Ilk bulusmada hesabi odemek..

Yok ama bence kadinliginizin degerini bilin erkekler boyle boyle pohpohlanip uste cikiyo

Kadınlık hesap ödeyip ödememekle olmuyor.Kahve icilmiş o ödemiş ,tatlı yenmiş siz ödemissiniz şimdi ödediniz diye değerinizmi düştü anlamadım ben tamam adamın üslup olarak problemi var orası ayrı

Belki tatlıyı ödeyecek parası yoktu. Sen tatlı yiyelim diyince de söyleyemedi anlık, olur dedi.
Evet itici ama sebepsiz sana ödeteceğini sanmıyorum.
O yemek istedi...

Kahveyi o ödemiş,tatlıyı siz.
Eşit şartlar.
Bir de ''kadınlığınızın değerini bilin'' ne demek ? Hesap ödetmekle değerimizi mi bilmiş oluyoruz ?

Kadın erkek eşit canım işimize gelince böyle diyoruz ama iş yeme içmeye gelince hesap karşı tarafa kesiliyor akşama kadar yiyecek içeceği tek taraf mi ödemeli gerçekten bunu anlamıyorum .Ama adamın üslup gerçekten problem o ayrı

Yani şaka gibi,bir de erkeklere kızıyoruz burada ev işi vs. yapmıyorlar diye.Kadınların da kafa yapısı çok farklı değil.Hala hesap erkek işidir deyip çekiliyor birçoğu.Bir benzerini de işte erkekler evlenince yapıyorlar ''ev işi kadın işidir'' diyerek.Kimse ağlamasın o zaman bunun için.

++++++++1

Kahveyi o ödemiş,tatlıyı siz.
Eşit şartlar.
Bir de ''kadınlığınızın değerini bilin'' ne demek ? Hesap ödetmekle değerimizi mi bilmiş oluyoruz ?

Yani soyle diyeyim, onun da bir uslubu bir adabi var. Sen de bunu mu odeyecennnn seklinde bir cumle rezillik. Arti, adam da yemege falan cikarmamis yani alti ustu bir kahve. Yemegi erkek oder. Sonra da tatli ve kahveyi kadin teklif eder, adam da kibarca tesekkur eder bunu da sen mi odeycennn demez. Adamin tavirlari cok itici.

Ilk bulusma dedim farkindaysaniz... evet bi kadin icin bulusalim benim ol diye ölüp te bi 15 lira vermemek?

Üslup konusunda katılırım,insan yakın arkadaşına falan böyle der ancak,buluşmaya çıktığı kişiye değil.
Ama ''kadınlığınızın değerini bilin'' cümlesi adamın tavırlarından daha fiyasko bence.

++++++
Adam bana edep, adap bilmeyen bir tip gibi geldi. Itici geldi yani ben olsam almazdim.

Onda hem fikiriz misscim adamın kesinlikle üslup olarak hatası var ve itici gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…