ilk buluşma

Birincisi aşk çok farklı bir duygu öyle arada ki farkları falan pek takmaz.Takılıyorsa işin mantık boyutu vardır.İkincisi farklı gelen şey alkol kullanmıyor olmanız.Bu sadece bir tercih.Kimse karşımda ki alkol kullanmıyor,sigara içmiyor diye hayat tarzımız farklı diye düşünmez.Ki söylediğiniz şeyler çok hoş olan şeylerde değil.Tercih etmemeniz sevindirici bile olabilir.

Hoşlanıp hoşlanmamaya gelince erkekler bizlerden biraz daha farklı.Bizler arayıp,sormayalım üstüne düşmüş gibi gözükmeyelim deriz onlar ayrıldıktan 10 dakika sonra mesaj atar.Fakat hepsi aynı mıdır?Sanmam..Belki o da hemen üzerine düşmüş gibi gözükmeyeyim demiştir ya da gerçekten hoşlanmamıştır.Bir şey yaşamadığınız içinde sen sağ ben selamet der geçersiniz.Fakat üç günün sonunda aramayın bence de.Az önce söylediğim şey.Bizim beynimiz bu yönde çalışıyor. =)​

Seni bilerek aramamış olabilir mi hani merak et böyle yap diyee, eğer öyleyse fazlasıyla başarılı olmuuş

zaten iletişime geçmemzide o kadar zor oluyordu ki mesajlarda gitmiyordu gelmiyordu, o sitedği zaman benim işlerim vardı haftaya dedim ,gene ertelettim o da aynı yapıyo olabilir belki de ...zaten bu kadar çabalama olmasaydı netten biriyle görüşmeye gitmezdim 5 senelik bi süreç var bu durumdan sonra bu süreç zorladı beni bu kez ben ebkliyorum...

çok ön yargılı gitmiştim ama bu kadar etkileneceğimi hayal bile etmemiştim

çok ön yargılı gitmiştim ama bu kadar etkileneceğimi hayal bile etmemiştim

öncelikle ben bulusma seklınıze bır anlam veremedım .5 yıl boyunca netten konusuyordunz arkadsmıydınz sevgılımydınz ,bellıkı karsılıklı bı hoslantı vardı .bu karsılıklı hoslantı ıcın 5 yılmı beklemenz gerekıyordu.ısını aldı hooppp hadı bulusalım mı ?her neyse bulustunuz bellıkı senın ıcın olumlu gecekren onun ıcın olumsuz gecms .tatlım uuzlerek soyluyorum kı hoslandıgın ınsan senden hoslanmıyor ,dunyada calısan tek adammı bu ınsan ,bu arayan soran sevgılıler bos gezenın bos kalfasımı oluyor :) ne yapıyor bu dunyayı fılan mı kurtarıyor hahahah :) neyse espırı bır yana da bu cocugun amacı bellı tatlım ,kaba tabırle yol vermek ıstemıyor ama sana baglıda kalmak ıstemıyor senınde baglanmanı ıstemıyor ,bosda kaldıgında bı telefon kadar uzakta olmanı ıstıyor hepsı bundan ıbaret tatlım.ayrıca daha ılk bulusmada alkol teklıfıylede senı olcmek ıstems ,sıradan eve bellı saatlerde gıren aıle oterıtesı ıcınde olan bırı mı ,yoksa ozgur kendı hayatını yasayan eglencesıne duskun bırı mı olarak test etmek ıstems .senın redetmen onun ısteklerıne cvp veremems .o eglence ıstıyor cnm baglılık degıl

Son düzenleme:
bu gece dönecek İzmire ...halen bi cevap yok işine karşı anlayışlı olmaya çalışıyorum...ama artık en son Pazar sonra güle güle....beninki sadece etkilenmeydi belkide...

son durum nedir canım?aradı mı?

bu gece dönecek İzmire ...halen bi cevap yok işine karşı anlayışlı olmaya çalışıyorum...ama artık en son Pazar sonra güle güle....beninki sadece etkilenmeydi belkide...uzn bi süreçten sonra bana ciddi bir görüşme yapmasaydı o kadra özenerek gelmeseydi... bu kadar kafama takılcakmıcaktı...

Buluşmamız arkadaşça başladığını söyledi ...ama böyle olsa dahi ....anlamıyorum ben bu erkekleri .......çok acımasızlar adamı için sadece iş birinci planada ...devam etsek dahi beni çok yorucak..zaten yemek seçimini dahi kendi yapan adamdan pek bişey beklemem gerekiyormuş...

erkekler hoşlandıklarında sizden ayrıldıktan 10 dk snra mesaj atarlar genelde tşk edip görüşmenin cokk güzel gectigine dair bsyler yazarlar ayrılırken söylemiş olsalar bile..sizden hoşlanmamış açık ve net

ama buluşma sırasında fıstık gibisin deyip ,defalarca beni gören biriydi zaten ...buluşmak için ekmiştim hep ekme şansın yok demişti....bende o gün çok çekingendim...rahat konuşamadım tabi..kendi daha rahat biriydi bilmiyorum..kafamı karıştıran o kadar çok şey var ki ne düşüneceğimi bilemedim..zaten sevgili olarak olcaz diye buluşmadık ki telefonda da uzun zamandır görüşemdiğim bir arkadışımlamıyım demişti...offf çok daraldım bende bu kadar istekli görünüp ,iltifattan sonra,bu tavır işin içinden çıkılamz bir hal aldı benide... teşekkür ederim yorumunuz için

Beğenmek başka şey, elektrik almak/etkilenmek başka şey
Fıstık gibi olabilirsin, taş gibi de olabilirsin ama bunlar yetmez, yaşam tarzlarınız farklı anlaşılan, o sevgilisiyle gece çıkmak içmek gezmek istiyor belki, bunu seninle yapamayacağını düşündü. Hani kıvanç tatlıtuğu da bir çoğumuz çok çok beğeniyoruz ama kalbimizi bir farklı çarptırmıyor. İş var yoğunum falan bahane bence, hem okuyorum hem çalışıyorum, ekstradan çeviri, sipariş olursa tablo, özel ders, kendi ödevlerim sınavlarım çalışmalarım... Hepsi olmasına rağmen (sevgiliyken) eşimi arardım, o da çok yoğundu o sıralar, o da arardı bir fırsat bulup, arasın yarım saat geyik yapalım demiyoruz ki. Hiç bir şansım olmazsa gece yatarken mesaj atardım, maksimum 1 dakika alıyor bu olay, çok abartılacak bir şey değil.

böyle kariyer düşkünü adamlar duygusal hayatları zayıf olabiliyor

hepiniz için teşekkür ederim ...kendi canı bilir....gidene güle güle....kendi hayat seçimi.....bnde yoluma bakarımm ...hayrılısı ....

kendimi o kadar kötü hissediyorum ki..... o kadar güzel zemin ayarlamış beni davet edene kadar neler söylemişti.....zaten arkadaşız olarak buluşmamıza rağmen insan bi kez merhaba mı demez ...çok acıdım..zaten duygusalım hassasım...artık biriyle buluşmaya hevesim yok.....korku sardı....zaten ilkti...

Sanalda klavyeler konuşuyor gerçekte ise bu sihir bozuluyor kimbilir kaç sanal sevgilisi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…