İlk buluşma sonrası aranmamak

Yaz dizilerinin aranan yüzü olabilirdi o oyunculuğu ile. Hayır bir de o kadar kibar biriydi ki. Suyumu kendisi dolduruyor, buluşmaya benden 15 dakika önce gidip bekletmek istemediğini falan söylüyor. On numara oyuncu olurmuş, harcıyor kendisini.
Bazı erkekler çok fena ya. Biriyle görüşürsem sonrasında perukla ortaya çıkar diye korkuyorum djdjdkfkfkg dünyanın binbir türlü hâli var.

Bence sizin dur bakalım daha erken lafınıza alınganlık yapıp bu şekil tribe girmiş olabilir yazarsa sakın yazmayın alıngan tripli erkek çoğaldı maalesef
Engelledim geçtim her yerden :) Bana kendimi kötü hissettirecek bir adama ihtiyacım yok. Daha erken lafima dahi alınganlık gösterip prenseslik yapacaksa uzak kalsın daha iyi. Olmaz dememişim bile.. Bu kadar cabuk vazgeçiyorsa da uzak dursun. Mücadele eden, sabırlı adam makbul. Çözemedim ama bende. Benden kısa süreli iliski çıkmayacağını mı anladı, derdi goygoy ve eğlence miydi, daha erken lafıma mı alınıp bu sekilde davrandı bilmiyorum ama kılıcıydı yaptığı.

Yok istemedi . Öyle bi sırnaşıklığı vs olmadı ki ciddi ilişki istediğinden bahsetti hep. İlişkilerim uzun sürdü falan dedi. 6 sene süren ilişkisi olmuş yabancı biriyle. En son ilişkisi de 2 sene sürmüş. Yani bunlardan bahsetti daha doğrusu ben sordum o biraz anlattı. Tek gecelik ya da bir iki hafta takılmalıl birini aramıuo gibi
Güvenme.
İnanma.
Kapılma.

Dost tavsiyesi; uygun değilsiniz. Bu işi bitir.

Love bombing bir gecede olmaz ama .O taktiği otutturmak, karşı tarafı bağlamak ,minimum 1 ay sürer.Ayrıca ilk görüşmede de bu kadar aşık gibi tavırlar sergilemek de hiç normal değil.Beni tanımıyor ki daha ,ne bu ilgi,herhalde seks amaçlı yapıyor bunları deyip geri çekerim kendimi.Çok sağlıksız .
Love bombing her asamada oluyor. Bazilari ilk günden itibaren bu tavri takiniyor, bazilari uzun vadede. Hepsinin adi love bombing oluyor. Ama fark etmez, adamin sergiledigi tavir anormal her türlü.

Engelledim geçtim her yerden :) Bana kendimi kötü hissettirecek bir adama ihtiyacım yok. Daha erken lafima dahi alınganlık gösterip prenseslik yapacaksa uzak kalsın daha iyi. Olmaz dememişim bile.. Bu kadar cabuk vazgeçiyorsa da uzak dursun. Mücadele eden, sabırlı adam makbul. Çözemedim ama bende. Benden kısa süreli iliski çıkmayacağını mı anladı, derdi goygoy ve eğlence miydi, daha erken lafıma mı alınıp bu sekilde davrandı bilmiyorum ama kılıcıydı yaptığı.
En güzelini yapmışsınız :) maalesef artık erkekler prenses modunda takılıyor büyük ihtimal daha erken dediğinize kafasında kurdu kurdu hırslandı .defolup gitsin boş verin hiç kırılmayın bile karakterli birisi olsa açıklama yapardı ama insan bir gıcık olup ne alaka ya diye sinirleniyor kırılıyor haklısınız ama değmez

Love bombing her asamada oluyor. Bazilari ilk günden itibaren bu tavri takiniyor, bazilari uzun vadede. Hepsinin adi love bombing oluyor. Ama fark etmez, adamin sergiledigi tavir anormal her türlü.
Büyük ahlaksızlık o zaten.Beni ilk görüşte ilgi bombardımanına tutan kişinin kesinlikle bi çıkarı vardır zaten.Bi insana ne kadar güzel ve yakışıklı olursa olsun ,ilk günden aşık olunmaz zaten,sadece hoşlanma olabilir.Aşk tanıdıkça gelişir.Konu sahibine ve burda bazı yorum yapan arkadaşlara da çok şaşırdım ; kimisi demiş ,gece bağri bir mesaj atsaydı,sabah olmuş arama yok ,mesaj yok ,garip gibisinden yazan olmuş.Yahu ,ilk defa dün gece vakit geçirip tanışmışlar ,nedir bu acele?Hiç mi düşünme payı olmayacak.2 gün sonra arasa ,yazsa neden olmuyor? Bilmiyorum,bu kadar hız iyi değildir.Ya da ben çağın gerisinde mi kaldım böyleyim.

Büyük ahlaksızlık o zaten.Beni ilk görüşte ilgi bombardımanına tutan kişinin kesinlikle bi çıkarı vardır zaten.Bi insana ne kadar güzel ve yakışıklı olursa olsun ,ilk günden aşık olunmaz zaten,sadece hoşlanma olabilir.Aşk tanıdıkça gelişir.Konu sahibine ve burda bazı yorum yapan arkadaşlara da çok şaşırdım ; kimisi demiş ,gece bağri bir mesaj atsaydı,sabah olmuş arama yok ,mesaj yok ,garip gibisinden yazan olmuş.Yahu ,ilk defa dün gece vakit geçirip tanışmışlar ,nedir bu acele?Hiç mi düşünme payı olmayacak.2 gün sonra arasa ,yazsa neden olmuyor? Bilmiyorum,bu kadar hız iyi değildir.Ya da ben çağın gerisinde mi kaldım böyleyim.
aksine geçen cağdan kalma bir şey bu
bir kişiyle date amaçlı görüştüysen, (özellikle de davet eden erkekse, yoksa görücü usulü ayarlandıysa filan bunlar ayrı), kibarlık olarak erkeğin "güzel bir akşamdı, geldiğin teşekkür ederim" gibi bişey yazması en azından benim neslim için "norm" olan davranıştı. çünkü bizde erkek çağırıyordu biz kabul edersek gidiyorduk date'e. aceleye getirdiğimiz bişey değil yani bu.

bu illa vuu çok hoşlandım illa gibi bişey demek de değil sadece o gecenin bir son dokunuşu, yoksa sonraki sefer tekrar görüşmek filan için illa hemen yazmayabilir. bizim için norm buydu yani.

Back
X