İlk buluşma için neler önerirsiniz?

hic gormedigim biri olsa belki begenmedi diyecem.. ama bu cok kucuk ihtimal cunki surekli arkadas ortaminda beraberiz ve benimle ne zaman gozgoze gelse gulumsuyor.. hem o istedi basbasa bulusmayi..

isin kotu yani hala ne aradi ne msj atti..

pisman mi oldu bulusalim dedigi icin yoksa baska bise mi var anlamadim..

Hafta sonuna aldıydık bulusmayı 2 saat evde bekledim çünkü konyadan erken gelceğini söylemişti bizim bulusma yattı en azından sen görmüşsün sonra bende azıma geleni söyledim cok sinir bozucu

Hafta sonuna aldıydık bulusmayı 2 saat evde bekledim çünkü konyadan erken gelceğini söylemişti bizim bulusma yattı en azından sen görmüşsün sonra bende azıma geleni söyledim cok sinir bozucu

canım buluşamadınız mı yani??? neden öyle oldu peki.suan ne durumdasınız?
bende konuyu görünce erkek arkadasımla ilk bulustugumda yasadıklarımdan bahsedecektım sana :((

canım buluşamadınız mı yani?suan ne durumdasınız pekı?
bende konuyu görunce erkek arkadasımla ilk buluşmamızdan tuyo verecektım :((

ay inanmiyorum neden ki? sen niye o kadar sinir yaptin canim benim? o ne dedi? araniz nasil simdi? arayip soruyor mu?

aman ben gordum de nooldu? ne aradigi var ne sordugu sacma sapan bi bulusmaydi sadece etrafina bakti gitti desem yeridir...

İlk olarak senden etkilendiği için o şekilde davrandığını düşündüm.

Sonuçta insan neden karşısındakiyle gözgöze gelmekten çekinsin ki?

Ben de etkilendiğim birinin karşısında aynen böyle sağa sola bakıp ne yapacağımı şaşırırım.

Ama 1 hafta arayıp sormaması kafamı karıştırdı açıkçası. :44:

butun bulusma etrafina bakip durdu, ben konusurken bana bakiyordu o konusmaya baslayinca etrafina bakiyordu...

1 hafta boyunca da arayip sormadi, sence neden?

butun bulusma etrafina bakip durdu, ben konusurken bana bakiyordu o konusmaya baslayinca etrafina bakiyordu...

1 hafta boyunca da arayip sormadi, sence neden?

Ben açıkçası bu tür bir buluşmada önemsemediğim bir insanın karşısında çok daha rahat olurum. Konuşur, muhabbet ederim. Göz temasından da kaçınmam çünkü beni heyecanlandıracak bir şey görmüyorumdur.

Hatta sana şöyle bir şey söyleyeyim... en son yaşadığım aynı şu şekilde bir buluşmada, sırf kendi heyecanım yüzünden her şeyi mahvettim diyebilirim.
Çünkü bu zamana kadar ilk defa birine bu kadar değer vermiştim ve arkadaş ortamı haricinde ilk başbaşa buluşmamızdı aynen sizinki gibi.
Kafamı toplayamıyordum bile heyecandan, ne dediğimi bilemiyorum saçmalayıp durdum. :) Kimbilir hakkımda neler düşünmüştür.

Ben sana karşı boş olmadığını düşündüm ama acaba kafasında soru işaretleri mi var?
Dediğin gibi dikkat çekici olduysan o gün, bu yüzden tedirgin olmuş, heyecanlanmış olabilir...
Ve seni önceden tanıyormuş, etkilenmemiş olsa niye başbaşa buluşmak istesin ki? Ben hiçbir neden göremiyorum...

Burada biraz onun karakteri önemli, mesela kendine güvenen biri mi? Çekingen mi?
Her ortamda kendini ifade edebilir mi.. ?
Dış görünüşüne güvenir mi? vs vs vs.

Eğer ki senin karşısında kendini yetersiz hissettiyse.... bu yüzden geri çekilmiş olabilir diye düşünüyorum.

Aklıma başka bir ihtimal gelmiyor hepsini birleştirdiğimde. :)

Agzi burnu boyu posu falan cok iyi.. sana tanismamizi anlatim, o benim numarami bulup bana mesaj atmisti oyle basladi yani..

aynen benim bulusmam da seninki gibiydi!! o etrafina bakinca benim kafam uctu zaten cok heyecanliydim bi de onun o hareketi.. sacmalayip durdum..

dediklerine sonuna kadar katiliyorum, onceden tanimasak birbirimizi belki begenmedi diyecem ama tanisiyoruz, bundan sonra ne yapmami oneriyorsun? bekliyim mi sadece?

Agzi burnu boyu posu falan cok iyi.. sana tanismamizi anlatim, o benim numarami bulup bana mesaj atmisti oyle basladi yani..

aynen benim bulusmam da seninki gibiydi!! o etrafina bakinca benim kafam uctu zaten cok heyecanliydim bi de onun o hareketi.. sacmalayip durdum..

dediklerine sonuna kadar katiliyorum, onceden tanimasak birbirimizi belki begenmedi diyecem ama tanisiyoruz, bundan sonra ne yapmami oneriyorsun? bekliyim mi sadece?

Aslında beklemekten başka yapacak bir şey yok ama benim söylediğim nedenlerden kaynaklanıyorsa senin ona cesaret verici davranışlarda bulunman gerekebilir.

Gerçi aranızdaki iletişim de nasıl bilemiyorum ama... mesela sen ona karşı hiç adım atmadıysan ümidini kesmiş olabilir.

Yarım bırakmamak adına son olarak sen mesaj atabilirsin "hayırdır hiç sesin soluğun çıkmıyor nasılsın" gibi...

Eğer hala aynı hareketlerine devam ederse de yapacak bir şey yok, en azından senin için rahat olur. :31:

onun facebooku yok arkadas ortamlarinda cekildikleri bi kac fotograf buldum ortak arkadasimizin facebookunda ve buyuk bi ihtimal gormedi bu fotolari, yani elimde bi kac onun komik fotosu var, ona mail atsam altinada biseler yazsam fotolarla ilgili falan? sence nasil bi fikir? mesaj atmakdan iyi mi?

cunki mesaj atarsam onu bekledigimi anlar ama fotolarini atarsam tesadufen gormusde ona atmisim gormesi icin gibi bise olur heralde, nolur? sence yapim mi?

Son düzenleme:
onun facebooku yok arkadas ortamlarinda cekildikleri bi kac fotograf buldum ortak arkadasimizin facebookunda ve buyuk bi ihtimal gormedi bu fotolari, yani elimde bi kac onun komik fotosu

var, ona mail atsam altinada biseler yazsam fotolarla ilgili falan? sence nasil bi fikir? mesaj atmakdan iyi mi? cunki mesaj atarsam onu bekledigimi anlar ama fotolarini atarsam tesadufen

gormusde ona atmisim gormesi icin gibi bise olur heralde, nolur? sence yapim mi?

Olur tabii neden olmasın hem bu şekilde sen de kendini daha iyi hissedersin.
Çünkü diğer türlü bu sefer de senin için içini yiyebilir acaba ondan bir şeyler beklediğimi düşündü mü diye.
Bu şekilde bi muhabbet konusu açılmış olur...
Ama komik foto dedin de şimdi bu arkadaşa şakalaşma amaçlı yazdığın yazıda onu incitip daha da kaçırmayalım. :9:

Back
X