- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Yani pek kız çevresi olmadığı için biraz çekingen ama cimri olmasından çok korkuyorum. Bunu daha ilişki başlamadan anlayabilir miyim? Hangi konularda soru sorarak çözebilirim? cimri adamın sevgisi de pek gerçekçi olmaz çünkü.
Bu nezaketle alakalı bir durum.Merhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Geçen İnternet üzerinden yaklaşık 3 aydır konuştuğum biriyle buluştum. Sohbet gayet güzel akıcı devam etti.sadece bir kahve içtim o kadar. Ödeme kısmında kötü bir izlenim bırakmamak adına kartımı bende çıkardım. Ancak hepsini ben ödeyeyim gibi bir şey söylemedi. Gayet alman usulü şeklinde ödedik. Sizce ilk buluşmada erkek hesabı ödemeli mi? Kafamı çok kurcalıyor bu olay
Bence erkek ödemelidir. Altı üstü kahve. Ayrıca sen çalışmıyosun, o mühendis. Sen nezaketen teklif etmişsin, o da ciddi ciddi ödetmiş. Ben olsam bidaha görüşmem bile. Hesap ödemesi sana değer verdiğini,senn için bişey yaptığını, centilmen olduğunu gösterir. Onun sana üstünlük kurmasıyla ilgisi yok bence. Hesap ödedi diye senden üstün olmuyor. İçtiğim bi kahvenn parasını da ben ödeyeceksem o adamı yanımda tutmam.Merhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Geçen İnternet üzerinden yaklaşık 3 aydır konuştuğum biriyle buluştum. Sohbet gayet güzel akıcı devam etti.sadece bir kahve içtim o kadar. Ödeme kısmında kötü bir izlenim bırakmamak adına kartımı bende çıkardım. Ancak hepsini ben ödeyeyim gibi bir şey söylemedi. Gayet alman usulü şeklinde ödedik. Sizce ilk buluşmada erkek hesabı ödemeli mi? Kafamı çok kurcalıyor bu olay
ilk buluşmada erkek ödemeli diye bi kural yok bence yapsa hoş olurdu evet ama yapmadıysada belki o günlük bir sıkışıklığı olmuştur cimri mi konusu ilk buluşmadan anlaşılmaz benceMerhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Aslında ödemek gibi bir zorunluluğu yok tabi ki ama genellikle jest olsun diye öder erkekler. Basit gibi görünebilir ufak detaylar fakat kişilerin karakteri hakkında ufak bilgiler verir bir yerde yemek yeme, bi seyler icme, para konusu vs. Tatile birlikte gitmek bile. Bunları sorun yapan biriyle asla bir sey paylasmam. Paylasarak bile odenebilir yarisini sen verirsin yarisini o bu kadar basit seyler. Ama dedigim gibi karsinizdaki kisiyle alakali. Mesela ben bi kiz arkadasimla bir yere gitmistik beraber odedik ikinciye ayri ayri verdik cunku calismiyor henuz haliyle parasi olup olmadigini bile sordum. Ben vereyim dedim parasini ki yasca da benden kucuk o an jest yapmak istedim ama kabul etmedi. Ayri ayri odedik sonra. Yani bunlar cok basit detaylar.Merhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
İlk yazdığında sıkıntı yoktu alman usulü olmasında ama sen öğrenci o çalışansa büyük gaf yapmış, o ödemeliydi. Ben olsam gözümden düşmüştü o hareketleYani sonuçta o çalışan bir mühendis ben ise daha üniversite öğrencisiyim. Bazen küçük hareketler bile insanın karakteri hakkında ipucu verir
Merhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Yaşın çok genç sakın evlenmeyinYani dönüşte eve vardın mı şeklinde mesaj atmıştı. Şimdi normal konuşmaya devam ediyor. Bilmiyorum sizce bu konuyu kafaya takmalı mıyım?. Bir de ben 21 o 26 yaşında evlilik hakkında çok konuştu.
Bu biraz bana şey gibi görmüş geçirmiş hatta kızlardan da çok kazık yemiş bir bey gibi geldiMerhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Şey vibi den sonra virgül olduğunu düşünBu biraz bana şey gibi görmüş geçirmiş hatta kızlardan da çok kazık yemiş bir bey gibi geldi
Merhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Bende çay içtim cnm bizim yaptığımız kibar normal bir şey yiyip;içmedik para meselesi olmaz çaydan kahveden...oda bana sordum odeyimmi diye bende baş salladım evet anlamında sen kartını niye çıkarttın bir kahve cay alamayacaksa buluşma yeri ne hic gelmesin daha iyiMerhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Onu denemeye çalışın fazla msj atma seni merak ediyormuş ariyormu bu önemli birde 2.ci buluşmayı teklif edecekmi?Eğer ederse bu sefer görüştüğünüzde dikkatli olursunuz hesabı o ödesin cnmYa hani kartımı hiç çıkarmasam ödemeye bile tenezzül etmedi diyecekti. Sonuçta kadının teklif etmesi gerekir en azından. Off sizce ne yapmam lazım yani iyi birisi gibi. İlk görüşmede böyle aşık oldum gibi bir durum yaşamadım. Kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?