Ilk bulusmada hesabi odemek..

Yok ama bence kadinliginizin degerini bilin erkekler boyle boyle pohpohlanip uste cikiyo
Kadınlığımızın değerini bilerek ilk buluşmada ödemeyi karşı tarafa yaptırttık diyelim ikinci buluşmada ne yapacağız?
Kadınlığımızın değerini hesap ödeterek mi bileceğiz peki?

Bence erkekler de şöyle düşünüyor: hesap zamanı geldiğinde cüzdanını bulmak için çantasını karıştırmaya başlıyor ya da cüzdanı çıkarıp yanında tutuyor. Bu olay bir kişide değil iki kişide değil bu kadınlar bunu bilerek mi yapıyor?Parası mi kıymetli yoksa bizi mi deniyor aklinca? Belki de cimri biridir dur bakayım diyor.

Yani niye cüzdanınızi çıkarırsiniz ödemek gücünüze gidiyorsa.

Hesabı muhakkak erkek ödemeli düşüncesi çok yanlış fakat olayın flört kısmını bi tarafa bıraktım ben bi arkadaşıma kahve içelim, yemek yiyelim diyorsam o hesabı ben öderim çünkü teklifi yapan tarafım. Arkadaşım hesabı ödemek ister nezaketen ama izin vermem çünkü ben davet ettim. Bu işin adabı budur bence. Ki tatlı yeme teklifinde bulunan karşı taraf.

Sen cüzdanını çıkardığın kadar onun da yaptığı itici bir hareket olmuş. Nezaketen de olsa yapmayın.

Sevgili olsanız neyse. Her seferinde ödememek için kaytarmaya çalışsa neyse. Daha yeni tanışmışsınız. Yakından tanımadan kesin kararlar vermeyin.

Ayrıca kadın hesap ödemez diye bir şey yok de yok.

Yok ama bence kadinliginizin degerini bilin erkekler boyle boyle pohpohlanip uste cikiyo

Çoğu kişi tepki göstermiş ama ben hak veriyorum bu lafınıza. Kadınlığın kıymeti kalmadı günümüzde kadına ulaşmak çok kolay artık. O yüzden erkekler kıymet bilmiyor.

Bu da benim şahsi düşüncem kimse benimle polemiğe girmesin lütfen.

Kadınlardaki bu rahatlığa acayip tavım ya. Nasılsa erkek ödeyecek bari yalandan kibar görüneyim diye cüzdan çıkarıyosunuz sonra ödeyince şikayet ediyosunuz. kahveyi o ödemiş tatlıyı sen. İki insan buluşmuş bir şeyler yiyip içmişler karşılıklı ısmarlamışlar. Ne var bunda? Kadınlığınızın değerini neyle ölçüyosunuz tam olarak ben anlamadım.

Kadinligima deger bicmiyorum cunku benim kadinligima paha bicilemez, bir erkek boyu hesap odemeyi gectim, dunyayi paket yapip evime postalasa kadinligimin da insanligimin da bedelini odeyemez, ama kadinliginin maddi karsiligini hesaplayabilenler tabi ki son kurusuna kadar almadan birakmasin

Keşke cüzdanını çıkarmasaydın. Belki parası yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…