- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi dlkkydlntpl
-
EVet 22 agustosta olmustumadet gördün mü peki geçen ay
Önceliklr geçmiş olsun yenı gebelıkte nasıl kurtaj oldunkı kendınden keseyı atamadımk acaba benım kanamam 45 gun surdu bebek buyuk dıye sonra 32 ve 25 gunde adet oldum sımdı 27.gun yarın daha adet olmadım bılmıyorum nezaman olurum yanı benım de hala duzensızÖncelikle hepinizin başı sağolsun. İnşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bende korunurken hamile kalmışım farkında bile değilken düşük yapmışım kanama durmayınca dr. gittim sadece kese vardı sadece ve kürtaj oldum 2 Temmuzda. 30 Temmuzda ilk reglmi oldum sonra Agustosun 15 gibi lekelenme gibi düzensiz kanamalarım oldu 14 gün sürdü bayram sonrası 27 Ağustosta Pazartesi hemen dr gittim. Alttan kontrol ve kan testi sonucu yeni bir gebelik yoktu ve herşey yolunda zaman içinde düzene girer dedi. Ne zaman regl olacak bilemiyorum. Sizde nasıl düzene girdi paylaşabilir misiniz?
Önceliklr geçmiş olsun yenı gebelıkte nasıl kurtaj oldunkı kendınden keseyı atamadımk acaba benım kanamam 45 gun surdu bebek buyuk dıye sonra 32 ve 25 gunde adet oldum sımdı 27.gun yarın daha adet olmadım bılmıyorum nezaman olurum yanı benım de hala duzensız
Cnm sen her ıhtımale karsı gene test yap kurtajdan sonra bıraz bekleemenı onerırım cogu arkadas burdakı beklıyor ay sonuna kadar bekle en kotu gebelık belırtılerı bende de var bende korkuyrm ama bıraz beklıyorum test ıcın yanı kanamanın baslangıcından 49 45 gun bekle derım benım kanamam kesılınce 32 gun sonra adet olmustum sen gene test yap amaBenim Mayıs sonunda regl olmam gerekiyordu. Olmadı 10 gün geçti korunuyordum ama acaba bir ihtimal dedim gebelik testi aldım eve geldim ancak daha yapamam kanamam oldu. Bende gecikti heralde dedim ancak kanamam 20 gün geçmedi dr. gittim muayene sonucu kese vardı test yaptı gebe kalmışsın ancak bozulmuş gecelik kesesi duruyor düşürmüşsün ama her ihtimale karşı bir hafta sonra yine gel dedi. gittiğimde hcg değeri düşmüştü kürtaj olman keseyi almamız lazım dedi. Bu arada geçen süre yaklaık 45 gün kanamam vardı. Kürtajdan hemen sonra kesildi. 2 Temmuz kürtaj oldu. 30 Temmuzda regl oldum normaldi. Ancak 15 gün sonra (15 Ağustos) yine lekelenme gibi kanama oldu yaklaşık 10 gün sürdü. Buda bir gün var bir gün yok bir gün biraz daha yogun ve kahverengiydi. dr. gittim yine baktı ve test yaptı gebelik yok ve rahimde herşey yolunda dedi.Zaman içinde düzene girer dedi. Ancak bu düzensiz 10 günlük kanamadan sonra regl olmadım daha durum bu ne zaman düzene girer bilmiyorum ama başka forumda yazan bazı gebelik belirtilerim de var çok kararsızım açıkçası.
Cnm sen her ıhtımale karsı gene test yap kurtajdan sonra bıraz bekleemenı onerırım cogu arkadas burdakı beklıyor ay sonuna kadar bekle en kotu gebelık belırtılerı bende de var bende korkuyrm ama bıraz beklıyorum test ıcın yanı kanamanın baslangıcından 49 45 gun bekle derım benım kanamam kesılınce 32 gun sonra adet olmustum sen gene test yap ama
Suphelı ılıskıden on gun sonra cıkıyor genelde ama gectıyse yap gecmedıyse bıkacgun daha bekle derımÇok teşekkür ederim. Allah hayırlısını versin. Birde ben daha önce hiç test yapmadım. ilk gecikmemde almıştım ama kanama olunca kenarda duruyor öyle aylardır. Ne zaman yapmak daha sağlıklıdır. Bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Suphelı ılıskıden on gun sonra cıkıyor genelde ama gectıyse yap gecmedıyse bıkacgun daha bekle derım
Yok demek istediğim sabah idrarımı olması gerekiyor yoksa gün içinde herhangi bir saatte yapabilir miyim? Yada iyice sıkıştığım idrarla mı olması lazım
AAynen cnm bnm bayanlar yaptı dr ıcerdrydı heralde
Hafıf yapısıklık cıktı benım cnm bugun adet oldm haftaya gun verıceklet p yapısıklık acılcakSenin sonuç nasıl ? Ne yorum yaptılar
Olabılır cnm ama beyadan koyu cokar ovu testıde kurtajdan 15 gun sonra zaten yumurtlama baslarmıskızlar ben dün akşam ov testi yaptım sağ kasığım ağrıyodu denemek amaçlı koyu çıktı ardından gebelik testi yaptım silik çıktı beta yok olmaya başlamış acaba yumurtlicam mı aklıma takıldı
Hafıf yapısıklık cıktı benım cnm bugun adet oldm haftaya gun verıceklet p yapısıklık acılcak
Ins bakalım kac ay korunma yada tedavı verıcem korkuyrm ıns cok uzun zaman olmazHadi insallah Rabbim yakında yüzümüzü güldürüp kucağımızı dolduracak.
zaten 13.günümdeyimOlabılır cnm ama beyadan koyu cokar ovu testıde kurtajdan 15 gun sonra zaten yumurtlama baslarmıs
Ozaman yumurtlaman baslamıs olabılır cnmzaten 13.günümdeyim
ben gittim doktora rahime bakıldı rahim duvarı kalınlaşmış dedi sağlıklı görünüyor dedi yumurta yok ama oluşmamış daha dedi betaya bakıldı geçen hafta 590dı bugün 40 çıktı heralde bir kaç güne sıfırlanır ovulasyona başlarım öyle işte bende durumlar buKızlar gunaydın nasılsınız var mı gelısmeler ben dun adet oldum ama drdan bıkacgunne randevu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?