ilk buluşma hakkında yardım

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
..............................................................

Son düzenleme:
bence rahat ol. normal bir arkadaşınmış gibi görüşmeye git. kendini kasmana gerek, zaten konuşmaya başlayacaksınız bir anda anlamazsın bile vaktin nasıl geçtiğini. ben olsam 1 saat filan görüşürüm en fazla. yada duruma göre bakarsın eğer hoşuna gitmezse erken de kalkabilirsin.
hesap konusuna gelince erkeklerin ödemesi gerekiyor ama sen de kasa da bi zarflarsın onu cüzdanını çıkarıp :) zaten ödetmez sana.

inşallah güzel geçer. bol şans

teşekkür ederim umarım öyle olur.. rahat olmaya çalışıcam. diğer arkadaşlarında fikirlerini merak ediyorum, bekliyorum...

İlk izlenim çok önemli o yüzden mümkün olduğunca kendinizden emin ve güçlü durmaya çalışın, doğal olun. Her şey ölçüsünde güzel tabi çok abartmadan yapın bunları. Kaç saat sonra kalkmam gerekiyo diye düşünmeyin o andan keyif almaya, onu tanımaya çalışın, zamanın akışına bırakın biraz her şey kendiliğinden gelişir zaten. Ortalama 2 saat ideal bence ama tabi uzayuabilir de bu süre. Hesap olayına gelince doğrusu erkeğin ödemesi tabi ama aynı anda kalkınca içiniz rahat etmiyosa elinizi çantanız atın o zaten izin vermeyecektir.

çekingen biri bile olsan fark etmez... o seninle biraz ilgilenip çaba gösterirse sen de konuşmanın akışına göre sohbete katılacaksın merak etme.
tanışma buluşması için 1-2 saat yeterli olacaktır.
bu arada buluşmaya kim kimi davet ettiyse o kişinin hesap ödemesi daha uygun olur.

İlk buluşmada erkek öder hesabı genelde. Bir de fazla abartılı olmadan, fazla da soğuk olmadan, tahlil ederek yaklaşım önemlidir bence.

merakıma ver kaç yaşındasınız ikinizde

herzamanki gibi ol zaten anlaşabilecek tarzdaysanız muhabbet akıp gider
hesabı erkek öder genelde
ödemesine müsade eden kızlara değil de genelde ödemeyen erkekler odun deriz biz

O kadar çok heyecanlanma sadece istedigin gibi rahat davranman uygun olacaktır.Güleryüzlü kendinden emin görünmen .aileden çevreden iş yada okuldan hobiden konusurken zaman kendiliğinden akıp geçer. Karşındakine heyecanını çok belli edersen gergin bir hava olabilir. Muhabbet etmişsiniz daha önceden eğer aile yapısnı kültürünü biliyorsan sohbet ederken ona göre konuşabilirsin. Hem erkek tarafı bu konuda daha yönlendirici olmalıdır. İlk buluşmada senin çekineceğini heyecanlanacağını tahmin ediyordur elbet. Bence 2-3 saat geçirmek uygun. Birbirinizi çok beğenir iyi vakit geçirdigini hissedersen eğlenirsen biraz daha arttırabilirsin. Ama gününü harcama kesinlikle. Hesap konusunda eminim ki zaten ödetmeyecektir. Öyle bir teklifte bulunur. Ancak aranızdaki gelişmeye bağlı olarak ısrar etmeyebilir.Ama sende ödemek istedigini dile getirebilirsin. Ama çok fazla ısrarcı olma. Birde çalışıyor mu öğrenci mi bu da önemli.

teşekkürler fkirleriniz için ben bir şey daha sorucam kyafetle ilgili, elbise giysem diyorum diz üstü ama çok kısa değil diz kapağından yarım karış kısa çok kısa değil bence ama o yanlış anlar mı eğer ilk buluşda böyle giyinirsem hani havalr sıcak ve elbisede bi byanı daha hoş gösterir o yüzden düşünüyorum ama yanlış anlar belki diye vazgeçtim sizce ?

İş görüşmesine gider gibi olmalı bence..Yani abartısız, çok hafif makyaj, hanım hanımcık

valla ne giyerseniz giyinde boya küpüne dönmeyin sıcakta akar makar rezil olursun ilk günden ruj yerine parlatıcı sür ve rimelle bitir olayı az bi kalem gözlere hafif makyaj her zaman ''kal geldi'' durumu yaratır erkekte sade ve şık olun yeter rahat olun gevşeyin güzel şeyler düşünün zaman nasıl geçecek anlamayacaksın bile ve bu açtığın konuya gülüp geçeceksin buluşma sonrasında bu kadar heyecanı boşuna yapmışım diyerek :82:

Son düzenleme:
Bir çok arkadaşın dediği gibi rahat olun.İlk etapta çok kolay değil tabii ama karşınızda ki insana da bağlı.Eğer kasmıyorsa,sohbeti hoşsa zaten sizde rahat olursunuz.
Ayrıca elbise sizin için uygunsa sorun yok.Nesini yanlış anlayacak?Siz normalde de o elbiseyi giymek için almadınız mı?Ya dışarıdan görenlerde yanlış anlıyorsa?Olur mu öyle şey.Siz kendinizi bildikten sonra sorun yok demektir.
Ayrıca hesabı genelde erkek öder.Bayanın ödemiyor olması odunluk değildir.Ama siz yine de maddi olarak da hazırlıklı gidin çünkü size de ödetebilir.Var böyle tipler.
Saat olarak da sabahın bir körü buluşmazsınız zaten sanırım.E buluştuktan sonra ilk kez görüştüğünüz biriyle hava kararana kadar da oturmazsınız.Saat zaten kendiliğinden ortaya çıktı yani bence. =)
Ancak birde malum ramazan ayındayız belki siz tutmuyorsunuz bilmiyorum ama karşı taraf oruçta tutuyor olabilir.O yüzden bunu da bir konuş tam olarak nerede görüşeceksiniz.Cafe bence de uygundur ama bu ayda düşündürücü.

Son düzenleme:
Olduğun gibi ol...Kendin ol...Doğal ol...Nasılsan öyle kabul edilmelisin değil mi ?

İlk buluşmamızı hatırladım da
6 yıl evvel hey gidi günler hey

Hadi bakalım rastgele

madem sadece arkadaşça konuşuyorsunuz, kendine bu arkadaşça bir görüşme, bir ilişki durumu olmayacak diye telkin et ki sen rahat edesin. rahat olmaya çalış, kendini kasma. olduğun gibi.. 1 saat otur mutlaka. sonra ortama bak. muhabbet güzelse biraz daha oturabilirsiniz, baktın tıkandınız, o zaman da ben artık eve gideyim fln der kalkarsın. çünkü sus pus oturmanız hoş olmaz.

hesap konusuna gelince, garson hesabı getirdiğinde cüzdanına hamle yap. muhtemelen hesabı o alacak. ne kadar diye sor. "saçmalama" ya da "boşver" diyecektir sana. Ama olur mu öyle söyle dersin." hayır tamam" falan derse teşekkür eder cüzdanı çantana atarsın

canım bence en cok hangı elbısenın ıcınde kendını ıyı hıssedıyorsan onu gıy.bı de hesabı odemeye calısma.bırak odesın bıkac bulusmanızda.boylece onun elı acık mı yoksa cımrı mı oldugunu daha ıyı anlarsın.ege gorusmye edevam edersen bıkac bulusmadan sonra sen odersın.merak etme zaten ılıskınız cıddıyet kazandıktan sonra aranızda hesap konusu olmayacaktır.bı kafeden sonra muhtemelen baska bı yere gıtmek ıcın fıkrını soracaktır.bılmem etmemlerle cok oyalanma.acık ol.eger ıy gectıyse ılk bulusma ıcın gayet guzel vakıt gecırdıgını ama b kadarın sımdılık yeterlı olacagını nazık bı sekılde anlat ve o gun ıcın tesekkurlerını ılet.benden bu kadar canım gerısı sana kalmıs.sımdıden bol eglencelerumarım hakkında hayırlısı olur

bence hesap konusunda o şekilde davranmamalı. çünkü böyle yaparsa erkek tarafı da kullanıldığını düşünebilir. ödemek için teklifte bulunması ya da ufak bir hamle yapması, ama erkeğin itirazı üzerine ödememeyi kabul etmesi daha doğru.

olduğun gibi ol çekingende olsan öyle ol hesap ödeme konusuna gelince ben şundan yanayım erkeğin ödemesinden yanayım belki bayn olarak arada hadi bu seferde ben ödeyim diyebiliriz odunlukla bi ilgisi yok

teşşekürler kızlar sayenizde bu sorunu çözdüm. ama taktığım bişey daha var bu adam beni düğünde görmuş ama pek yakından değil demişti resimlerimide gördü ama yinede belki buluştuğumuzda beğenmeye yada hoşlanmayabilir ben bunu en baştada düşünmüştüm ve ilk reddetmiştim onun tanışma isteğini ama o çok ısrar etti birbirimizi tanımamız için bende belki bi hayır vardır diye tmm dedim görüşmek için ya ben incinirim eğer öyle olursa kendime güvenim kalmaz üzülürüm yani beğenilmemek bi bayan için çok kırıcı erkek için okadar üzücü olmaz heralde oyüzden sıkıntı yaptım birazda..

Son düzenleme:

Kendini beğendirmek zorunda değilsin.
Hem sen onu beğendin mi ki ?
Belki sohbetini beğenmeyeceksin itici gelecek sen şimdiden yelkenleri suya indirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…