İlk buluşma için neler önerirsiniz?

Gelcem dedi o zaman beni bekletti sonra ben gelemem dedi açıklama yapmadı zaten ben bundan hoşlanıom diye önce ki terbiyesizliğini sineye çekmiştim sora patladım azıma geleni onla kal bida gelme zaten felan bana cins. teklif etmişti bende hayır demişti sonra döküldü zaten bi tane kadın varmısta yok efendim benim yerim ayrıymışta sonra beyefendiyle birbirimize girince sen bana karısamazsın benim hayatıma dedi baktım faceden silmiş bende s*ktr git hadi senin yerin benim yanım değil hak etmiyosun felan dedim bitti öyle.

Gelcem dedi o zaman beni bekletti sonra ben gelemem dedi açıklama yapmadı zaten ben bundan hoşlanıom diye önce ki terbiyesizliğini sineye çekmiştim sora patladım azıma geleni onla kal bida gelme zaten felan bana cins. teklif etmişti bende hayır demişti sonra döküldü zaten bi tane kadın varmısta yok efendim benim yerim ayrıymışta sonra beyefendiyle birbirimize girince sen bana karısamazsın benim hayatıma dedi baktım faceden silmiş bende s*ktr git hadi senin yerin benim yanım değil hak etmiyosun felan dedim bitti öyle.

canim kusura bakmada iyi ki bitmis.. ne kadar terbiyesizmis ya!! boyle kisiliksiz adamlari duyunca kafayi yiyorum.. Allah bizi kotu insanlardan korusun.

bosvermeye calis degmezmis zaten, baska bi kadin varsa seninle neden konusuyor? bak su terbiyesize!! o kadina yazik bi de.. unut canim unut, eminim daha iyilerini hakediyorsun.

Son düzenleme:
öyle allah koruyor demekki de bazen biz insanlar farkına varamıyoruz kadınada yazık tabi kullanıldığını bilmiyor kıymet felan bilmez adam ben heralde hiç karsılıklı ask yasayamıcam :(

ha canım senin ne oldu ?

sorma canim ya, seninkinden pek farkli degil..

Tam anlamiyla berbatti, hayal kirikligiydi..

Bulusmaya 10 dakika gec geldi bende 10 dakika bekledim onu, neymis patronu izin vermemis cikmasina neyse olabilir, bu o kadarda onemli degil.

geldi bu ben onu goruyorum ama o beni gormuyor biraz uzaga oturmustum kapidan, beni aradi bende ayaga kalktim bi iki adim attim o beni gordu gulumsedi, geldi sarildi.. bende sarildim..

sonra ne icersin ac misin muhabbeti falan iste.

yemeklerimiz falan geldi konusuyoruz ama bu surekli etrafina bakiyor, anlamadim neden bakiyor diye, telasli ve gergin gibiydi neden oldugu hakkinda hic bir bilgim yok, kendinden bahset biraz dedi, o oyle davraninca bende huzursuz oldum boyle ne bilim, etki tepki oldu heralde salak gibi kisa ve anlamsiz cevaplar vermeye basladim, dikkatim dagildi nereye bakiyorsa artikk..

sonra iste o biraz konustu kendi hakkinda ailesinden, isinden falan bende ancaa dinledim salak gibi... okulumdaki erkekleri sordu aran nasil falan varmi begendigin biri gibisinden bende bi kac kisi var ama sadece arkadasiz ozel biri yok diyebildim sadece..

sevdigimiz hayvanlardan, en yakin arkadaslarimizdan, gelecek planlarimizdan, ortak arkadaslarimizdan konustuk sonra da biraz yuruyup ayrildik.

ayrilma fasli da aynen soyle oldu, seni gormek guzeldi iyi bak kendine dedi ve sarildi..

bu kadar.

berbatti!!! hayatimda gecirdigim en kotu bulusmaydi, igrencti yemin ederim..

kocaman bi hayal kirikligiydi.

o gunden sonra da ne aradi ne sordu...

seninkinden hic bi farki yok yani, bende daha fazla muhattap olmak istemiyorum sildim numarasini falan, yipratamam kendimi daha fazla.

eger bana ilgi duysaydi iki hafta gecti en azindan mesaj atardi, yaniliyor muyum?

sorma canim ya, seninkinden pek farkli degil..

Bulusmaya 10 dakika gec geldi bende 10 dakika bekledim onu, neymis patronu izin vermemis cikmasina neyse olabilir, bu o kadarda onemli degil.

geldi bu ben onu goruyorum ama o beni gormuyor biraz uzaga oturmustum kapidan, beni aradi bende ayaga kalktim bi iki adim attim o beni gordu gulumsedi, geldi sarildi.. bende sarildim..

yemeklerimiz falan geldi konusuyoruz ama bu surekli etrafina bakiyor, anlamadim neden bakiyor diye, telasli ve gergin gibiydi neden oldugu hakkinda hic bir bilgim yok, kendinden bahset biraz dedi, o oyle davraninca bende huzursuz oldum boyle ne bilim, etki tepki oldu heralde salak gibi kisa ve anlamsiz cevaplar vermeye basladim, dikkatim dagildi nereye bakiyorsa artikk..

sonra iste o biraz konustu kendi hakkinda ailesinden, isinden falan bende ancaa dinledim salak gibi... okulumdaki erkekleri sordu aran nasil falan varmi begendigin biri gibisinden bende bi kac kisi var ama sadece arkadasiz ozel biri yok diyebildim sadece..

sevdigimiz hayvanlardan, en yakin arkadaslarimizdan, gelecek planlarimizdan, ortak arkadaslarimizdan konustuk sonra da biraz yuruyup ayrildik.

ayrilma fasli da aynen soyle oldu, seni gormek guzeldi iyi bak kendine dedi ve sarildi..

bu kadar.

o gunden sonra da ne aradi ne sordu...

seninkinden hic bi farki yok yani, bende daha fazla muhattap olmak istemiyorum sildim numarasini falan, yipratamam kendimi daha fazla.

eger bana ilgi duysaydi iki hafta gecti en azindan mesaj atardi, yaniliyor muyum?

Tabi cnm haklısın ama aklıma ne geldi işe yalan söyleyip çıktı da birilerine gözükmemek adına mı bakıyordu acaba etrafına ama öyle bile olsa arardı boşver gitsin cnm hiç bişi senden daha değerli değil biliyosn

Tabi cnm haklısın ama aklıma ne geldi işe yalan söyleyip çıktı da birilerine gözükmemek adına mı bakıyordu acaba etrafına ama öyle bile olsa arardı boşver gitsin cnm hiç bişi senden daha değerli değil biliyosn

ilk bulusma olsa begenmedi dicem, ama surekli birbirimizi goruyoruz, kendi gorusmek istedi ve bu sekilde davrandi ve hic aramadi, anlam veremedim dogrusu..

dengesiz midir nedir.

o kadar da onemli degil...

evet sanırım bu erkeklerde bir anormallik var bende dengeyi tutturabilmiş değilim :)
bizde zamanla tecrübe kazanıyoruz işte boşver bebeim artık takma bizi umursamayanı biz napalım :)

bu kadar.

Konu eski sayılır ama yazmak istedim.

Korkunç olmuş. :(

Bir erkek daha ilk buluşmada kafayı çevirip başka yerlere bakıyorsa zaten o ortamdan uzaklaşmak lazım bence.

Beğenmediği çok açık.

Buluşma yaşayacaklar da okusun bari konuyu. :ssz:

okulumdaki erkekleri sordu aran nasil falan varmi begendigin biri gibisinden

bu soru benim kafamı karıstırdı :17: insan yeni bir ilişkiye başlamayı düşündüğü kıza bunu soarmı yaaa:26: üzgünüm canımmm:43::43:

Tesekkur ederim kizlar..

Cok aptalca bi bulusmaydi, arkadas ortamindan taniyorduk birbirimizi ve benimle ozel gorusmek istedigini soyledi ve gorustuk..

Sadece etrafina bakti gitti yani, ayrica okuldaki erkekleri sormasi bana da aptalca gelmisti, ben ondan hoslaniyorum, o benimle bulusmak istiyor ve sohbetimizin bi kismi benim okulumdaki erkekler oldu..

Su anda hic gorusmuyoruz, bi kac defa gordum onu sadece merhabalastik, baska da bir sey olmadi.

Ne o mesaj atti ne de ben..

Back
X