Ilk bulusmada hesabi odemek..

Orasi ayrica fiyasko tabi ki, madem kadinliginizi veriyorsunuz maddi karsiligini da alin gibi olmus

Kadın erkek eşit diye birşey maalesef Yok . En azından bizim ülkemizde ... zaman ve yere göre üstünlük var . Bazen kadınlar ama çoğu zaman erkekler üstün .. ama eşit değil (!) Ben hava karanlık olduğunda gönül rahatlığı ile sokağa çıkamıyor , minibüste tek kadın kaldığımda soğuk terler döküyorsam maalesef bir eşitlikten bahsedemiyorum . O yüzden kadın -erkek eşitliği bu konuda da bence doğru değil . Asla ve asla erkeğe sırtını dayayıp ondan geçinecek bir kadın olmadım , değilim . Ama bir zahmet kendi teklif ettiği bir tatlıyı da ödesin , hadi parası yoktu hiç teklif etmeseydin .
Benim de hiç hoşuma gitmezdi açıkçası bu tavır Fol yok yumurta Yok , ilk buluşmada kendin isteyip , ilk fırsatta da kadına hesap ödettirmek hoş birşey değil . Ha her konuda bir Avrupa gibi olabiliyorsak , hesap konusunda da memnuniyetle olabiliriz diye düşünüyorum .
Tabii ki bunun kadınlık değeri ile hiç alakası olduğunu düşünmüyorum ama illa bir alakası varsa bence değer düşmüş değil , çıkmış oluyor . En azından muhtaç değilsin
Yine de 2.şans ver bakalım , sonradan ‘keşke’ dememiş olursun. Bol şans !

Ilk bulusma dedim farkindaysaniz... evet bi kadin icin bulusalim benim ol diye ölüp te bi 15 lira vermemek?

İlk buluşmanın anlamını biliyorum,benim de ilk buluştuğum ve gayet de hesabını ödediğim insanlar oldu.Bunda alınacak bir durum yok.Asıl yeni tanıştığım birine direk tüm günün hesabını ödetsem kötü hissederdim,benim gözümde şartlar eşit.
Söylediği söz biraz kaba bu konuda size katılırım,sanki fırsatını bulmuş gibi hemen atlamış.Ben olsam bir buluşma daha ayarlar,gözlemlerdim tavırlarını.

İlk bulusmamizda o yemegi odemisti, ben de sinema biletlerini almistim.
Sonrasında bana yemek ismarla dedigi de oldu,
18 yildir birlikte, 13 yildir evliyiz, benim 2 katim kazaniyor, ben onun 2 katini harciyorum, herhangi bir cimriligini de gormedim, degersiz de hissetmedim.
Ayrica ilk bulusmada mutlaka karsimdakine biseyler ismarlamak isterim, belesci gorunmekten nefret ederim.

Ilk bulusma dedim farkindaysaniz... evet bi kadin icin bulusalim benim ol diye ölüp te bi 15 lira vermemek?
Benim ol diyip ölüp biten heleeeeeki bunu ilk buluşmada yapan adam varsa karşında o adamdan uzak dur bence tatlım heleki bird bunuda senmi odicen diye bir uslubu varsa bi cacık olmaz ondan.

Eşim ilk buluşmada hesabı bana kitledi, cüzdanımı arabada unuttum diye. Ben ödedikten sonra unutmadığını farketti. Sonra markete gittik bu sefer cüzdanı gerçekten unuttu. Hiç takılmadım, takmam böyle şeyleri çünkü. O gün bugündür aramızda senin benim yok. Hala hesabı ben öderim çünkü maaşı benim adıma yatıyor.

Iyi de..sevgili falan degilsiniz henuz sanirim

Kahveyi odemis
Tatliyi da sen odemissin

Ben pek rahatsiz olacak bir durum goremedim

Herkesin durumu malum

Erkekler de uyandi artik
Ciddi olmayan iliskilerde ozellikle, fazla para harcamak istemiyorlar artik
Temkinliler yani.

Biraz bekle gozlemle
Hemen karar verme

İlk buluşmada ne yenip içilirse erkek öder diye bir kural mı var?
Ayrıca kahve içmişsiniz madem öyle tatlı yiyelim dediğinde yok ya aşırı yorgunum gidip dinlenicem deseydin.
Starbucksta 2 kahve en az 24 tl oda en az.
Belki cebinde o kadar yoktu.
Bu kadar hesap kitap yapıp karşınızdakinin değerini ölçmeye kalkacaksanız ya flört edinmeyin ya da çokça romantik komedi izlemeyin.

Acaip itici
Hayatta olmaz bu kişiyle

Yorumlara inanamıyorum yahu!
Bir o bir karşı taraf ödemiş. Gayet normal.
Öyle yorumlar var ki sanki bin kez buluşmuşlar da hepsini konu sahibi ödemiş gibi..
Aynı gün iki farklı yerde bana biri bir şey ısmarlasa utanırım. İkinciyi ödemek isterim.
Abartmışsınız.

Ne alaka yani? Eşim bana evlenme teklifi ederken yemek yedik ama yüzüğe verdiği paradan maaşı bitmiş kart limiti bitmiş bana cıkısta sen ödermisin dedi ödedim. Şimdi düşünüyorum da red mi etseydim ben hesabı ödedim cünkü hayat müşterek belki parası o kadarına yetmiştir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…