• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Buluşmada Eve Gelmek İsteyen Erkek

Şu kafa yapısı değişmedikçe, "mini etek giydiği için tecavüzü hak etmiştir" diyen tipler asla yok olmayacak.

Dediğiniz bu kapıya çıkıyor biliyor musunuz? Yani, ağırlığı olmadığı için evine gelmek istediler. Aynı şekilde mini etek giydi diye tecavüze yeltenmek istediler. Ne diyim ki, en kısa zamanda değişmeniz dileğiyle...

Konu sahibi arkadaş eğer güven vermediyse muhabbetini kes. Bazı erkekler oluyor, gerçekten insana konuşmasıyla duruşuyla güven veriyor ve ilk buluşmada eve gelse dahi sıkıntı olmayacağını anlıyorsun. Bu soruyu burada sorduğuna göre içine sinmemiş.

%100 altına imzamı atarım... Ben de A_a_h A_a_h ın o yorumlarını okuyunca kanım çekildi... Konu sahibi ne diyor, bu üye ne diyor? Ne farkı kaldı yobaz zihniyetli, cahil ve kendisinde her şeyi hak gören erkeklerden... Çok yazık, ben çok üzülüyorum böyle sığ düşüncelere sahip insanlara, hele de hemcinslerimiz ise...

%100 altına imzamı atarım... Ben de A_a_h A_a_h ın o yorumlarını okuyunca kanım çekildi... Konu sahibi ne diyor, bu üye ne diyor? Ne farkı kaldı yobaz zihniyetli, cahil ve kendisinde her şeyi hak gören erkeklerden... Çok yazık, ben çok üzülüyorum böyle sığ düşüncelere sahip insanlara, hele de hemcinslerimiz ise...
Ben erkek cinsiyetçiliği yapan hemcinslerimle muhattap olmuyorum genelde.İnanın böyle hemcinslerim varken erkeklere de kızamıyorum.

Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum. :KK43:
Ne beklentisi oldugu yeterince açık bence kurtulun bu insandan

Mesaj attım bitirmek için 22 yıllık ömrümde 2 tane erkekle görüştüm ilki tamamen benim hatamdı ve internetten oldu ama ikincisi okulda tanıştık.Bu arada bazı kadınların erkek ağzıyla yazmaları çok üzücü.Erkeksiniz demiyorum ama erkek egemenliğinin etkisinde kalmışsınız.Öncelikle ben bir kadınım ve kadınım diye erkek milleti rahat davranırken ben kadınım diye susup oturamam.Belki bu yanlış ifade oldu ama kadınlar lütfen erkek egemenliğinin altında kalmayın.Ben bu şahısla buluştum evet hata yaptım ama en az o da benim kadar

Diğer üyelerin laflarından toplama bilgisayar gibi birleştirip cevap oluşturma :KK70: bayıldım buna :rolleyes:

Demekki oyle bi izlenim birakiyosun ciktiklarinda.

Ne kadar cirkin bir yorum.
Ben hemcinsim olarak yaptiginiz bu yorumdan, sizin adiniza utandim.
Sizin de basiniza boyle bir sey gelse sizden kaynakli olmayan bir sekilde, biri de gelip sen oyle izlenim birakmissindir dese ne hissederdiniz?
Sizin ,tacize ugrayan kadin oyle bir izlenim birakmistir ondan olmustur, diyen hastalikli zihniyetten ne farkiniz kaldi su soyleminizle ? KADINLAR kulubunde boyle bir yorum ilginc.

Konu sahibi direkt kesin irtibatinizi. Muhattap bile olmayin.

Son düzenleme:
Kesinlikle güvenilmez canım ,kararını vermelisin,ilk buluşma dediğine göre,fazla alışmamışsındır. diye düşünüyorum, aşk sevgi bağlılık olarak,karar sana kalmış :kahve:

Sanırım ya ben düzgün birisini bulamıyorum ya da benim karşıma çıkmıyor.Bir de klişeleşmiş kahve içeriz lafını kullandı kahve de almıştı ben de ona dedim ki bizim üniversitenin kantininde içelim deyince bana güvenmiyor musun diye cevap verdi.
Evet güvenmiyorum
Babamın oğlumusun deseydin

Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum. :KK43:
Niyetini en bastan belli eden erkekleri seviyorum. Ne istedigini bilirsin ona gore onlemini alir zaman kaybetmezsin.
Demekki oyle bi izlenim birakiyosun ciktiklarinda.
Ne kadar ayıp laflar bunlar. Hele bir kadindan duymak cok üzücü.Kimseyle gorusmeden görücü usuluyle mi evlensin bu millet.

Niyetini en bastan belli eden erkekleri seviyorum. Ne istedigini bilirsin ona gore onlemini alir zaman kaybetmezsin.

Ne kadar ayıp laflar bunlar. Hele bir kadindan duymak cok üzücü.Kimseyle gorusmeden görücü usuluyle mi evlensin bu millet.
İlk başta böyle değildi gezdik,oturduk kafede ancak pat diye senin eve gidelim dedi.

Back
X