- 5 Mart 2019
- 44
- 49
- 8
- Konu Sahibi sabahinilksaatleri
-
ovulasyon testi kullanıyor musunuz?Seni çok iyi anlıyorum. Biliyor Musun biz bebeğimizin ölümünü evlilik yıldönümümüzde öğrendik. Şimdi benim de en büyük isteğim seneye o tarihte karnımda bebeğim olsun yine.
Ben daha yolun başındayım, önümde çok zorlu bir dönem var, biliyorum. Herkes ilk 3 ay stres yaşar ama benim için stres giderek artacak. Ama kaybettiğimin acısı hep aynı kalacak.2019 13 aralık...
4,5 aylıktı karnımda oğlum.
O kadar ağır ki, ve Allah o kadar büyük ki 1 yıl sonra aynı ay yine hamile kaldım.
Korkuyla, endişeyle geçen kontroller. Allahım yavrularımızın kardeşlerini kucağımıza almayı nasip etsin
Kullanmiyorum Ama istiyorum. Daha onceki Senelerde doktorum yapma seni strese sokar uzak dur demisti.ovulasyon testi kullanıyor musunuz?
Allah dayanma Gucu versin. Insallah en kisa zamanda kucagin dolsun. Normal dogum mu oldu yoksa sezeryan mi? Bekleme surecimiz ayni seninle.Merhaba ben de 36 haftalık bebegimi 13 ekim de plasenta dekolmani sebebi ile kaybettim sekerim ve tansiyonum vardı gece sancı içinde sabaha kadar özel bı hastane de oyalandim doktorum gelmedi maalesef.. çok büyük bi acı Rabbim kimseye yasatmasin.. Doktor 6 ay beklemek gerekiyor dedi yeni bir bebek için ben hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum.. Rabbim hepimizi hayırlı zamanlarda sağlıklı bir şekilde sevindirsin..
Sağol Allah razı olsun canim sezeryan oldu ama sabaha kadar dogum sancısı cektim kanama gelene kadar doktorum gelmedi gece gelseydi belki yasicakti yavrum..Allah dayanma Gucu versin. Insallah en kisa zamanda kucagin dolsun. Normal dogum mu oldu yoksa sezeryan mi? Bekleme surecimiz ayni seninle.
Doktorun bu konuda bi aciklama yapiyor mu peki? Bir girisimde bulundunuz mu?Sağol Allah razı olsun canim sezeryan oldu ama sabaha kadar dogum sancısı cektim kanama gelene kadar doktorum gelmedi gece gelseydi belki yasicakti yavrum..
Doktorun bu konuda bi aciklama yapiyor mu peki? Bir girisimde bulundunuz mu?
Doktorun bu konuda bi aciklama yapiyor mu peki? Bir girisimde bulundunuz mu?
[/QUO
Doktorum gece gelsem alsam bebeği ne olurdu bilemiyor um dedi. Benim şeker ve tansiyonumu bahane etti hastaneyi suçlamayın beni suclayin dedi ama biz her ikisini de şikayet ettik sağlık bakanlığına henüz yanıt gelmedi.
Merhaba, çok üzüldüm, çok iyi anlıyorum sizi. Üstelik çok yeni. Ayrıca çok komplike bir durum olmuş, insanın aklında soru işareti kalınca zor olan her şey daha da zorlaşıyor. En zoru da kabullenmek ve acaba her şey faklı olabilir miydi sorusunun bir kurt gibi sürekli aklını kemirmesi.Merhaba ben de 36 haftalık bebegimi 13 ekim de plasenta dekolmani sebebi ile kaybettim sekerim ve tansiyonum vardı gece sancı içinde sabaha kadar özel bı hastane de oyalandim doktorum gelmedi maalesef.. çok büyük bi acı Rabbim kimseye yasatmasin.. Doktor 6 ay beklemek gerekiyor dedi yeni bir bebek için ben hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum.. Rabbim hepimizi hayırlı zamanlarda sağlıklı bir şekilde sevindirsin..
İlk defa bir doktorun böyle bir şey dediğini duydum. Ben ilk ovulasyon günü hesapladığım ay hamile kaldım. Stres derseniz yapmadığım aylarda da kullandığım gebelik testlerinden iflas etmemiz an meseleydi :)Kullanmiyorum Ama istiyorum. Daha onceki Senelerde doktorum yapma seni strese sokar uzak dur demisti.
Doktorumla en cok sikinti yasadigimiz konu bu; adam cok rahat ya da rahatmis gibi gorunuyor. Aslinda birİlk defa bir doktorun böyle bir şey dediğini duydum. Ben ilk ovulasyon günü hesapladığım ay hamile kaldım. Stres derseniz yapmadığım aylarda da kullandığım gebelik testlerinden iflas etmemiz an meseleydi :)
Doktoru aksini demediği sürece hamile kalmak için sabrı olmayan herkese tavsiye ederim.
Doktor işte mecbur dediği olacak :) Belki biraz daha zamana ihtiyacınız vardır, en doğru zamanı bilemiyoruz hiç. Bana hep şimdi en doğru zamanmış gibi geliyor. Beni daha çok yıpratıyor o yüzden.Doktorumla en cok sikinti yasadigimiz konu bu; adam cok rahat ya da rahatmis gibi gorunuyor. Aslinda bir
Tane dondrulmus embriyom var bana kalsa onu isterim hemen.
Teşekkür ederim çok zor günler geçiriyorum daha çok yeni zaten insan ne dusunecegini bilemiyor. Bana da 6 ay dediler ama daha erken bebek sahibi olanlar da var biraz akışına bırakmak gerekiyor belki de. Allah herkes için hayırlısını versin.Merhaba, çok üzüldüm, çok iyi anlıyorum sizi. Üstelik çok yeni. Ayrıca çok komplike bir durum olmuş, insanın aklında soru işareti kalınca zor olan her şey daha da zorlaşıyor. En zoru da kabullenmek ve acaba her şey faklı olabilir miydi sorusunun bir kurt gibi sürekli aklını kemirmesi.
Türkiye’de sezaryenden sonra 6 ay yeter diyen bir doktor bulduysanız şanslınız çünkü Türk doktorlar bu süreyi çok uzatıyor. Ama bizim durumumuz bazen 1 gün beklemeye bile müsait değil. Londra’da Türk doktora gittim ve 1 seneden önce asla ve asla dedi bana. Moralim Alt üst oldu. Ama yabancı doktorum eve 6 aydan sonra istediğin zaman hamile kalabilirsin diye mektup gönderdi. Çok kişinin de 6 aydan önce bile hamile kaldığını okudum burada. Sizin en azından bu konuda aklınızda şüphe olmayacak.
Ama size şunu söyleyeyim en az 6 ay bunu biraz da olsun sindirmek, yas tutmak, kendini parçalayarak ağlamak için gerekli bir süre. Bunu ben de ancak bu süre geçince farkettim.
Hepimize dayanma gücü ve zor anlarda sabır diliyorum.
Aramızda 2 hafta var seninle. Normalde çalışıyor muydun sen? Bana tekrar çalışmaya başlamak insan içine çıkmak iyi geldi.Teşekkür ederim çok zor günler geçiriyorum daha çok yeni zaten insan ne dusunecegini bilemiyor. Bana da 6 ay dediler ama daha erken bebek sahibi olanlar da var biraz akışına bırakmak gerekiyor belki de. Allah herkes için hayırlısını versin.
Calisiyorum canım ama raporluyum şuan doğum raporu verdi doktor sen raporlu değil misin? Senin de çok yeni yani Allah sabır versin neden kaybettin bebeğini erken mi olduAramızda 2 hafta var seninle. Normalde çalışıyor muydun sen? Bana tekrar çalışmaya başlamak insan içine çıkmak iyi geldi.
Basin sağolsun canım korkmakta çok haklisin hepimiz aynı durumdayız sanırım ama yeni bir bebek acimizi unutturmaz tabi ama belki hafifletir.Merhaba arkadaslar içim doldukca karistiriyorum bu sayfalari ve malesef bir tane daha benim gibi ici yananlar sayfası buldum69 gün oldu 37 haftalik bebegimi cennete uğurlayali...oysaki herseyi hazirdi abisi obebek kardes gelecek diye bekliyordu onh ama gelmedi Ilk gunler hemen zaman gecsin tekrar hamile kalayim diyordum simdi 6 ayin dolmasi yaklastikca korkuyorum .eşim bu konu hakkında hic konusmuyor bile kendini isine verdi iyice.tekrar hamilelik iyi geldimi size arkadaslar
Evet yarim kalmis vebek özlemimizi dindirir bazen cok istiyorum bazen cok korkuyorum.birde benim ölüm sebebi bulunmadi tedbirde alamiyorum bu yüzden o sebeple cok korkuyorum birde bebeğime haksizlik yapacakmisim gibi geliyor galiba psikilojim iyi degilBasin sağolsun canım korkmakta çok haklisin hepimiz aynı durumdayız sanırım ama yeni bir bebek acimizi unutturmaz tabi ama belki hafifletir.
Sebebin belli olmaması da kötü olmuş canım ama sen yine de olumsuz düşünmemeye çalış çok zor biliyorum ama elimizden maalesef hiç bir şey gelmiyor Rabbim hepimize sabır versin bizim için hayırlı zaman da da sevindirsin..Evet yarim kalmis vebek özlemimizi dindirir bazen cok istiyorum bazen cok korkuyorum.birde benim ölüm sebebi bulunmadi tedbirde alamiyorum bu yüzden o sebeple cok korkuyorum birde bebeğime haksizlik yapacakmisim gibi geliyor galiba psikilojim iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?