Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım konusmadık aramadı sormadı üstelik faceden bile sildi bende telden sildim bitti gitti yani
Gelcem dedi o zaman beni bekletti sonra ben gelemem dedi açıklama yapmadı zaten ben bundan hoşlanıom diye önce ki terbiyesizliğini sineye çekmiştim sora patladım azıma geleni onla kal bida gelme zaten felan bana cins. teklif etmişti bende hayır demişti sonra döküldü zaten bi tane kadın varmısta yok efendim benim yerim ayrıymışta sonra beyefendiyle birbirimize girince sen bana karısamazsın benim hayatıma dedi baktım faceden silmiş bende s*ktr git hadi senin yerin benim yanım değil hak etmiyosun felan dedim bitti öyle.
öyle allah koruyor demekki de bazen biz insanlar farkına varamıyoruz kadınada yazık tabi kullanıldığını bilmiyor kıymet felan bilmez adam ben heralde hiç karsılıklı ask yasayamıcam![]()
ha canım senin ne oldu ?
sorma canim ya, seninkinden pek farkli degil..
Tam anlamiyla berbatti, hayal kirikligiydi..
Bulusmaya 10 dakika gec geldi bende 10 dakika bekledim onu, neymis patronu izin vermemis cikmasina neyse olabilir, bu o kadarda onemli degil.
geldi bu ben onu goruyorum ama o beni gormuyor biraz uzaga oturmustum kapidan, beni aradi bende ayaga kalktim bi iki adim attim o beni gordu gulumsedi, geldi sarildi.. bende sarildim..
sonra ne icersin ac misin muhabbeti falan iste.
yemeklerimiz falan geldi konusuyoruz ama bu surekli etrafina bakiyor, anlamadim neden bakiyor diye, telasli ve gergin gibiydi neden oldugu hakkinda hic bir bilgim yok, kendinden bahset biraz dedi, o oyle davraninca bende huzursuz oldum boyle ne bilim, etki tepki oldu heralde salak gibi kisa ve anlamsiz cevaplar vermeye basladim, dikkatim dagildi nereye bakiyorsa artikk..
sonra iste o biraz konustu kendi hakkinda ailesinden, isinden falan bende ancaa dinledim salak gibi... okulumdaki erkekleri sordu aran nasil falan varmi begendigin biri gibisinden bende bi kac kisi var ama sadece arkadasiz ozel biri yok diyebildim sadece..
sevdigimiz hayvanlardan, en yakin arkadaslarimizdan, gelecek planlarimizdan, ortak arkadaslarimizdan konustuk sonra da biraz yuruyup ayrildik.
ayrilma fasli da aynen soyle oldu, seni gormek guzeldi iyi bak kendine dedi ve sarildi..
bu kadar.
berbatti!!! hayatimda gecirdigim en kotu bulusmaydi, igrencti yemin ederim..
kocaman bi hayal kirikligiydi.
o gunden sonra da ne aradi ne sordu...
seninkinden hic bi farki yok yani, bende daha fazla muhattap olmak istemiyorum sildim numarasini falan, yipratamam kendimi daha fazla.
eger bana ilgi duysaydi iki hafta gecti en azindan mesaj atardi, yaniliyor muyum?
Tabi cnm haklısın ama aklıma ne geldi işe yalan söyleyip çıktı da birilerine gözükmemek adına mı bakıyordu acaba etrafına ama öyle bile olsa arardı boşver gitsin cnm hiç bişi senden daha değerli değil biliyosn
Tam anlamiyla berbatti, hayal kirikligiydi..
Bulusmaya 10 dakika gec geldi bende 10 dakika bekledim onu, neymis patronu izin vermemis cikmasina neyse olabilir, bu o kadarda onemli degil.
geldi bu ben onu goruyorum ama o beni gormuyor biraz uzaga oturmustum kapidan, beni aradi bende ayaga kalktim bi iki adim attim o beni gordu gulumsedi, geldi sarildi.. bende sarildim..
sonra ne icersin ac misin muhabbeti falan iste.
yemeklerimiz falan geldi konusuyoruz ama bu surekli etrafina bakiyor, anlamadim neden bakiyor diye, telasli ve gergin gibiydi neden oldugu hakkinda hic bir bilgim yok, kendinden bahset biraz dedi, o oyle davraninca bende huzursuz oldum boyle ne bilim, etki tepki oldu heralde salak gibi kisa ve anlamsiz cevaplar vermeye basladim, dikkatim dagildi nereye bakiyorsa artikk..
sonra iste o biraz konustu kendi hakkinda ailesinden, isinden falan bende ancaa dinledim salak gibi... okulumdaki erkekleri sordu aran nasil falan varmi begendigin biri gibisinden bende bi kac kisi var ama sadece arkadasiz ozel biri yok diyebildim sadece..
sevdigimiz hayvanlardan, en yakin arkadaslarimizdan, gelecek planlarimizdan, ortak arkadaslarimizdan konustuk sonra da biraz yuruyup ayrildik.
ayrilma fasli da aynen soyle oldu, seni gormek guzeldi iyi bak kendine dedi ve sarildi..
bu kadar.
berbatti!!! hayatimda gecirdigim en kotu bulusmaydi, igrencti yemin ederim..
kocaman bi hayal kirikligiydi.