Kizz o dedi yiyelim diye ahahahSen tatli yiyelim deyince ve cüzdani cikarinca basireti baglandi heralde.Bence hemen karar vermeyin.Bi şans daha verin.
Buluşma bir daha sakınAyni davranicak bence
Bundan sonraki davranışlarını gözlemleyin bakalım. Hep böyle mi. Belki boşluğuna gelmiştir. İlk elin günahı olmaz derler. Baktınız bi hesapçı pinti yol verirsiniz.Haklisiniz ama ne biliyim oyle para yer gibide duramazdim
Yok ama bence kadinliginizin degerini bilin erkekler boyle boyle pohpohlanip uste cikiyo
O yemek istedi...Belki tatlıyı ödeyecek parası yoktu. Sen tatlı yiyelim diyince de söyleyemedi anlık, olur dedi.
Evet itici ama sebepsiz sana ödeteceğini sanmıyorum.
Tatlı yeme teklifini yapıyorsa hesabı ödemesi gereken kişi de kendisi aslında, yaptığı kabalık ama bi şans daha bana kalirsaAyni davranicak bence
Evet öyleymiş sonradan farkettim. Yorumu da düzelttim hatta.O yemek istedi...
Kahveyi o ödemiş,tatlıyı siz.
Eşit şartlar.
Bir de ''kadınlığınızın değerini bilin'' ne demek ? Hesap ödetmekle değerimizi mi bilmiş oluyoruz ?
Kadın erkek eşit canım işimize gelince böyle diyoruz ama iş yeme içmeye gelince hesap karşı tarafa kesiliyor akşama kadar yiyecek içeceği tek taraf mi ödemeli gerçekten bunu anlamıyorum .Ama adamın üslup gerçekten problem o ayrı
Yani şaka gibi,bir de erkeklere kızıyoruz burada ev işi vs. yapmıyorlar diye.Kadınların da kafa yapısı çok farklı değil.Hala hesap erkek işidir deyip çekiliyor birçoğu.Bir benzerini de işte erkekler evlenince yapıyorlar ''ev işi kadın işidir'' diyerek.Kimse ağlamasın o zaman bunun için.
Kahveyi o ödemiş,tatlıyı siz.
Eşit şartlar.
Bir de ''kadınlığınızın değerini bilin'' ne demek ? Hesap ödetmekle değerimizi mi bilmiş oluyoruz ?
Kadın erkek eşit canım işimize gelince böyle diyoruz ama iş yeme içmeye gelince hesap karşı tarafa kesiliyor akşama kadar yiyecek içeceği tek taraf mi ödemeli gerçekten bunu anlamıyorum .Ama adamın üslup gerçekten problem o ayrı
Ilk bulusma dedim farkindaysaniz... evet bi kadin icin bulusalim benim ol diye ölüp te bi 15 lira vermemek?Yani şaka gibi,bir de erkeklere kızıyoruz burada ev işi vs. yapmıyorlar diye.Kadınların da kafa yapısı çok farklı değil.Hala hesap erkek işidir deyip çekiliyor birçoğu.Bir benzerini de işte erkekler evlenince yapıyorlar ''ev işi kadın işidir'' diyerek.Kimse ağlamasın o zaman bunun için.
Yani soyle diyeyim, onun da bir uslubu bir adabi var. Sen de bunu mu odeyecennnn seklinde bir cumle rezillik. Arti, adam da yemege falan cikarmamis yani alti ustu bir kahve. Yemegi erkek oder. Sonra da tatli ve kahveyi kadin teklif eder, adam da kibarca tesekkur eder bunu da sen mi odeycennn demez. Adamin tavirlari cok itici.
Sizle görüşmek isteyen o kahve içmek tatlı yemek isteyen o ve size para ödetiyor çok çirkin ya. Bir tatlı kahve parasıyla insan batmaz. Ama size ödetmesi çok kaba çok nezaketsizce. Hem de sizden bir hoşlanma durumu varken. Bence eşitlik falan değil. Cimri ve cingöz bu bence. Uyanıklık. Ayrıca eşitlik demek nezaketsizlik değildir.
Yani soyle diyeyim, onun da bir uslubu bir adabi var. Sen de bunu mu odeyecennnn seklinde bir cumle rezillik. Arti, adam da yemege falan cikarmamis yani alti ustu bir kahve. Yemegi erkek oder. Sonra da tatli ve kahveyi kadin teklif eder, adam da kibarca tesekkur eder bunu da sen mi odeycennn demez. Adamin tavirlari cok itici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?