sana ozel msj atcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?