benim bir konuda ayarım bozuldu hanımlar o yüzden sizden akıl almak istiyorum. Sürekli başıma gelen bir olay var ilk buluşmada beni çok beğendiğini söyleyen erkekler sonrasındaki gün veya 1-2 gün sonra birden mesaj atmayı kesiyor. Ben bu durumda mesaj atmalı mıyım atmamalı mıyım kararsız kalıyorum. Bir ilişkimde ilk tanıştığımızda yine böyle olmuştu bana 2 gün mesaj atmadı sonra bir şekilde görüştük bunun kendisine çok ters olduğunu benden mesaj beklediğini falan söylemişti. Bundan sonra ben de karşı taraf öyle düşünebilir diye ondan ayrıldıktan sonra görüştüğüm kişiye mesaj attım ( yine görüşünce çok beğendiğini güzel bir gün olduğunu söyledi o akşam mesajlaştık sonra kesti 2 gün mesaj atmadı 2 gün sonra ben mesaj attım) ama cevap atmadı keşke atmasaydım dedim bu sefer de. Şimdi yine aynı durum var başkasıyla görüştüm son mesajı o attı ama cevap verilecek bişe değildi şimdi 1.5 gündür falan bişe yazmıyor bu durumda ben mesaj atmalı mıyım beklmeli miyim bilmiyorum çok tecrubem yok bu konularda yardımcı olur musunuz. Çok beğenmiş gibi numara mı yapıyorlar yani ya da başakalrıyla görüştükleri için mi yazmıyolar yoksa benden mi bekliyorlar sizler bu durumlarla karşı karşıya kalıyor musunuz.
Her gün günaydın yazıyordu bu sabah yazmadı mesela , bir yandan kötü bir şey mi oldu acaba diyorum bir yandan da belki arada başkasıyla tanıştı yazmaman lazım diyorum.
Her gün günaydın yazıyordu bu sabah yazmadı mesela , bir yandan kötü bir şey mi oldu acaba diyorum bir yandan da belki arada başkasıyla tanıştı yazmaman lazım diyorum.
Son düzenleme: