merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu herkes için çok basit bi konu olabilir ama benim için öyle değil çünkü çok içine kapanık bi insanım hemen konuya giriyim beni bir düğünde birinin annesi beğenip oğluna göstermiş görücü olayı gibi bişey olucaktı çocuk görücü şeysine karşı olduğu için (benim gibi). ailelerin haberi olmadan beni tanımak istemiş faceden beni eklemişti 3 haftadır netten konuşuyoruz bu pazar günüde buluşucaz ama sevgililik gibi bişey yok şuan sadece birbirimizi yüzyüze konuşup tanımak için olurmu olmazmı belli değil yani. sorun şu ki ben çok çekiniyorum ve nasıl davranıcamı bilmiyorum bu tür bi buluşma nasıl olur ne yapılır ne kadar zaman geçirilir ogün
onun ban git dicek hali yok ben kaç saat sonra evime gidiyim desem? (şuan size çok komik geliyodur belki bu sorular ama ben böyle çok takarım) ya bide şunu çok sorun yapıyorum ben daha önce yüzyüze tanımadığım biriyle nasıl bi yerde oturup bişey falan yicem boğazıma dizilir ya bide bana ödetmesse falan sevgili değiliz şuan yani sonuçta bide bu hesap ödeme durumu ben hiç hoşlanmıyorum ya bazı kızlar erkek hesap öderken odun gibi duruyor ama onlar mı doğrusunu yapıyo bilmiyorum nasıl davranılır bilmemki normal arkadaşınızla bişeyelr yediğinizde kendi aldığınızı ödersiniz ya öylemi yapmalıyım ?
canım bence en cok hangı elbısenın ıcınde kendını ıyı hıssedıyorsan onu gıy.bı de hesabı odemeye calısma.bırak odesın bıkac bulusmanızda.boylece onun elı acık mı yoksa cımrı mı oldugunu daha ıyı anlarsın.ege gorusmye edevam edersen bıkac bulusmadan sonra sen odersın.merak etme zaten ılıskınız cıddıyet kazandıktan sonra aranızda hesap konusu olmayacaktır.bı kafeden sonra muhtemelen baska bı yere gıtmek ıcın fıkrını soracaktır.bılmem etmemlerle cok oyalanma.acık ol.eger ıy gectıyse ılk bulusma ıcın gayet guzel vakıt gecırdıgını ama b kadarın sımdılık yeterlı olacagını nazık bı sekılde anlat ve o gun ıcın tesekkurlerını ılet.benden bu kadar canım gerısı sana kalmıs.sımdıden bol eglencelerumarım hakkında hayırlısı olur
teşşekürler kızlar sayenizde bu sorunu çözdüm. ama taktığım bişey daha varbu adam beni düğünde görmuş ama pek yakından değil demişti resimlerimide gördü ama yinede belki buluştuğumuzda beğenmeye yada hoşlanmayabilir ben bunu en baştada düşünmüştüm ve ilk reddetmiştim onun tanışma isteğini ama o çok ısrar etti birbirimizi tanımamız için bende belki bi hayır vardır diye tmm dedim görüşmek için ya ben incinirim eğer öyle olursa kendime güvenim kalmaz üzülürüm yani beğenilmemek bi bayan için çok kırıcı erkek için okadar üzücü olmaz heralde oyüzden sıkıntı yaptım birazda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?