İlk bebeğini kaybetmiş ikinciye hamile olanların ya da olmak isteyenlerin paylaşım yeri

Bazen diyorum ne cabuk gecmis zaman oysa ki hic gecmeyecek sanirdim hele ki ilk gunler bakiyorum da simdi uc yil olacak... Daha her sey dun gibi ... Bir kayip iki bos gebelik...
Acinizi paylasiyorum yurekten ...
Rabbim isteyen dileyen butun annelerin kucagini doldursun ... Hic bir bebek ölmesin anneler aglamasin ...

Malesef öyle. Senin kac haftalikti canim yeni hamileligi düşünüyor musun yakin zamanda

Calisiyorum canım ama raporluyum şuan doğum raporu verdi doktor sen raporlu değil misin? Senin de çok yeni yani Allah sabır versin neden kaybettin bebeğini erken mi oldu
Evet raporlu idim ama doktorumla konuştum yarıda kestim işe başladım. Psikiyatr da zaten işe başlamamı önermişti. Kafam dağılıyor zaman geçiyor iyi gibi sanki. Bebeğimin 37. Haftada rutin doktor kontrolünde kalbiinin durduğunu öğrendik. Çok sağlıklı bir bebekti genetik olarak bir sorunu yoktu. Doktorum neden olduğunu açıklayamıyor. Sürekli kontrol altında idim ama oldu işte.

İlk bebekmiydi çalışmak iyi gelebilir aslında. Benim şeker ve tansiyonum çok yükseldi doktorum geç geldi hep keskeler var aklimda. Tekrar hamile kalırsam Rabbim kısmet ederse çok daha dikkatli olacağım.

Canım bende ovulasyon testi yaptım bu ay şuan catlayali 10 gün oldu ve sabah test yaptım hiç birşey yok tabi negatif ama biraz bekleyince çizginin orada çok beklediği için birşeyler olmus ama önceden çok test yapınca bunu da kale almıyor insan bana tüp bebek yolu gözüktü yani

Eklentiler

• IMG_20191121_211755.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 45
İlk bebekmiydi çalışmak iyi gelebilir aslında. Benim şeker ve tansiyonum çok yükseldi doktorum geç geldi hep keskeler var aklimda. Tekrar hamile kalırsam Rabbim kısmet ederse çok daha dikkatli olacağım.
Öncesinde üç tane daha kaybım var ama onlar erken kayıplar. Sanmıştım ki bu bebek gökkuşağı bebeği olacak..

Merhaba kizlar , bende 7 haftalık hamileyken kalp atisini duymaya gittiğim gün 5hafta 6 günlükken kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj olmak istemedim ve tıbbi düşük ile hastahane de düşük yaptırıldım tam iki ay önce hemde .. çok büyük bir acı bu tarifi yok , neden olduğunu araştırmak istedigimde ilk dusukte araştırma yapmadıklarını söylediler ben yine de kan tahlilleri mi yaptırdım ve aptt değerim de sıkıntı vardı yani kan pıhtılaşma sorunum. Şimdi tekrar doktora gidicem ve aspirin kullanarak inşallah gebe kalmaya calisicam. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler, sağlıklı gebelikler nasip etsin.. ayrıca böyle bı durum yaşayıp pıhtılaşma sorunu sonrası normal doğum yapan var mı acaba ?

Ne kadar beklediniz? Eğer çok geçmediyse çizgi var, ben gördüm. Hemen yarın tekrar yapın lütfen.

Pıhtılaşma sorunu varsa iğne kullanılıyor doktor kontrolünde. Bu yüzden bebek kaybeden o kadar çok kişi var ki... maalesef kayıptan önce bu testi yapmıyorlar tüm hamilelere. Fakat sizin sorununuz belliymiş, buna sevinin bile. Önlemi var, çaresi var. Tabi ki kaybınızı geri getirmez, hiç bir şeye çare olmaz ama şimdi kontrol elinizde.
Sevgilerimi yolluyorum

Ben sizin yazdıklarınızı okudum o sayfalarda, ağlaya ağlaya... Hatırlıyorum sizi. O zamanlar yazdıklarınızı okurken sizlerle dertleşir gibiydim, sonradan bu kaderi yaşayanlara kaldı hep onlar. Şimdi de istedim ki yine bir araya gelip dertleşelim, destek olalım birbirimize.
Hepimize sabır, dayanma kuvveti diliyorum.

Çocukların adapte olma, kabullenme yeteceğim yetişkinlerden daha gelişmiş. Benim gittiğim gruplarda bununla ilgili kitaplar var onları okuyorlar, ama tabi belki biraz daha zaman lazım sizin için de.
Ben de çok okudum bu forumda, insanların aynı şeyleri yaşadığını görünce delirmemişim diyorum en azından. İyi geliyor.
Ben hamileliğin daha çok başındayım, ilk kontrolde çok ağladım, çok büyük bir stres, yine de insanı yaşama bağlıyor. Çok karışık duygular yaşıyorum, mutlu olmak suçlu hissettiriyor, üzülünce bebeği de üzmekten korkuyorum. Ama bu yol artık benim yolum, benim hayatım.

Ne guzel dusunmussunuz ... Keske hic bir bebek ölmese ... Bizim derdimizi bizden baska kim anlayabilir ki... Masum bir yavruyu hic koklamadan topraga vermek; yaptiginiz onca emegin hic yavrunuza degememesi aldiginiz bir bezin dahi nasip olup da kullanilamamasi ... Ancak bunu yasayanlar bilir... Herkese ve kendime de sabir diliyorum ... En buyuk imtihan bir evladin kaybi imis ... Rabbim sen imtihanimizi gecmeyi nasip eyle butun yuregi yanik anneler icin . . .

Ne kadar beklediniz? Eğer çok geçmediyse çizgi var, ben gördüm. Hemen yarın tekrar yapın lütfen.
1 saat oldu canım ilk 15 dk da birşey yoktu beyaz cizgiydi bakalım yarında yapacağım yinede hayırlısı çok şükür Rabbim e sağlıklıyiz o yüzden üzülmüyorum yoluma bakıyorum siz ne yaptınız bebiş nasıl yakın zamanda kontrole gittiniz mi

Bebeğim için ilk aldığım şey minicik ayakkabılardı giyeceğinden değil de işte bir iki ayağına takarım maskot gibi bi şey olarak düşündüm. O ayakkabıları da başucuma koydum. Her gün onlara bakarak uyumak sabah gözümü açtığımda görmek çok güzeldi. Doğum sonrası eve geldim beşik kaldırılmış o beşik beni çok üzmedi de ayakkabıları göremeyince çok kötü oldum. Sordum nerdeyse çıkarın onları yine başucuma diye. Başucumda olmaları iyi geliyor bana. İnanıyorum kardeşi giyecek onları...

İnsallah canim dualarim seninle olsun kardesi giyemedigi ne kadar sey varsa giysin insallah... Benim oglumun besigi hala kurulu altinda cekmecesi var esya dolu emzigi bezleri dahi duruyor ve ben ölunceyedekte duracak... O hep bizimle ...

İnsallah canim dualarim seninle olsun kardesi giyemedigi ne kadar sey varsa giysin insallah... Benim oglumun besigi hala kurulu altinda cekmecesi var esya dolu emzigi bezleri dahi duruyor ve ben ölunceyedekte duracak... O hep bizimle ...
Onu hissediyorum biliyor musun evde bi şeyler oluyor hissediyorum hep benimle yanımda aslında.

Bana sadece hap dedi iğne demediker umarım herşey hepimiz için iyi olur size de sağlıklı gunler, sevgiler kucak dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…