ilk belirtiler olabilir mi ?

Beklemem lazım.. sizin de hayırlı olsun bebeğiniz

adet gününden iki yada üç gün önce kan testi yaptır yada 4gün önce yaptır iki gün sonra bida yaptır değerlerde 2kat artış varsa hamilesindir

çok teşekkür ederim, şimdi ilişkimizin ilk ayından beri beraberlik yaşıyoruz diyeceğim korkuyorum
sorum dışında her şeye cevap veren üyeler var maşallah
Sana özel değil,her konuda böyleler canım. :)
O kadar erken belirti vereceğini sanmıyorum ama şüpheli ilişkiden 15 gün sonra kan testi yaptırırsan doğru sonucu alabilirsin diye düşünüyorum. :)

Testi bir hafta sonra yaparsanız varsa çıkar.O da yumurtlama günü kesinse çünkü belli olmaz günü herkeste farklı olabilir

Bebeğin evlilik süresine göre yapılması gerektiği saçma geliyor bana.
Bi tanıdığım ilk günden hamile kaldı evliliğin 9.ayında anne oldu çok da mutlu bu işler süreye bakmıyor.
Çok düşünürsen gelecek olan adet de gelmiyor.
Ayrıca geciktirici içme hamilelik durumu varsa zarar verir bebeğe.

Kasık ağrıları hamilelik belirtilerinde genelde görülüyor regli süreci yakın değilse olabilir neden olmasın en riskli dönemler yumurtlamaya yakın ve sonraki günler de girilen ilişkidir tabi tarihten eminseniz bir kaç gün daha bekleyip kan testi yapabilirsiniz ama umutlanmamak adına regli geçmesini bekleyin derim en azından değer artıyor mu yoksa kimyasal mı diye tereddüt yaşamazsınız hayırlı olsun şimdidenBebek düşünüyorsanız bugünden itibaren folik asite başlayın hamilelik 3 ay öncesinden başlanıyor fazla ay kullansanız da bir zararı yok doktorlar öneriyor. Vitamin değerlerinize de baktırın bence D vitamini, Demir eksikliği çok önemli belki omega 3 takviyesi de gerekir

Baskı kuramayacakları güçlü bir üye olduğunu hissederlerse pısarlar genelde. Tipik yargılayıcı insan modu. Her şeyi çok iyi bildiklerini zannederler bir de. Eğitim yok, iş tecrübesi falan yok. Müge Anlı programlarından edindikleri tecrübe ve Onedio galerilerinde yazanları bilimsel veri zannetmeleriyle ahkam keserler burada. Takmayın kafanıza.

Evliliğin ilk ayında bebek istenebilir çok normal o konuda birşey diyemem. Fakat bebek istiyorsan dahili ve jinekolojik muayeneni mutlaka olmalısın. Kan değerlerin ne durumda kansızlık var mı rahim ne durumda vs vs. Folik asite başlamalısın biran önce. Onun dışında yumurtlama tarihini neye göre hesapladın? Uygulamaya göre mi yoksa vücut takibiyle mi? Ovulasyon kullandıysan doğru gündür onun dışında ağrı olduğu gün yumurta çatlamıyor sonraki 36 saat de önemli. Yumurtlama günün kesinse bir kaç gün sonra başlayan ağrı bebek oluyor bir hafta sonra başladıysa muhtemelen regl belirtisidir ev işi çok yormuştur. Hepsi bir yana insan kendi vücudunu tanıyor hiç yaşamadığın ağrılar kendini gösteriyor hemen.

Öncelikle bebek düşünüyorsan folik asit kullanmaya şimdiden başlamalısin. İkincisi de hamilelik olabilir olmaya da bilir bunu bu kadar erken hisseden çok nadir olur.
Ben ilk oğlumda 5 haftalık filan hamileyken idrara sık çıkma ve iştah artmasıyla şüphelenip test yapmıştim. İkinci oğlumda da daha test yapmadan 10 gün önce karnimda kahverengi bir çizgi belirdi o sayede şüphelenip test yaptım. İlk belirtilerim bunlardı. Geri kalan göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı zaten her adet öncesi oluyor

ben 4 haftalikken ogrendim hamile oldugumu ve hic aman aman belirtim olmadi
sadece eşim bile diyordu yuzunde ne kadar cok sivilce cikti diye cirkinlesmeye baslamistim ama onu da adet zamanin gelmisti ondandir diye dsunmustum
bende asiri bi gogus agrisi olmadi zaten adet donemim yaklasinca olurdu
bir de yurudukce falan arada kasiklarim agrirdi yalniz bunu da hamile oldugumu ogrenince yasadim
belirtiler kisiden kisiye gore degisiyo illa ki ama az cok bi iki belirti oluyo
adetin 2 3 gun gecikince bi test yap cift cizgi cikatsa ya da 2.si silik cikarsa kan testi yaptir kesin sonucu oyle ogrenebilirsin

Merhaba bende eşim ile yakaşık 4 haftadır hafta da bir sürtünme yolu ile ilişki yaşıyorduk ilk hafta adet tim ve Ped iç çamaşırı vardı diğer haftalar da ise adet yok sadece iç çamaşırı yine onunda iç çamaşırı vardı hiç bir şekilde tam bir temas olmadı üstümede boşalmadı. Cuma günü akşam doleex ağrı kesici içtim cumatesi olması gerekiyor du Adetim bugün ile birlikte 3 gün gecikti d Endişeleniyorum sizce hamilemiyim ??? Şuan böyle birşeye hazır değiliz zor dönemden geçiyoruz.

Merhaba bende eşim ile yakaşık 4 haftadır hafta da bir sürtünme yolu ile ilişki yaşıyorduk ilk hafta adet tim ve Ped iç çamaşırı vardı diğer haftalar da ise adet yok sadece iç çamaşırı yine onunda iç çamaşırı vardı hiç bir şekilde tam bir temas olmadı üstümede boşalmadı. Cuma günü akşam doleex ağrı kesici içtim cumatesi olması gerekiyor du Adetim bugün ile birlikte 3 gün gecikti d Endişeleniyorum sizce hamilemiyim ??? Şuan böyle birşeye hazır değiliz zor dönemden geçiyoruz.

Olursa adını Superman koyarsıniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…