- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
çıkıyorum evden kızlar heyecan doruktayolda bayılmam inş
Çok teşekkürler canım.Şu an birliktemisiniz peki:)))
Kızlar şimdi geldim eve.Kısaca anlatiym
Resimdekinin aynısıydı görür görmez tanıdık zaten birbirimizi sonra bi yerde oturduk kahve içtik çok saçma şeyler konuştuk sonra biraz yürüdük yürürken yaklaşmaya falan çalıştı ama ben uzak durdumSonra yemek yedik yemek yerken nedense konuşmadık pek.Dış görüntü olarak benim tipim sadece daha uzun bekliyodum onun dışında elektrik aldım ama yaşam şeklimiz falan çok başka sanırım neyse bakalım zaman göstericek nolucağını kızlar
sana karşı bakışları, hal ve hareketleri nasıldı canım? laf arasında tekrar görüşmekten bahsetti mi? eğer beğendiysen ve sana msj atarsa bu iş olmuş bil benceyaşam şeklinizi düşüncelerinizi zamanla tanıdıkça daha iyi anlarsın zaten ilk buluşmada olduğu gibi davranamıyo kimse pek
mesaj attı konuşuyoruzzEve gelince aradı mı peki? Ya da mesaj attı mı?
heyecanlıydı belli oluyodu canım beğendi bence yani öyle hissettim ama sanırım benim beğenmediğimi düşündü heyecanlı olduğum için pek sıcak davranamadım farkındayım:26:tekrar görüşme konusu geçmedi eve gdince konuşuruz falan dedi sadece bakalım nolucak :26:
canım sanki pek elektrik alamamış gibisin..okadar heyecanlı göremedim seni
pek umduğun gibi olmadı mı?
içini dökersen rahatlarsın
mesaj attı konuşuyoruzz
Eee şahane :) Öyle birden deli gibi bağlanmazsın zaten. Hoşuna gittiyse devam et derim ben. İkiniz için de hayırlısı ne ise o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?