- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Yaslariniz kac?
Biz de böyle birileri aracılığı ile tanıştırılmış, uzun süre yazışmış telefonlaşmış ve sonra buluşmuştuk. Buluşma olana kadar ben ne giyeceğimi, ne renk oje süreceğimi hatta ne konuşacağımı bile önceden planlamıştım. Ancak çok ani bir şekilde hadi kahve içelim dedik, buluştuk ve ben planladığım hiçbir şeyi söyleyemedim. Öyle çok plan yapmamalı yani :) Kasmamak lazım.
kızlar bir ay kadar önce birisiyle konuşuyorum diye bi konu açmıştım ortak arkadaş vasıtasıyla konuşmaya başladık ama henüz buluşamadık diye araya bişeyler girdi bi türlü buluşamadık.Ama yarın kesin olarak buluşuyoruz.Her ne kadar resimlerini görsemde araşsakta gerçekte görmek çok farklı bişey ilk kez böyle bişey yaşıycam.Çok heyecanlıyım ilk gördüğümde ne derim ne konuşuruz falan hiç bişey bilmiyorum of yardım edin lütfen bayılıcam bide elektrik alamazsam nolucak napıcam of kafamda çok soru var:18::18::18::18:
deri tayt olurmu sizce ?:18:
Çok teşekkürler canım.Şu an birliktemisiniz peki:)))Ay ben biliyorum bu heyecanı beter birşey bu insanın ömründen alır vallahiBenimde var böyle bir anım. Biz ayrı şehirlerdeydik 1 ay konuşmuştuk sonra da benim yaşadığım şehre gelmişti ama bende ne heyecan yemek bile yiyememiştim düşünmekten şuan bile aklıma gelince o tatlı heyecan oldu içimde Ben hem ne giycem derdinde, hemde acaba ne konuşabiliriz derdindeydim. Gittim özel buluşma günü için alışveriş yaptım bi ton kıyafet, ayakkabı. Sonrada buluşmada o aldıklarımdan hiçbirini giymedim gerçi o derece bi kafa karışıklığı Neyse geçen sene ekim ayıydı ben gittim mini şort giydim siyah, altına topuklu ayakkabı üstüne de siyah uzun kollu dar bir body. şimdi düşününce niye öyle pavyondan fırlamış gibi gitmişsem adamın yanına Bide ben ayaklarım titreye titreye buluşçağımız yerin az gerisinde indim. Önce ben göreyim dedim. Anaaam fotoğraflarından bile yakışıklı iyice gidesim gelmedi benim kendimi çok garip hissediyordum. Sonra gittim tabi. selamlaştık, oturduk sonra ordan kalktk başka biyere gittik yemek yedik. O aklımdaki planladığım konuşmaların hiç biri olmadı, herşey akışına göre ilerliyor zaten konu konuyu açıyor. Bide ben pek konuşamamıştım çekinmiştim ama karşındaki o açığı kapatıyor zaten. Gayet güzel geçmişti tabi adamın şortumdan dolayı bacaklarımı kapatmaya çalışmasını ve yolda yürürken topuktan dolayı 2 defa ayağımın burkulduğunu saymazsak
Yalnız sana tavsiyem deri tayt giyme, çok dikkat çeker bence. Onun yerine normal tayt, uzun şık bir kazak ve çantanın renginde bir fülar çok hoş olur
bence cok abartmayın kot ustune kazak giyin .. ınsan dogal olunca daha cok ılgı ceker..
buluştuktan sonrasını da yaz lütfen :)
benim de konştuğum biri var öyle arkadaş olarak .. ama istanbula geldiğinde görüşmek isteyince arkadaşça bile olsa görüşmek istemedim sırf bu korkulardan dolayısohbetimiz çok uyumlu beğenir aşık olur diye korktm biraz da konunu takip edeceğimm çok heyecanlı :)
buluştuktan sonrasını da yaz lütfen :)
benim de konştuğum biri var öyle arkadaş olarak .. ama istanbula geldiğinde görüşmek isteyince arkadaşça bile olsa görüşmek istemedim sırf bu korkulardan dolayısohbetimiz çok uyumlu beğenir aşık olur diye korktm biraz da konunu takip edeceğimm çok heyecanlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?