İlk bebeğini kaybetmiş ikinciye hamile olanların ya da olmak isteyenlerin paylaşım yeri

Evet gittik, doktorumuzu da görebildik. Minik kalp atışlarını duyduk çok şükür. O kramplardan sonra umudumu yitirmiştim ama minicikti orada, oğlumun kardeşi.
Umarım bugün sizin sonuç da sizi mutlu eder.

Evet gittik, doktorumuzu da görebildik. Minik kalp atışlarını duyduk çok şükür. O kramplardan sonra umudumu yitirmiştim ama minicikti orada, oğlumun kardeşi.
Ayyy canım çok güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım yok ya negatif yine de adet gününü bekliyorum bakalım hayırlısı herşeyin

Bu çok güzel bir haber:))
İnşallah sağlıkla kucağına aldığının haberlerini de yazacaksın buraya

Ayyy canım çok güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım yok ya negatif yine de adet gününü bekliyorum bakalım hayırlısı herşeyin
Bu çok güzel bir haber:))
İnşallah sağlıkla kucağına aldığının haberlerini de yazacaksın buraya
Çok teşekkürler, hepimize umut olsun, sağlıkla gelsin inşallah.

Cok doğru bundan sonrası hep karışık duygular dogru haklisin canim biraz daha zaman belki iyi gelir benim icinde. Sizde daha yenisiniz galiba insAllah sag salim alirsiniz kucaginiza .biz galiba bundan sonra hep bu karisik duygularla yasayacagiz. oğluma bazen bitanem diyorum sonra üzülüyorum hic göremediğim bebegim üzülür mu acaba abisine böyle soyledim diye diyorum cok zor Rabbim yardimcimiz olsun

Merhaba gözünüz aydın olsun..
Ben de melek annesiyim,
oğlumu kaybettim..
Başka zamanlara kalan vuslatım o benim..
Bir gün eğer kardeşi bizi seçer gelirse
biliyorum "oğlum" gibi kokacak..
O kokuyu içinize çekmeye hazır mısınız?

Rabbim nasip etsin..

Teşekkürler, zorlu bir yola girdik ama bize zaten kolay bir gün yok. İnşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur, hayat artık bize biraz iyi davransın.

Allah aynı acıları bır daha yasatmasın hepinize ınsallah, ben kendiminkini dert sanardm sizinkileri okumadan once Allahım sabır versin cennette sefaatçiniz olsın. Bende 3 ay evvel 6 bucuk haftalık Bebegimi kaybettim bjr kez bile duymadım kalp atısını şükrediyorum, çünkü duysam cıldırırdım heralde ilk bebegımdi kalp atısını duymaya gittigmzde ogrendık esimle. Esim video cekecekti kalp atıslarını annesine de dinletmek istemis ti bızde duyamadık, aldılar. Simdi ıkı yakın arkadasım hamıle bana Allah sana da nasip etsin diye ettikleri hayır dua bıle zoruma gidiyor bıliyorm kötü niyetleri yok ama icime batıyor esim anlayışsız bırı degıl ama ıcımde kileri ona anlatamıyorum bıliyorm oda benim kadar belki daha fazla etkilendi, ilk defa aglarkrn gördm cunku ama ne zaman içimi acmaya kalksam sen isyan ediyorsun dıyor isyan degıl benimki aslında. Kusura bakmayın biraz karısık ve uzun oldu hepimize Allah sabır versin

Evet canim cok haklisin hissettiklerinde küçükte olsa canindan can gidiyor ama dedigin gibi kalp atislari duysan emin ol daha cok baglanirdin ben 37. Haftada her zman duyduğum o kalp atislarini duyamadim doguma diye gitmistim oysaki pusetini bos geri getirdik hâlâ rüya gibi bunlari ben yasamadim sanki ve dedigin gibi esimi ilk kez ağlarken gördüm kendi ellerimle evladimi toprağa koydum bunu da yasayacakmisiz dediRabbim kimseye yasatmasin cok zor

Amin melek olmus benım kuzenim ıkı kez yasadı bırı benım dugunum de olmustu hala videomuza bakamaz cok cok kötü bir durum ama esinizin de dedıgi gıbı yasayacagnz varmıs Allah hayırlı saglıklı evlatlar versın

İlk doktor kontrolümüzde aynı binaya tekrar ilk defa adım attığım için, içeri girer girmez gözlerimden yaşlar akmaya başladı. İçeride bir sürü hamile kadın olduğu için gözyaşlarımı gizlemek zorunda hissettim, onlara bir şeyler ters gidebilir hissi vermek istemediğim için. Oysa benim saklamak zorunda olduğum hiç bir şey yok, biliyorum, ama hala toplum içinde açık yürekli olamıyorum.
Uzun saatler ve bir kaç görüşmeden sonra doktorumuzu görme şansı elde ettik. Beni bu defa yüksek riskli hamilelik kategorisine aldıkları için bu kadar erken hastaneye gelebildim, yoksa yurt dışında yaşadığımız için, bu kadar erken ultrason hatta doktor görmek çok zor. Neyse ki, bizi dinlediler, her isteğimizi kabul ettiler. Bundan sonra her 2 haftada bir hastaneye gideceğim ve sanırım her defasında ultrason yapacaklar. Buna çok sevindim fakat yine de bu kadar sık kontrol için sağlam bir yürek lazım benim durumumda.
En sevindiğim konu, doktorumuz yaşadığımız şehirdeki, riskli gebelik konusunda bir en tanınmış doktor diyebilirim. Üstelik çok anlayışlı ve ilgili. Onu her gördüğümde sarılıp ağlamak istiyorum.
Mide bulantılarım devam etse de, önceki hamileliğime göre çok daha iyi. Son 3 gün sürekli hamur ağırlıklı beslendim çünkü hem tatildeydik hem de midem çok kötü ve canım istiyor, neyse ki kilo almadım sandığım kadar. Şimdi eski beslenmeme geri döndüm, bu defa daha az kilo almayı hedefliyorum. Hem sezaryenin üstünden daha 1 yıl bile geçmedi, böylesi daha iyi olur diye düşünüyorum.

kontrollerin sık olacak demek buna çok sevindim. Bebeğini sık sık görmek iyi olduğunu her şeyin yolunda olduğunu bilmek sana da iyi gelecek.

Su an ne kadarliksiniz Allah saglikli kavusmanizi nasip etsin insAllah.yasadiklarin hissettiklerin cok normal canim bendr bugun kontrole geldim dikişlerim sızlıyordu cok şükür iyimis rahim toparlanmis folik asite baslayacagim insAllah. Ben icerdeyken bir kiza düşük yapıyorsun dedi doktor nasıl agladi ama gittim yanina yardim etmek icin yasi da baya gencti 19 mus.megerse ayni kaderi paylasiyormusuz 37 haftalik bebegini kaybetmis üstüne de düşük denilince perisan oldu onu o an en iyi ben anliyordum sanki hic bir tesellisi yoktu

Pazartesi ilk ebe randevumuz, salı bebeğini kaybetmiş ve yeniden hamile kişilerin katıldığı grup toplantımızın ilki ve çarşamba da doktor randevumuz var. Hepsinin arka arkaya gelmesi bende şimdiden gerginlik yarattı. Umarım hepsi iyi geçer. Her sabah acaba bebeğimi kaybettim de haberim mi yok diye uyanıyorum, en azından kontroller yapılacak.
Meditasyonu sadece bir gün atlayınca tekrar toplayamadım ve öylece kaldı.
Yarından itibaren başlamak istiyorum.
Karnım şimdiden büyüdü, sanki 4 aylık gibi, oysa ki kilo artışı yok. Sanırım daha önce genişlediği için bu defa büyümesi daha kolay, çoğu şişkinlik de olabilir.
Bu aralar neredeyse her gün işe gidiyorum ve çok yoruluyorum, dönem arasından sonra bırakmayı düşünüyorum.
Sizlerde durum nasıl?

Aslında hepsinin peşpeşe gelmesi iyi olmuş bence. Bebeğini görünce daha iyi olacaksın. Ben Diyete başladım; diyet derken zaten temiz besleniyordum ancak son zamanlarda düzensiz oluyordu. Bir düEn olsun istedim. Doğumdan sonra ikinci adetimi oluyorum su an, bitince muayeneye gel demişti doktorum. Gidince taleplerimi söyleyecem. Verilerimi güncelleyip bir de İstanbul da iki doktordan daha görüş almak istiyorum ona gideceğiz.

Merhabalar, sanirim ingilterede yasiyordunuz. Bende ingilterede yasiyorum.ve gebelik karnim var.ilk randevu sekizinci haftada oluyor ama scan falan yapmiyorlar.3.ayda scana giriyorsun ve bu beni endiselendiriyor.riskli gebelik durumunda oldugumuz icin istesek daha once utrasyona girebilir miyiz bir Bilginiz var mi

Herkese iyi gunler diliyorum. Ben de dogumda ilk bebegini kaybetmis ve suan tekarar hamile olan biri olarak yaziyorum. gecmiste ve suan hissettiginiz tum hislerin aynisini sizlerle paylasiyorum. Belki ben sadece sizden biraz daha korkagim sanirim cunku benim tekrardan cesaretimi toparlayabilmem iki yilimi aldi. Hamileligimin ilk basinda ki kaygimdan dolayi ben galiba hala hazir degilmisim diye dusundum ama sonra farkettim ki , bu cok olagan bir his benim durumumda. On yil bile gecse yine kaygili olacaktim sanirim .
Benim sizlere danismak istedigim sey ise su ; ben yurtdisinda yasadigim icin kendimi guvenle acabilecegim bir psikolog bulamadim . Travmam ile kendi basima basa cikmaya calistim. Ozellikle gidenlere soruyorum , sizce simdi gitmemin kaygima yardimi olur mu ?

randevu sonrasi birsey yazmamissiniz. hersey iyidir ins

Öncelikle hayırlı olsun allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 2 evladımı kaybettim seni çok iyi anlıyorum ama etraftaki insanlara kızamıyorum onlar kendilerince bizi teselli etmeye çalışıyorlar. Çok zor bi süreç geçirdim o kadar doğum sancısı cektim sonuç eli boş hastaneden çıktım hele birde yan odada doğum yapan kadınların bebeklerinin ağlaması benim en çok canımı acıtan bu oldu benim bebeklerim doğdu ama ağlamadı 1 yıl boyunca her gün ağladım ta ki hamile kalıncaya kadar karnımdaki bebeğe bunu yaşatmaya hakkım yok diye düşündüm ve olumlu yönde düşünmeye başladım bu defa kucağıma alacağım çok şükür 13 günlük olduk 15 kasımda aldim kucağıma oğlumu. Darısı senin ve tüm hamilelerin başına allah kimseye evlat acısı vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…