ilk buluşma

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim...kusura kalmayın :)) Ama içim içimi yiyor çünkü
geçen akşam 5 sene önce netten konuştuğum biri vardı facebook ekliydik bu süreçte.. sonunda o kişi artık mesleğini almış,askerliğini almış ve benimde okulumda yeni bitti ve artık görüşelim mi diye mesaj attı güzel şık bir restaurantta randevu ayarladı 2 gün önce buluştuk ve yemek yedik ...herşey çok güzel geçti ama görüşmemiz iki saat sürdü...ama daha ilk karşılaştığımda işi sebebiyle sabaha karşı uçağı olduğunu fala uzun kalamayacağını belirtmişti..ben çok heyecanlıydım çünkü ilk randevumdu tabi eçkingen davrandım...güzel bir yemek ..şarap ısmarlamak istedi ama ben içki kullanmadığım için istemedim...ilginç geldi sanırm...sigarada kullanıyor..senin kötü alışkanlıkların yok..gdedi..benim için sorun değil saygı duyarım ...içebilirsin dedim....güzel sohbet ...kahve içtik fallarımıza bile baktı..sonra sahilde yürüdük...ve toklaştık ..ayrııldık...:))ben teşekkür ettim yemek ve sohbet çok güzeldi dedi..3 gün işlerinin çok yoğun olduğunu söyledi..işinin ve kariyerinin önemli olduğunu söylemişti :ama henüz aramadı ..ne zaman araması gerekiyor ki..oluru nedir ki..ben bişey yapmalımıyım 3 günü sonunda işilerin nasılsı falan...kendimi o gün çokta iyi ifade edemediğimi düşünüyorum :)) hoşlandımda o kişiden ...beklemek çok zor....

olumsuz geçtiğini ne kadar süre sonunda kanaat getirmeliyim artık

belli olmaz ki canım, belki olumludur ama adamın işi gücü vardır arayamamıştır bir araya da sıkıştırmak istemez iş güç bitsin rahat rahat açılacaktır belki.
bence arayıp da sıkboğaz etme, hem belki de olumsuzdur o yüzden aramıyordur
sen her ihtimale karşı bekle bir kaç hafta.
baktın aramıyor o zaman sen iletişime geçersin, ama ilk nasıl haberleşiyorduysanız öyle yani facebooktan mı mesajlaşıyordunuz misal, kalkıp da adamı arama cep telefonundan hevesli gibi, facebooktan mesaj at normal bir şekilde hal hatır sor işte normalde nasılsanız yani. baktın yine tık yok bırak peşini, üzerine düşüp kıymetini düşürme
ha bak 3 gün demiş ya sen hemen o üç günün sonunda arama bence öyle pusuya yatmış gibi o üç gün dediyse sen 1 hafta yap onu en erken, yani bir hafta sonra sorarsın nasıldı işler diye.hatta ben olsam unutmuş ayakların yatardım ya neyse.(ben biraz fazla gururluyum sanırsam:44: )

şimdi sana kalkıp 'şu kadar zaman geçti belliki olumsuz' demek de yanlış olur bence

Son düzenleme:
Bence buluşma onun için güzel geçseydi aramak için sabırsızlanırdı diye düşünüyorum sizden demek ki elektirik alamamış ve o yüzden sizinle konuşmak tekrar buluşmak için heyecanlanmıyo olabilir o yüzden de aramaz tabi bu bi varsayım en iyisini siz bilirsiniz

Bence senden hoşlanmış olsaydı en azından bir mesaj atardı telden ya da facebookdan

sana 3 gün yoğun oldgnu soylemiş o yuzden buluşmnzdan sonrakı 3 gun aramaması normal dicem ama ne kdr yoğgun olursa olsn bi 2dk ayırabılırdı.ayrıca senden hoşlanmış bile olsa bu kadar işkolık biriyle mutlu olabrmsn bılmıorm onuda düşün senden hoşlanmş olsa bile işleri var dıye sana 2dksını bıle ayırmıo..bide bu açıdan bakmak lazm..

teşekkür ederim kızlar ..bekliycez artık...yemek çok güzel geçmişti ama güzel geldim eve ...daha öncede onca resmim gören kişi..belkide hayat tarzlarımız farklı...içiki tercih etmedim sonuçta.....ama bunu yadırgayan biride değilim ....bilmiyorum yani 5 sene bir süreç vardı ilk önce kabul etmemiştim ...o kdar uzzn senenin hatrına gitmiştimm..çok şıktım..gayet iyi göründüğümü söyledi ..iltifata etti...muhabbet olumlu yöndeydi.....bilmiyorum. bilmiyorum..olumsuzda olsa bir cevap beklerim artık..

Canım gerçekten birşeyler hissetseydi bırak üç gün beklemeyi sen daha eve gider gitmez arar ya da mesaj atardı sana..

Bugüne kadar çok fazla ilişki yaşamadım ama benimle duygusal anlamda birşeyler yaşamak isteyen erkekler genellikle çok istekli davranırdı ve mesaj yağmuruna tutardı..

İşim,kariyerim benim için çok önemli demiş ya böyle insanlar olaylara biraz daha somut gözle bakar,senin kariyerin eğitimin nedir bilemiyorum ama belki bunlar ona yetersiz gelmiş olabilir..

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım..

Face te ve bu 5 yıllık süreçte sevgili gibi mi arkadaş gibimiydiniz?Ve normalde her gün mutlaka face açan birimiydi,her gün konuşurmuydunuz?Sonuçta bu insan senle buluşmadan önce de aynı işte çalışıyordu.Birden yoğun erkek modeuna geçtiyse canım sana geçmiş olsun diyorum.Bu iğrenç bir erkek taktiğidir,bir kadına buldukları kendilerince en güzek bahanedir.Sakın hiç bir şekilde irtibata geçme onunla.Gerekirse o arasın,onun samimiyetine göre konuşursun sen de.Hemen hevesli gibi de konuşma,hesapta sorma neden aramadın diye.Relax ol,sonuçta o olmadan yaşadın bu güne kadar onsuz da yaşarsın...

ben yeni mezun oldum fen fakültesi bölüm mezunuyum.....5 senedir de bunu biliyordu......200 tane fotom var....şu anki beklentilerini karşılayacak biri değildim belkide..alkol,sigara kullanmayan.,eve belli giriş saatim belli olan...giyim tarzı eblli olan..o da çok hevesliydi...çok şaşırttı beni..çokk....

Senden hoşlanmış olsun ya da olmasın, kesinlikle ilk arayan sen olma. Bekle, o arasın seni.

hergün face girmezdi.....aynı işte açlışıyordu..şehirdışında işleri oluyordu...ilk admı atan oydu....iş yerine bile davet etti ama ....bana kalan sadece kalp ağrısı

ağır taşı kımse yerınden kaldıramaz sakın arama kendını bişey sanmasın...

bekliycez her naz ıma erteletmeme rağmen buluştuk ,güzel sohbet ettik ben yemeğin ve sohbetin çok güzel geçtiğini söyledim teşekkür ettim ya sohbette gayet güzeldi,olması gereken herşey oldu atmosfer tamdı,şimdi bu süreç olunca kaldım böyle olması gerekende ne ve ilk ekz yaşadığım bişey olunca ne yapacağıma bilemiyorum elim kolum bağlı

işleri yoğun olabilir ama bi insan yemek molasıdamı vermez yada wc o sürede bile 2 dakikalığına dahi olsa arayabilir...bu şekilde zamanı uzatması bence hayra alamet değil ama yinede hayırlısı olsun hakkınızda

Son düzenleme:
Ben olumsuz düşünmüyorum, belki heyecandan belki de çok fazla sık boğaz etmemek için 3 gün yoğunum dedi. Belki de önceden onu reddettiğin için yine reddedeceğini düşünüyor ve kısıtlı zamanlarda konuşmak yerine işlerini hallettikten sonra sana vakit ayıracak. Ama işkolik olması biraz düşündürücü bunu da sevgili olursanız anlayabilirsin. İşiyle sana ayıracağı vakti dengede tutabilirse herşey güzel olur.
Bence şuan yapman gereken şey onun seni aramasını beklemek sen arama.

teşkkür ederim gerçekten eminim işi var arkadaşarıyla face mesajlaşıyo duvarında nerde olduğu yazıyo arkadaşlarıyla yazışıyor meşgul olduğu işten eminim kafa yorucu bişey iyice deşifre etmek istemediğim için belirtemedim ....buluşmamız o kadar erteletmelerle oldu ki,,,başka bi istediği planı bile iptal etmek zorunda kaldı bunu daha ilk geldiğinde söyledi zaten..o da hemen sevgili olalmı modunda biri değil...işte nasıl ilerlemesi gerektiği hakkında endişelerim var ...hayırlısı artık..olumsuzda olsa bir cevap bekliyorum ki bende kendi yoluma devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…