İlk buluşma,hesap sorunsalı

ne kadar saçma bir konuşma
adamın tüm derdinin para olduğu ortaya çıkmış oldu
ben olsam tekrar görüşmezdim

Bu arada kalkmadan bende bi tuvalete gittim . Ödemek istese o esnada öderdi zaten benim gelmemi beklemeden . Abartıyo muyum bilmiyorum ama çok rahatsız oldum . Zaten ben ödeyecektim sessizce bekleseydin nolurdu acaba
Gördünmü işte o heriften hayır gelmez başka şeyler konuşup birbirnizi tanıyacağını yerde sanki pırlanta alıyor beyfendi yemek ulan bu geç bu adamı geçç

ben olsam hesabı öder o dönmedende kalkar giderdim..

Samimiyete gore hesaplarin sadece erkek tarafina yukletilmesine karsiyim ama su mesajinin uzerine hesaplar kapandigina gore artik gorusmene gerek yok.

Arkadasım sana bu adamdan bir cacık olmaz dedik sen gittin yine buluştun .yani bilmiyorum ya gidin ödeyin hesabını heriflerin sonra çok kıymet biliyorlar ya ..

Uff ne sacma.
Bende kucukken yapardim eski esimle bulusurken hesap odeyeyim falan diye.
Simdi erkek arkadasima ilk bulusmamizda 6 yil once kahve ismarladim bir dahada hayatta odemedim.
Kendiside bilir ne hesap oderim ne para harcarim yaninda sadece isterim.
Ben ilk evliligimde aileme sirtini dayayn biri ileydim.simdi beni yasadigim konumdan bir derece bile.dusureceksen gulegule demistim ilk zamanlarimizda.
Para konusan erkeklerle ne isiniz var.

Bulusmaya davet eden kisi hesabi öder ve bu bir nezaket kuralidir. Yemegi o odediyse kahveleri de siz odeyebilirdiniz samimiyet derecesine gore degisir gerci. Ben kendisi bulusmaya cagirdigi halde bana hesap odeten erkekten irite olurum ve ikinci bulusmaya gitmezdim. Kalkip 200 liralik bir hesap olsa ortak olmayi kendim teklif ederdim ama atiyorum 50-60 liralik seyin hesabini yapan bi zahmet benle olmasin

Evet maddi acidan beni sarsmamali. Gucle maddiyatla alakasi yok ailemle yasadigim halden dusuk tutacaksa beni isim olmaz zaten

bence buda pek hos bir davranis degil yani o yaninizdayken sadece "istemek". Bende hic hesap ödemedim erkek arkadasimlayken ama onu s1k s1k hediye alirim birbirini dengeler yoksa zaten asla icim rahat etmez. Cünkü pek hos bir davranis degil bana göre.

Bende hediye aliyorum.
Ben genel olarak hediye vermeyi severim herkese alisverisi sevmemle ilgili olsa gerek.
Fakat ben daha onceki evliligimde ohh ailesi z3ngin nasilsa diye kendini yayan bir es gordugum icin simdi onlemimi aliyorum diyelim.
Bunuda saman altindan yapan bir kadin olmadigimdan bastan soyledim ben buyum yasam tarzim bu en ufacik istegimde yuzun dahi dusecekse olmaz dedim.evet gaddarca biraz ama sutten agzim yandi benim : ))

bende öyleyimdir sevdiklerime ufakta olsa hediye veririm bol bol kizan cok olsada. Dedigim gibi bende hic ödemedim ama aslada lafini etmedi karsimdaki insan hediye alsam bosuna masraf yapma der ben sinir olurum. Eger böyle dengeleniyorsa bence sorun yok. Hani bazilari vardir ya herseyi karsidan bekler ama kendisi vermez ben o durumdan bahsediyorum cünkü hos bir durum degil, karsidaki insani kullanmak oluyor bir yerde. Eski esiniz sorumsuzun tekiymis zaten.

Ahh evet o bahsettiklerinden fazlaca var.bir tanede erkek kardesimde vardi.: )
O bambaska 1 durum.nasil desem hani zengin avcisi kadinlar dolmus taşıyor.
Karsindakini taniman ve seni tanimasiyla alakali olay aslinda.
Davulda dengi dengine olmali tabi.
Iste herkes yasadigiyla bilirmis ya benimki o misal biraz

mutlululugunuz daim olsun

Mesele hesap odeme de degil aslinda.Itici olan uydurma bir hikayeyle size alttan alttan mesaj vermesi.

Hadi yillardir birlikte olsaniz surekli hesabi ona odetseniz artik canina tak etmistir dicem ama daha ikinci bulusma yaa.Ne seviyesiz bir muhabbet bu.Ben bunu konu etmeye bile utanirim.

Sizin yerinizde olsam boyle kucuk hesaplar pesinde olan biriyle bir daha gorusmem.Hesabi zaten siz odeyerek ona son cevabinizi vermissiniz.

Ne alaka anlamadım ilk gittiğimizde zaten ödemiş ses etmemiş verdiği hesaba içerleyen bir durum da yok. Ve kahveleri de ben ısmarlayacaktım demişsiniz telefonda konuşmuşsunuz o hesap öyle masada beklemiş. Bana göre erkek arkadaşla gidilen bir yerde uzun süre telefonla konuşmak saygısızlıktır. Kusura bakmayın ama kahve parasını bilerek ödememişsiniz bakalım ne yapacak diye. Hesabı ödedi kalktık demişsiniz demek ki konuşmanız bitmişti neden o zaman hesabı alıp ödemediniz kahvelerde benden demediniz düşünmekle olmuyor.

Bir de senden yemek yiyelim demiş yemişsiniz bir olay anlatmış belki o zaman senin kalkıp özellikle telde konuşmadan rahatsız olmuştur ne var? Zaten bu yemeği sen ısmarlayacaksın diye konuşmuşsunuz öbürünü o ısmarlamış kahvesine kadar bunu da siz.. nesini sorun yaptınız daha çok yeni olan bir ilişkide tüm hesaplar da karşı tarafa yıkılmaz zaten.

Ne alaka anlamadım ilk gittiğimizde zaten ödemiş ses etmemiş verdiği hesaba içerleyen bir durum da yok. Ve kahveleri de ben ısmarlayacaktım demişsiniz telefonda konuşmuşsunuz o hesap öyle masada beklemiş. Bana göre erkek arkadaşla gidilen bir yerde uzun süre telefonla konuşmak saygısızlıktır. Kusura bakmayın ama kahve parasını bilerek ödememişsiniz bakalım ne yapacak diye. Hesabı ödedi kalktık demişsiniz demek ki konuşmanız bitmişti neden o zaman hesabı alıp ödemediniz kahvelerde benden demediniz düşünmekle olmuyor.

Bir de senden yemek yiyelim demiş yemişsiniz bir olay anlatmış belki o zaman senin kalkıp özellikle telde konuşmadan rahatsız olmuştur ne var? Zaten bu yemeği sen ısmarlayacaksın diye konuşmuşsunuz öbürünü o ısmarlamış kahvesine kadar bunu da siz.. nesini sorun yaptınız daha çok yeni olan bir ilişkide tüm hesaplar da karşı tarafa yıkılmaz zaten.

Arkadasım sana bu adamdan bir cacık olmaz dedik sen gittin yine buluştun .yani bilmiyorum ya gidin ödeyin hesabını heriflerin sonra çok kıymet biliyorlar ya ..
Belki de haklısınız ama bu hesap mevzusu olana kadar gayet iyi anlaşıyoduk,gerçi hesap ödedikten sonra da hiç bişey olmamış gibi davrandım ben ama şimdi nasıl diyim sen biraz pintisin galiba böyle olmaz diye hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…