- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi derdime derman
-
çok teşekkür ederim, şimdi ilişkimizin ilk ayından beri beraberlik yaşıyoruz diyeceğim korkuyorumAvukatlar toplanmış gene.
Konu sahibesi burada yaptım ama sizce erken mi demiyor ki.
Hamile olabilir miyim bunlar belirti sayılır mı diyor.
Neden herşeyde bir negatiflik yaratıyorsunuz anlayamıyorum,herkesin kendi kararı kendi hayatı.
Belki evlenmeden önce de ilişkileri vardı birbirlerinin vücuduna alışkınlardı.
Bunu bilemeyiz ki.
Hayırlı olsun konu sahibesi,inşallah hamilesindir.
ayy hayırlısı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alınBen yumurtlamaya 2 gun kala esimle birliktelik yasamistik sonra 15 mayıs 3 gunluk kanamam oldu .sonra adet oldum diye dusunurken sonra bayramin 1ci gunu rahatsizlandim.hastaneye gittim.sonra kan tahlili yapıldı ama hamilelik için değil.grip oldum sandım.sonra bir baktiktikki.betahcg 1370 çıkmıştı.yani suanlik 9 haftalik 6 gunluguz.bizim serüven böyle başlamıştı.
günün kesin geçmesi lazimtest yapsam belli olur mu
Teşekkür ederim. Amin ınşallah sizde hamile kalma ihmatiliniz olabilir yaniayy hayırlısı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın
taşlamaya insan arıyorlar. bazı konularda ınanılmaz ileri düşünceliler, evliyim kocam var yaşım 26 olacak, bebek fikrine sıcak bakıyoruz, gücümüz var buna. bırakın da biz karar verelim. zaten harıl harıl çalışmıyoruz bebek için.Yahu kadın "hamile olabilir miyim" diye soruyor, bebek yapma zamanıyla ilgili yorum yapıyorsunuz. Ne değişik insanlar var burada, yeminle şu forumdaki kadınların üzerine tez yazılır. Kadın size "sizce erken mi" dememiş ki. "Sizce hamile olabilir miyim" demiş. Bu nasıl hırs böyle, ben amaçlarını da anlamıyorum.
ciddi bir sorumluluk elbet ki farkımdayız zaten onun için ayrı bir çabamız yok şu an.Hamilelik gercekten zor surec
Erken diyenlere kizmayin lutfen.
Bizim kac yil oldu, ten uyumu falan fistan cart curt bunlari yerine yoluna yordamina uydurmus olsak bile psikolojik ve fiziksel olarak hic hazir degilmisim mesela ben.
Esim bu aralar cok istiyor demissinizde bu cani istediginde dolaptan cikarip isitabilecegi bir yemek turu degil
Belli bir sure hafta sonra acillerde geciyor insanin omru
Daha vucunuz esinize alismadan bebege alismaya calisiyor
Yinede siz bilirsinuz
Korunmadık ve adetime de daha var. belki de yordum kendimi temizlikte bilemiyorumAdet ağrıları da olabilir belki telaş etmeyin hayırlısı ama o gün hariç korunarak birlikte olduysaniz pekte ihtimal vermiyorum
Spermle yumurtanın birleşme animasyonu izledim de çok mucizevi birşey oradaki kadın doğum doktoru yumurtanın bir gün yaşadığını söylüyordu yani yumurtlama gününün aralığını biliriz günü gününe bilemeyiz sanırım
Korunmadiysan olasılık yükselir adet öncesi bu sorunları yaşamiyorduysan kesinlikle hamilesin benceKorunmadık ve adetime de daha var. belki de yordum kendimi temizlikte bilemiyorum
Adetimin geçmesini beklemekten başka çare yokKorunmadiysan olasılık yükselir adet öncesi bu sorunları yaşamiyorduysan kesinlikle hamilesin bence
Evet geçenlerde bende yumurtlama zamanına denk gelen birliktelik yaşadım sonra kafayı yedim ya hamileysem diye normalde erken gelen adetim bı hafta geciktiAdetimin geçmesini beklemekten başka çare yok
test yapsam belli olur mu[/QUO
beta HCG testinde belli olur
hayırlısı diyorum canım artık. bir de adet tarihimde tatile gidicez tekrar eşimin izni var. adet geciktiricisi içecektim. onu nasıl yapacağım. hamileysem adetim gecikmeden anlayamam. ilaç içsem yine de bebeğe zararı olur mu eğer varsa tabi :)Evet geçenlerde bende yumurtlama zamanına denk gelen birliktelik yaşadım sonra kafayı yedim ya hamileysem diye normalde erken gelen adetim bı hafta gecikti
Adet gecikmesi in 5. Günü kan tahlili yaptırdım çıkmadı adetten 2 gün sonrası evde test yaptım çıkmadı
Yani stresle bı hafta gecikti belki sende stres yaptıysan yaşıyor olabikirsin boylesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?