son durum nedir canım?aradı mı?
erkekler hoşlandıklarında sizden ayrıldıktan 10 dk snra mesaj atarlar genelde tşk edip görüşmenin cokk güzel gectigine dair bsyler yazarlar ayrılırken söylemiş olsalar bile..sizden hoşlanmamış açık ve net
ama buluşma sırasında fıstık gibisin deyip ,defalarca beni gören biriydi zaten ...buluşmak için ekmiştim hep ekme şansın yok demişti....bende o gün çok çekingendim...rahat konuşamadım tabi..kendi daha rahat biriydi bilmiyorum..kafamı karıştıran o kadar çok şey var ki ne düşüneceğimi bilemedim..zaten sevgili olarak olcaz diye buluşmadık ki telefonda da uzun zamandır görüşemdiğim bir arkadışımlamıyım demişti...offf çok daraldım bende bu kadar istekli görünüp ,iltifattan sonra,bu tavır işin içinden çıkılamz bir hal aldı benide... teşekkür ederim yorumunuz için
Buluşmamız arkadaşça başladığını söyledi ...ama böyle olsa dahi ....anlamıyorum ben bu erkekleri .......çok acımasızlar adamı için sadece iş birinci planada ...devam etsek dahi beni çok yorucak..zaten yemek seçimini dahi kendi yapan adamdan pek bişey beklemem gerekiyormuş...
hepiniz için teşekkür ederim ...kendi canı bilir....gidene güle güle....kendi hayat seçimi.....bnde yoluma bakarımm ...hayrılısı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?