Gebeliğe Hazırlık İlk bebeğini kaybedip yeniden hamile kalmaya çalışanlar gelin dertleşip birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ins cnm Allahım ıcımızdekı ıstegı bılıyoya ınan buara sureklı bebegm tutamda sımdı yasasaydı ıkı hafta sonra doğacaktı bnle hamıle olan kımseyle gorusemıyorum bıde baska sehre tasındık tek basımayum cok uzagım ıns saglıklı hayırlı bır evladımız olur sen neler yapıyosun folık asıt kullanıyomusun

Kızlar yenıden hamıle kalmak ıcın neler yapıyosunux yedıgınız kullandıgınız neler var ben ekımde folık asıde tekrar baslamayı düşünüyorum bırde d vıtamını ve demırım düşüktü doğumdan sonra cok kanamam oldu bebekte depoları bosaltmıstı

kendini sürekli seni oyalayacak düşünmene fırsat vermeyecek işlerle ugras kuzum senin durumun daha kötü yalnızsın kafana takıyorsun anlıyorum ben seni ama fırsat verme buna kendine güzel hobiler edin ... benimde öyle olmasaydı şuanda 7aylıktı benimle beraber olan 2 arkadaşım vardı şuan onlarınki maşallah kocaman oldular allahım bağışlasın inş onlara. ben dr kontrolünde başladım bu sefer 2 ay oldu teadvi görüyorum işte adetler düzensizdi onları düzelttik şimdi klomen başladım gecen hafta bu hafta takipteyim işte yarın tekrar gidicem inş hayırlı haberler cümlemiz için.. folik asit hiç kullanmadm ben gebelik öncesi. gebelikte 1 ay kullandım dr bıraktırdı o kadr dahada hiç kullanmadm. çünkü dr görünmeden kullanmak bana mantıksız geliyor

Ben hep hamıle kalmadan uc ay once folık asıd kullandım cnm bıdahakı ay baslıcam bakalım bende düşükten sonra ıkı adet gordum zamanları bıraz 25 gun atçraylaydı bır haftaya olurum sanırım tekrardan sonra dr ne dıyecek kac ay daha bekle der bılmem ama kasıma kadar dusunuyorum beklemeyı bı yekrardan toplasın sureklı calısıyodum cnm hıc evde kalmamıstım oyuzden kendımı temızlıge yemege verıyorum esım evdeyknde gezıyoruz kı yoksa sureklı aklımda sureklı aglıyorum.benım hamılelık gene sıkıntı olabılıt rahım agzından dolayı sureklı yatmam gerekebılır ozamanda aılemn yanına kalmaya gıymem gerekıcek drum baska sehırde ben herkesten cok uzağım belkıde busefer hıcbısey olmaz Allah ıstesın yeterkı rahat gecer ıns hamıle kalırız yakın zamanda burda beklerız tekrar

Ben de folik asit İçiyorum bir senedir.Bir de ananas okudum başlarda tutunmasına yardımcı olan bir şey varmış içinde fazlası zararlıymış onu da denedim.Bir de testere uçlu aslan pençesiydi sanırım onun çayını için diyorlar hormonları düzenliyormuş.Bende işe yaramadı ama bi araştırıp deneyin isterseniz belki sizde yarar.

Bende mango aldım rahım ıcın faydalıymıs ananası hıc duymamıstım bıde brokoli rahım ıcın ıyıymıs suan sogan suyu yapıp ıcıyorum rahım yapısıklıgı ıcın bıtıncefe brokolı bulabılırsem kürünü yapıcam belkı işe yarar

inş cnm. allah yardımcımız olsun... dikkatli ol yeterki..

Brokoli hiç duymadım incir kürü ve çörekotu bal kürü yapıyorlarmış denemedim ben.Eşiniz için de çinko ve e vitamini araştırabilirsiniz spermler için iyiymiş.

Brokoli hiç duymadım incir kürü ve çörekotu bal kürü yapıyorlarmış denemedim ben.Eşiniz için de çinko ve e vitamini araştırabilirsiniz spermler için iyiymiş.
Hamilr kaldıgım ay ıncır ve havuc yemıstım yumurtam vatlasın dıye hergun oay catlamıs hamıle kalmstım erkkek ıcınde ıspanak sebze brokolı onerıyolar

Insallah cnm Allah hepımızın dualarını kabul etsın ıns bu topıgıde bırbırımıze yardımcı olalım dıye actım umarım gelenler olur
Aminn eline sağlık cnm yaşayandan iy kim anlar bizi iyi yaptın bende 12 gün önce kürtaj oldum 5+5 de gelişimi durmuş 7+4 te aldılar bebeğimi nedeni bilinmiyor araştırmıyorlar nedeni çok maliyetli ve uzun bir süreç dedi doktorum

Cnm bızı bızden baska dedıgın gıbı kımse anlamaz en yakınımız bılr yasayan bılıyorılk bebekmıydı tekrarlayanlarda sanırım arastırıyolar okadat maalıyetlımı bılmıyorum benım eltımde uc bebegını kaybettı sımdı 24. Haftada hıcbıseyı yok ılklerde oluyomus kurtajdan sonra nekadar sure verdı drun uc aynı bekle dedı ınankı ultrason resımlerıme bakıyorum bugun sureklı okdr ozledım kı ıcımde kıpırdamasını hıssedıyodum 4 aydır cok yalnızım

İlk bebeğimdi nasip olmadı bende atmadım resimlerine bakıyorum ağlıyorum çevremdeki herkes sanki diş çektirmişim gibi davranıyor yine olur daha iyisi olur bi sürü laf çok yorgunum. Bende boşluğa düştüm nasip değilmiş diyorum. Üç ay korunma verdi hamile kalmadan önce geleceksin tedbir amaçlı aspirin başlayacağız dedi kafam allak bullak. Bu kan pıhtılaşması sorunu yaşayan kişilerin plt değeri kaçtı acaba ben dün öğrendim bana doktorum birşey demedi ama en yüksek 400 olması gerekiyormuş benimki 341 miş

İhmalkarlıktan mu kaybettik bebeğimi

İhmalkarlıktan mu kaybettik bebeğimi
Kan pıhtılasması olayını hıc bılmıyorum cnm sanırım benım rahım agzı hunılesmesınden dogumum basladı bıde ıse basladım aptal dr um benı ıse gonderdı kanamamarım gecınce ama rahım agzı tasımadı bıdahakı gebelıkte nasıl olur bılmem sende pıhtılasmadan kaybetmıs olabılırsın denıcez artık tekrardan nabalım cok zor acısı hıc gecmıyor ama yavas yavas toplamak zorundayız kan degerlerıne falan da baktır benım degerlerım berbattı bıkac hafta donra tekrar gıtmeyı dusunuyorum dr a operasyon u atlatayım adet olupta sanırım senle aynı zamanda kotunmayı bıtakıcaz

Eşimle tartışıyoruz doktoru suçlu buluyoruz ama olacak vardı oldu diyor benim evhamlarım geçmiyor ben napcam senin bu evhamlarınla diyor diyorda diyor eşim ocak ayından sonra istiyordu ben zorladım pişmanım

Eşimle tartışıyoruz doktoru suçlu buluyoruz ama olacak vardı oldu diyor benim evhamlarım geçmiyor ben napcam senin bu evhamlarınla diyor diyorda diyor eşim ocak ayından sonra istiyordu ben zorladım pişmanım
Allah verdi o aldı napsak boş oyuzden kendımıze dıkkat etmelıyız bıdahakı gebelık ıcın cnmz acısada zaman bıraz hızlı gecse hersey ıyı olsa

Tüp mide ameliyatlıyım 21 ay oldu bacağımda da lenf ödem bozukluğu var doktorlar sorun yok dediği halde eşim tekrar kontrol olmamı istiyor benim süreç uzayabilir üç ayı geçer diye düşünüyorum. Bende genetik test yaptırmak istiyorum tüp bebek merkezlerinde yapıyorlarmış

Allah verdi o aldı napsak boş oyuzden kendımıze dıkkat etmelıyız bıdahakı gebelık ıcın cnmz acısada zaman bıraz hızlı gecse hersey ıyı olsa
Amin inşallah evet canım yaradanın hikmetine sual olunmaz. Beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyormuş benim ağzımın tadı moralim yok ki eşim göreve gitti kürtaj sonrası kontrole bile komşumla gittim hep yalnız kaldım iki yıla yakındır evliyiz ben şimdiden yoruldum

Cnm gecmıs olsn dıkkat etmemız gerek kendımıze asırı moral bozuklugu baska hastalıklara davetıye cıkarıyor cok ornek vat konustugum kendımızı tıplamalıyız ayrıca hamılelıgın ucuncu ayından berı esım sehır dısındaydı 6 7 ay aytı kaldık hep tektım daha yenı kavustuk bak bende yalnızdım bundan sonrası bırlık olmak surecı atlatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…