Benim de çok heycanlanınca ellerim titrer keşke midem bulanıyo olsaydı
Kendini ferahlat, derin nefes al ve kusmayı aklından çıkar. Naneli şeker ya da tuzlu bi'şeyler ye. Ama gel gör ki bunlar psikolojik şeyler olduğu için kafada bitiyo olay.
Oturduğunuzda ilk 10 dakika kasılırsın bence, sonra konuştukça rahatlarsın :)
Elini mi sıksam sarılsam mı öpsem mi ne yapsam
Tuzlu kurabiyeyle giderim çocuğun yanınaAh bu psikolojik şeyler ya, kendime hiç hakim olamıyorum
Ya bu heyecanın bile tadını çıkar bence. Bizim iki buçuk yıl oldu isterdim şahsen şimdi heyecandan elim ayağım dolaşsın
Çantanda tuzlu çubuk kraker bulundur ben kendimi bildim bileli çantamın demir başıdır.
Çocuğa da sabah mesajlaşırken midem bulanıyo bugün biraz ama dışarı çıkıp temiz hava almak iyi gelecek falan dersin.
Hani onun heyecanıyla olduğunu anlamasınHem böylelikle nazlanabilirsin bi'taşla iki kuş
O el tutma, öpme olayını düşünme o anlık gelişir. Büyük ihtimal öpersiniz, ayrılırken sarılırsınız
yaa bana da hep öyle olurdu yanına gittiğim an ona odaklandığımdan geçediyani o titreme mide bulanması yanına gidene kadar ha ilk on dakika devam eder de sonra alıştıkça geçer alışırsın
İlk 10. dakikada kalkmayı düşünüyorum zatenHatta telefonumun sahte arama modunu mu ayarlasam
İlk 10. dakikada kalkmayı düşünüyorum zatenHatta telefonumun sahte arama modunu mu ayarlasam
Bir de ne kadar tipsizim bilemezsiniz beni görünce ıyyyy kezo demesin?Saçımı nasıl yapayım makyaj ne kadar olsun ayy ne kadar oturayım
Bir de ne kadar tipsizim bilemezsiniz beni görünce ıyyyy kezo demesin?Saçımı nasıl yapayım makyaj ne kadar olsun ayy ne kadar oturayım
Kızlaar hem çok mutluyum hem de çok kötü hissediyorum :18:
Sevdiğim çocukla yarın ilk buluşmamız olacak ilk kez buluşacağızAma düşündükçe resmen midem bulanıyor hatta o yanımdan geçerken bile midem bulanıyordu başım dönüyor sanki tansiyonum düşüyormuş gibi oluyor
Kendimi bayılacak gibi hissediyorum yarın da kesin böyle olacak ne yapmalıyım lütfen bana yol gösterin yarın midem bulanırsa çok ama çok kötü hissederim kendimi of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?