- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Beklemem lazım.. sizin de hayırlı olsun bebeğinizAdet günümden 1gün önce erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün sabahdan notmal kaset test yaptım ikinci yine silik çıktı 1hafta sonra sağlık ocağında kaset test yaptılar net iki çizgi çıktı
Çok acele etme test için döllenme olduysa bile tutup tutmayacağı belli olmaz şimdi kan versen hormonlarda biraz yükselme olur belki ama oda gebliğe yorulmaz baz2n benim yükselip düşüyo
adet gününden iki yada üç gün önce kan testi yaptır yada 4gün önce yaptır iki gün sonra bida yaptır değerlerde 2kat artış varsa hamilesindirhayırlısı diyorum canım artık. bir de adet tarihimde tatile gidicez tekrar eşimin izni var. adet geciktiricisi içecektim. onu nasıl yapacağım. hamileysem adetim gecikmeden anlayamam. ilaç içsem yine de bebeğe zararı olur mu eğer varsa tabi :)
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsinBeklemem lazım.. sizin de hayırlı olsun bebeğiniz
Sana özel değil,her konuda böyleler canım. :)çok teşekkür ederim, şimdi ilişkimizin ilk ayından beri beraberlik yaşıyoruz diyeceğim korkuyorum
sorum dışında her şeye cevap veren üyeler var maşallah
Baskı kuramayacakları güçlü bir üye olduğunu hissederlerse pısarlar genelde. Tipik yargılayıcı insan modu. Her şeyi çok iyi bildiklerini zannederler bir de. Eğitim yok, iş tecrübesi falan yok. Müge Anlı programlarından edindikleri tecrübe ve Onedio galerilerinde yazanları bilimsel veri zannetmeleriyle ahkam keserler burada. Takmayın kafanıza.taşlamaya insan arıyorlar. bazı konularda ınanılmaz ileri düşünceliler, evliyim kocam var yaşım 26 olacak, bebek fikrine sıcak bakıyoruz, gücümüz var buna. bırakın da biz karar verelim. zaten harıl harıl çalışmıyoruz bebek için.
sorum sadece olabilir mi ?
aynen öyle .önce rahat ol bir aylık evlisin strese sokarsan kendini geciktirirsin hamile kalmayı hiç problemim yokken korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra hamile kaldım. idrar testleri en iyi ihtimalle adete bir kaç gün kala sonuç veriyor.
Olursa adını Superman koyarsınizMerhaba bende eşim ile yakaşık 4 haftadır hafta da bir sürtünme yolu ile ilişki yaşıyorduk ilk hafta adet tim ve Ped iç çamaşırı vardı diğer haftalar da ise adet yok sadece iç çamaşırı yine onunda iç çamaşırı vardı hiç bir şekilde tam bir temas olmadı üstümede boşalmadı. Cuma günü akşam doleex ağrı kesici içtim cumatesi olması gerekiyor du Adetim bugün ile birlikte 3 gün gecikti d Endişeleniyorum sizce hamilemiyim ??? Şuan böyle birşeye hazır değiliz zor dönemden geçiyoruz.
Anlamadım lütfen ciddi cevap verirmisinizOlursa adını Superman koyarsanız
Yani hanfendi 4 haftadır sürtünmeyle ilişki yasadik demişsiniz e adette görmüşsünüz olması mucize olur yaniAnlamadım lütfen ciddi cevap verirmisiniz
Hayır adet görmüyorum şuan 3 gün gecikti cuma günü dolerex içmiştim ondan kaynaklı olabilirmiYani hanfendi 4 haftadır sürtünmeyle ilişki yasadik demişsiniz e adette görmüşsünüz olması mucize olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?