Gebeliğe Hazırlık İlk bebeğini kaybedip yeniden hamile kalmaya çalışanlar gelin dertleşip birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman sen bısver cnm sıgarayı hamıl kalınca bırakırsın en kotu ama azalt coksa bnde senın gıbıyım hatta adetım sastı bu ay sanırım ya 25. Gunum stresten uzıcak gıbı goguslerımde hafıf sızlıyo anlayamıyorum artık kendımı psikolojik olarak hamıleyım

Aynı bende de oluyor o sürekli cnm stres yapma bak ben yaptım hep sürekli prolaktin yüksekmiş bide troid yüksekmiş bunlsr hep stresten kendi halimize bırakmıcaz artık ama ister istemez insan stres yapıyor bırakmaya çalışıyorum zaten dün gittim doktora nikotin bandı verdi inşallah bırakırım Tez Zaman da kavuşuruz cnm ya bide tek başına olunca ben şehir dışındayım ailemden uzak yani kimseye derdini anlatamıyorsun yani eşimin memleketinde yaşıyorum

Aılemden 900 km uzagım cnm tekım bıtane arkadasım yok tek basıma butun gun evdeym ve yasadıklarım sureklı aklımda korku huzun bebegım olcakmı dusuncesı kımseyle oturup dertlesenemek cok zor anlıyorum senı en azından esının cevresı vardır bız grv ıcabı baska sehırdeyız

Anladım cnm elimin çevresi varda herkes çiftçi olduğu için görüşemiyoeruz pek bende evden çıkmam arkadaşlarım falan var bende senelerdir burda olduğum için ama olur diyorlar acale etme diyorlar geçiştiriyorlar napcan aynı durumdayız ikimizde

Kızlar dün akşam gebelik testi yaptım ilk başta hicbisiy yoktu daha sonra ikinci çizgi geldi. Ertesi sabah yine denedim yine aynı şey oldu. Bu kadarı da tesadüf olamaz dimi ? Çünkü daha onceden yaptığım tüm testler duruyo hiçbirinde böyle bişiy olmadı acaba hamile olabilir miyim ???

Cnm sen farklı test yap ve ılk bes dk da cıkarsa al hatta fotonu at yanı burayada

Evet cnm hep cıkıp gorusen bırı degıldım bende sımdı ıyıce yalnızım bakalım burası olmasa bızı anlayacak kımse yok

kızlar ne haber benim kahverengi lekelenmelerim oluyodu bu sabah normal akıntıya döndüğünü gördüm biraz kasılmalarım var bu kasılmalar rahmin eskiye döndüğüne işaretmiş kafa olarak da kendimi git gide toparlıyorum sigara içen birisiyim kafamda sigarayı bitirmeye çalışıyorum gyno ferro sanol kullanıyorum b12+folik+demir karışımı ilaç ayriyetten b12 iğnesi vuruyorum hazırlıklarım son gaz devam yani anlayacağınız sizlerde ne var ne yok

Kızlar ben düşükten sonra bı 32 gunde bıde 25 gunde adet oldum bugun 26. Gunum vok karmasıklastı adetım uc gundur akıntım var su gıbı hatta mıdede cok gaz uc gundur korktm acaba hamılemıyım dıye ama sanmıyorum gene de kac gun daha beklemem lazım

Ay cnm bende dusukten sonra sıgaraya basladım sıkıntıdan adet olmayı beklıyorum hatta korkym akıntım var hamıle olabılırmıyım dıye ama sanmıyorum adet ıyıc sastı zaten senin akıntılar normal olur onlar bende de oldu

kanama ne kadar olmazsa rahim o kadar sağlıklı durumda olurmuş şükür kanamam yok bir iki gün kahve leke geldi o kadar. ay hiç sorma resmen arkadaş görmüşüz ama ben bırakıcam iiçmek istemiyorum özellikle ilk 3 ay çevremde günde 1 paket içip 4 kilo doğurup kucağına alıp gelen var ama nerde bizde o şansa o yüzden bırakmak gerek

Yok ben zaten oylesone ıcenlerdenım ıste oda saçma ama yanlıs bırakmak en guzelı saglık ıcın ben adet olsam da rahatlasam cok kafama takımdı bu konj

Yok ben zaten oylesone ıcenlerdenım ıste oda saçma ama yanlıs bırakmak en guzelı saglık ıcın ben adet olsam da rahatlasam cok kafama takımdı bu konj
vallahi canım zor olduğunu biliyorum ama napalım bırakmak lazım. doktora görünsene sen adetin geciktiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…