- 6 Mayıs 2016
- 9.184
- 9.089
- 198
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Bebek arabası için önerebileceğiniz bir model/marka varmı?benimkide kışın doğacak.ben hala karar veremedim araba konusunda
Ben neko kullandım ama 65 cm’den itibaren kullanmıştım, o zaman bacak arası ayarlanan yenidoğan kangurusu yoktu.Hangi markayı kullandınız yenidoğan için
Oturmayan gerek var ,ayakta hemen bizimki halleşiyor emme işini :)profesyonel olmuşuz biz ,ne yastığıGecen bende bı emzırme odasına gırdım, 3 tane taze anne:) bırı yastıkla ugrasıyor, dıgerıde aynı şekılde kendını rahat ettırmeye calısıyor. Bırıde alt degıstırıyor, Ben gırdım odaya saga baktım sola baktım oturacak yer yok, pecete koydum altıma oturdum yere şak çıkarıp emzırdım ne örtü var, ne yastık :) ıcımdende bı gülüyorum, 18 aylık halen emzırıyorum, gozumun onune surıyelıler gelıyor:)) profosyonelleşmışım artık yastık ne :))
İsim olarak kızıma düşündüğüm isimlerden fikir vereyim o haldeAy bi de eşim gürcü. Onların alfabesi de farklı biraz. O da isimde f, ş, ç, ö, ü, ğ harfleri olmazsa iyi olur dedi.olursa kimse telaffuz edemez çünkü ismi. İyice kısıtlandım isim konusunda. Kıyafet konusunda yıka yıka giysin yapmayı planlıyorum. Az ve öz. Eğer herşey yolunda giderse ben gezerim. Dolayısıyla araba mı kanguru mu arasında kaldım. Gezme işi yürüyüş temposuna ama. Yavaş yavaş değil.
Amin canim Allah razı olsunAllah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Benim istediğim markalara malesef bütçemiz yetmediği için ucuzunu almıştık ama chicco ve baby2go modelleri hoşuma gidiyor
Tekerleri küçük, pratik, taşıması kolay, çift yönlü ,alttaki sepeti geniş ve mümkünse iskeleti sağlam olsun
Teşekkürler canim bakacağım hemenBen neko kullandım ama 65 cm’den itibaren kullanmıştım, o zaman bacak arası ayarlanan yenidoğan kangurusu yoktu.
Şimdi olsa onlardansın alırım aynı marka
Hahaha çok tatlısınız. Madem kendinizi biliyorsunuz, alışverişe liste yapıp gidin ve yanınızda size dur diyebilecek biri olsun. :)Ben reklam ve ambalaj hedef kitlesiyim.bana reklam ve janjanlı ambalajla kedi kakası bile satabilirsiniz. Gerilmemim sebebi de bu. Kendimi biliyorum. Bir süre sonra ev gereksiz şeylerle dolacak. Asla kullanmayacağım ama alırken çok gerekli diye düşündüğüm eşyaları sağa sola dağıtmaya başlayacağım.
Amin canim Allah razı olsunbende o özelliklerde bakıyorum.chicco lite way, pierre cardin yehoo, kiwi easy g, baby home bh 770 modelleri var şuan sepette.ama hala karar veremiyorum
Üzülme bende 2 sene once düşük yaptım,cok zor donemlerdi.Allah birdaha yasatmasin anlayabiliyorum seniSendende razı olsun canım inşallah pişman olmayacağın en güzel arabayı alırsın:)
Bu arada hamile takvimin şimdi dikkatimi çektide 5 ay önce kürtaj oldum bende eğer dursaydı bebeğimin muhtemel doğum tarihi 3 aralıktı
Ben de kangurucu bir insanım. Boba4G ile başladık, yenidoğan aparatı olduğu için doğumdan itibaren kullandım. Kızım iyice büyüyünce Neko Toddler almıştık ama Neko'nun sonradan Switch denen bir modeli çıktı, çocukla birlikte kanguru da büyüyor. Onu tavsiye ederim, aslında başka markaların da var sanırım böyle büyüyen kanguruları. Huggyberry markasına da bakabilirsiniz. Tabi Neko yerli üretim olduğuiçin ithal ürünlere göre çok daha uygun. Bunlara bakabilirsiniz @tivoli26Ben neko kullandım ama 65 cm’den itibaren kullanmıştım, o zaman bacak arası ayarlanan yenidoğan kangurusu yoktu.
Şimdi olsa onlardansın alırım aynı marka
Üzülme bende 2 sene once düşük yaptım,cok zor donemlerdi.Allah birdaha yasatmasin anlayabiliyorum senien güzel zamanda sağlıklı sihhatli imanlı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese
Evet çok hızlı büyüyor. Fakat bebeğin doğumdaki boyu ve kilosu da bunda etken. İkinci kızım 3300, 45 cm doğdu 25 gün neredeyse giyindi o hastane çıkışlarını. İlk kızım 2470 gr, 45 cm doğmuştu 2 aya yakın giyindi ve muhakkak yanında 2 hastane çıkışı olsun. Biri tam takım, diğeri uygun fiyatlı 10'lu falan olsun. Doğduğu zaman 10'lu olanı giydirsinler doğumhanede odaya çıktıktan sonra değiştirirsiniz. Ben yanımda 3 hastane çıkışı getirmiştim ikisinde de ve kullandıkOkukdaki arkadaşlar mutlaka 2 tane al, yanında götür dedi. Birisi kanlı oluyormuş. Onu değiştirmek gerekiyormuş falan. O hastane çıkışı bir daha kullanılmıyor mu ya. Neden iki hafta sonra olmuyor. O kadar hızlı mı büyüyor bu bebe milleti. Ay hayatımda bu konuda olduğu kadar cahil hissetmedim kendimi. Resmen sıfır bilgi.
4 ay sling sonra kanguru kullandıkSling yeni favorim. Beğendim mantığını
Merhabalar ben kanguru ya oğlum 5 aylıkken başladım. Uygun fiyatlı diye solomombaby aldım. Genel olarak memnunum. Oğlum 17 aylik sayılır. Hâlâ M pozisyonda ama ilerleyen süreçte hangisini önerirsiniz? Ve kaç aylıkken uygun olur. Bu arada kullanmaya başlayınca anladım verilen her kuruşa değer bir icatBen de kangurucu bir insanım. Boba4G ile başladık, yenidoğan aparatı olduğu için doğumdan itibaren kullandım. Kızım iyice büyüyünce Neko Toddler almıştık ama Neko'nun sonradan Switch denen bir modeli çıktı, çocukla birlikte kanguru da büyüyor. Onu tavsiye ederim, aslında başka markaların da var sanırım böyle büyüyen kanguruları. Huggyberry markasına da bakabilirsiniz. Tabi Neko yerli üretim olduğuiçin ithal ürünlere göre çok daha uygun. Bunlara bakabilirsiniz @tivoli26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?