ilk belirtiler olabilir mi ?

Hamilelik gercekten zor surec
Erken diyenlere kizmayin lutfen.
Bizim kac yil oldu, ten uyumu falan fistan cart curt bunlari yerine yoluna yordamina uydurmus olsak bile psikolojik ve fiziksel olarak hic hazir degilmisim mesela ben.
Esim bu aralar cok istiyor demissinizde bu cani istediginde dolaptan cikarip isitabilecegi bir yemek turu degil
Belli bir sure hafta sonra acillerde geciyor insanin omru
Daha vucunuz esinize alismadan bebege alismaya calisiyor
Yinede siz bilirsinuz

Yahu kadın "hamile olabilir miyim" diye soruyor, bebek yapma zamanıyla ilgili yorum yapıyorsunuz. Ne değişik insanlar var burada, yeminle şu forumdaki kadınların üzerine tez yazılır. Kadın size "sizce erken mi" dememiş ki. "Sizce hamile olabilir miyim" demiş. Bu nasıl hırs böyle, ben amaçlarını da anlamıyorum.

Avukatlar toplanmış gene.
Konu sahibesi burada yaptım ama sizce erken mi demiyor ki.
Hamile olabilir miyim bunlar belirti sayılır mı diyor.
Neden herşeyde bir negatiflik yaratıyorsunuz anlayamıyorum,herkesin kendi kararı kendi hayatı.
Belki evlenmeden önce de ilişkileri vardı birbirlerinin vücuduna alışkınlardı.
Bunu bilemeyiz ki.
Hayırlı olsun konu sahibesi,inşallah hamilesindir.

Ben yumurtlamaya 2 gun kala esimle birliktelik yasamistik sonra 15 mayıs 3 gunluk kanamam oldu .sonra adet oldum diye dusunurken sonra bayramin 1ci gunu rahatsizlandim.hastaneye gittim.sonra kan tahlili yapıldı ama hamilelik için değil.grip oldum sandım.sonra bir baktiktikki.betahcg 1370 çıkmıştı.yani suanlik 9 haftalik 6 gunluguz.bizim serüven böyle başlamıştı.

çok teşekkür ederim, şimdi ilişkimizin ilk ayından beri beraberlik yaşıyoruz diyeceğim korkuyorum
sorum dışında her şeye cevap veren üyeler var maşallah

ayy hayırlısı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın

taşlamaya insan arıyorlar. bazı konularda ınanılmaz ileri düşünceliler, evliyim kocam var yaşım 26 olacak, bebek fikrine sıcak bakıyoruz, gücümüz var buna. bırakın da biz karar verelim. zaten harıl harıl çalışmıyoruz bebek için.
sorum sadece olabilir mi ?

ciddi bir sorumluluk elbet ki farkımdayız zaten onun için ayrı bir çabamız yok şu an.
korunmadık ve bu şekilde ağrılarım var. acaba hamilelik mi düşünüyorum

Erkenmi gecmi onu bilemem ama rabbim herşeyin hayirlisini versin .zaten eyer hamileyseniz.vücudunuz bazı belirtiler gösterir.Allah gonlunuze göre versin ınşallah

Korunmadık ve adetime de daha var. belki de yordum kendimi temizlikte bilemiyorum

Adetimin geçmesini beklemekten başka çare yok
Evet geçenlerde bende yumurtlama zamanına denk gelen birliktelik yaşadım sonra kafayı yedim ya hamileysem diye normalde erken gelen adetim bı hafta gecikti

Adet gecikmesi in 5. Günü kan tahlili yaptırdım çıkmadı adetten 2 gün sonrası evde test yaptım çıkmadı

Yani stresle bı hafta gecikti belki sende stres yaptıysan yaşıyor olabikirsin boylesini

hayırlısı diyorum canım artık. bir de adet tarihimde tatile gidicez tekrar eşimin izni var. adet geciktiricisi içecektim. onu nasıl yapacağım. hamileysem adetim gecikmeden anlayamam. ilaç içsem yine de bebeğe zararı olur mu eğer varsa tabi :)

Adet günümden 1gün önce erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün sabahdan notmal kaset test yaptım ikinci yine silik çıktı 1hafta sonra sağlık ocağında kaset test yaptılar net iki çizgi çıktı
Çok acele etme test için döllenme olduysa bile tutup tutmayacağı belli olmaz şimdi kan versen hormonlarda biraz yükselme olur belki ama oda gebliğe yorulmaz baz2n benim yükselip düşüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…