İlk Buluşmada Eve Gelmek İsteyen Erkek

Kızlar mesaj attım o da çok ısrar etti ama ben kesin dille bitirdim evimi bilmiyor.Bitti yani.Bana dedi ki senin gibi şişman kızlarla sadece cinsel ilişkiye girilir diyerek zaten olmayan özgüvenimi daha da yok etti.
Böyle sapık bir insandan böyle cevaba sasirmadim hiç.sakın o karaktersizin söylediklerini ciddiye alip kendi değerinizden şüphe etmeyin.karakterli insan karsisindakini zayif-şişman diye ayirip karaktersizlik yapmaz zaten.

Kızlar mesaj attım o da çok ısrar etti ama ben kesin dille bitirdim evimi bilmiyor.Bitti yani.Bana dedi ki senin gibi şişman kızlarla sadece cinsel ilişkiye girilir diyerek zaten olmayan özgüvenimi daha da yok etti.
Valla oha.. zayif olsaydinda farki dusunmeyecekti ve aynisini soliycekti.. cunku istedigini alamamis

Arkana bakmadan kaç. Başka niyetlerle başlamış ilişkiye. Erkekler ilişkiye bizim gibi çok da saf başlamıyor...

Tam bir ahlak yoksunu imiş.terbiyesiz adam.

Arkana bakmadan kaç. Başka niyetlerle başlamış ilişkiye. Erkekler ilişkiye bizim gibi çok da saf başlamıyor...
İstediğim tek şey sevgiydi sadece ama onun cinsellikmiş.Zaten ilk buluşmada eve gelmek isteyen erkek de bu kafayla başlamak istiyordur.

Kantinde icelim kahveyi deyince korkma birsey yapmam diyen adam red cevabini hazmedemeyince seni kendi seviyesine, asagilara, cekmeye calismis. Zaten senin gibilerle cinsel iliskiye girilir diyerek kendi karakterini belli etmis. Zorla davet edilmeyen eve kendini cagirtmasindan belliymis. Hayatinin butun amaci uckurundan ibaret olan, beyin yerine uckur tasiyan bir zavalli. Gercekten ezikmis. Uckur belasina yasiyor hayati.
Ozguveninin alt ust olmasi onun tek amaci zaten. Red edilmeyi hazmedemeyenin yapacagi sey karsi tarafin ozguvenini zedelemek. Bunda da basarili olmus sanirim. Oysa o oyle dedi diye sen oyle degilsin. Onda olmayan bir suru artilar var sende : ozguven mesela.
Beyin yerine hormon tasiyan birinin soyledikleri cok da onemli olmamali senin icin. Boyle bir olay yasadiginda bir daha o kisiyi insan yerine koyup mesajla bitirmene gerek yok. Adam adam olsa ilk gunden evine gidelim demez. Mesajlarina cevap bile vermen gerekmez. Direk engelle gitsin. Umursamamak en guzel cevaptir bazen.

Son düzenleme:
Bir de bulustun diye baslamayan bir iliski icin bitti diye mesaj atmana gerek yok. Aranizda birsey olmamis. Oturup konusmussunuz. Begenmemissin. Evine davet ettirmesi fiyasko zaten. Sen de umursamayarak en guzel tokati vururdun ona cevap vermeyerek.
Muhtemelen en iyi ve tek yapabildigi seyin o oldugunu dusunenlerden. Baska da bir ozelligi yok sanirim. Red cevabini o yuzden hazmedememis.

Kantinde icelim kahveyi deyince korkma birsey yapmam diyen adam red cevabini hazmedemeyince seni kendi seviyesine, asagilara, cekmeye calismis. Zaten senin gibilerle cinsel iliskiye girilir diyerek kendi karakterini belli etmis. Zorla davet edilmeyen eve kendini cagirtmasindan belliymis. Hayatinin butun amaci uckurundan ibaret olan, beyin yerine uckur tasiyan bir zavalli. Gercekten ezikmis. Uckur beladina yasiyor hayati.
Ozguveninin alt ust olmasi onun tek amaci. Red edilmeyi hazmedemeyenin yapacagi sey karsi tarafin ozguvenini zedelemek. O oyle dedi diye sen oyle degilsin. Onda olmayan bir suru artilar varsende : ozguven mesela.
Beyin yerine hormon tasiyan birinin soyledikleri cok da onemli olmamali senin icin. Boyle bir olay yasadiginda bir daha o kisiyi insan yerine koyup mesajla bitirmene gerek yok. Adam adam olsa ilk gunden evine gidelim demez. Mesajlarina cevap bile vermen gerekmez. Direk engelle gitsin. Umursamamak en guzel cevaptir bazen.
Çok teşekkürler.Başta utanıyordur belki diğer insanlardan diye çok saçma bir düşünce içine girdim ancak sonra ayıldım.Evde istediğini yapabilecek çünkü.Masum bir öpücükle başlayacak sonrası herkese malum.

Çok teşekkürler.Başta utanıyordur belki diğer insanlardan diye çok saçma bir düşünce içine girdim ancak sonra ayıldım.Evde istediğini yapabilecek çünkü.Masum bir öpücükle başlayacak sonrası herkese malum.
Cok ince dusuncelisin. Utanan insan israr etmez hatta teklif dahi edemez. Bu kadar hassas dusunme. Ve lutfen bundan boyle ufacik sevgi kirintisi gormek icin kendini boyle asagilik insanlara layik gorme. Sevgini hak edenlere ver. Sevgi kirintilariyla avunma. Sen degerlisin. Degerini bileceklerle gorus. Sevgiyle kal.

Demekki oyle bi izlenim birakiyosun ciktiklarinda.

Ne alaka? Delisi var, terbiyesizi var, düşüncesizi var. İntiba üzerinden bir şeylerin söylenmesi hakkını kimse kimseye vermez, şimdi siz hayatınızda 3-5 kere üst üste düşüncesiz birine denk gelseniz bu sizin suçunuz mu olur? Konu sahibi kabul etmemiş zaten, ne izlenimi alacak adam... O, onun zevzekliği...

Eve kadın davet eder, erkek ben geleyim mi? demez. Kadın sana geleyim mi akşam diyebilir. Modern Avrupai flörtte tarz bu genellikle. Karşındaki şansını denemiş ama yanlış yollarla, acemi balık :KK70:

Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum. :KK43:
Uzak dur..

Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum. :KK43:
Uzak dur..

Tabikide ben ona deginmek bile istemedim. Ama yinede bi bayan olarak agirligin oldugunu gorseler veya bilseler direk o soruyu sormaya cesaret edebileceklerini dusunmuyorum.

Şu kafa yapısı değişmedikçe, "mini etek giydiği için tecavüzü hak etmiştir" diyen tipler asla yok olmayacak.

Dediğiniz bu kapıya çıkıyor biliyor musunuz? Yani, ağırlığı olmadığı için evine gelmek istediler. Aynı şekilde mini etek giydi diye tecavüze yeltenmek istediler. Ne diyim ki, en kısa zamanda değişmeniz dileğiyle...

Konu sahibi arkadaş eğer güven vermediyse muhabbetini kes. Bazı erkekler oluyor, gerçekten insana konuşmasıyla duruşuyla güven veriyor ve ilk buluşmada eve gelse dahi sıkıntı olmayacağını anlıyorsun. Bu soruyu burada sorduğuna göre içine sinmemiş.

Şu kafa yapısı değişmedikçe, "mini etek giydiği için tecavüzü hak etmiştir" diyen tipler asla yok olmayacak.

Dediğiniz bu kapıya çıkıyor biliyor musunuz? Yani, ağırlığı olmadığı için evine gelmek istediler. Aynı şekilde mini etek giydi diye tecavüze yeltenmek istediler. Ne diyim ki, en kısa zamanda değişmeniz dileğiyle...

Konu sahibi arkadaş eğer güven vermediyse muhabbetini kes. Bazı erkekler oluyor, gerçekten insana konuşmasıyla duruşuyla güven veriyor ve ilk buluşmada eve gelse dahi sıkıntı olmayacağını anlıyorsun. Bu soruyu burada sorduğuna göre içine sinmemiş.
Çok haklısınız hemcinslerimin bile bu düşüncede olması...Zaten cevap verme zorınluluğu da hissetmedim.

Back
X