- Konu Sahibi lavitabella1
-
Eşim benimkini ödediği yetmediği gibi kuzenimleysek onunkını bile öderdi.biraz hödükmüş yanii o ne öyle 10 liralık kahveyıde ödemiyorsa hiç ciddi filan düşünme cebinde akrep var belliMerhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Geçen İnternet üzerinden yaklaşık 3 aydır konuştuğum biriyle buluştum. Sohbet gayet güzel akıcı devam etti.sadece bir kahve içtim o kadar. Ödeme kısmında kötü bir izlenim bırakmamak adına kartımı bende çıkardım. Ancak hepsini ben ödeyeyim gibi bir şey söylemedi. Gayet alman usulü şeklinde ödedik. Sizce ilk buluşmada erkek hesabı ödemeli mi? Kafamı çok kurcalıyor bu olay
Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama benim de kafama takılan bir konu olduğundan yazmak istedim. Erkeklere ilk buluşmada hesap ödetmeyi asla sevmiyorum. Yani ödeseler bile genelde 'kızlar elini cebine atmıyor, nerede eşitlik, ikiyüzlüsünüz' gibi dönen muhabbetler var ortada. Ekşi'de okumuştum ve bilinçaltıma nasıl girdiyse fobi gibi bir şey oldu.Merhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Geçen İnternet üzerinden yaklaşık 3 aydır konuştuğum biriyle buluştum. Sohbet gayet güzel akıcı devam etti.sadece bir kahve içtim o kadar. Ödeme kısmında kötü bir izlenim bırakmamak adına kartımı bende çıkardım. Ancak hepsini ben ödeyeyim gibi bir şey söylemedi. Gayet alman usulü şeklinde ödedik. Sizce ilk buluşmada erkek hesabı ödemeli mi? Kafamı çok kurcalıyor bu olay
İlk buluşmada nezaket icabı erkek odeyebilirdi diye dusunuyorumMerhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Merhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
İlk buluşmada erkek öder.Benim net ve kati kuralımdır.He ilişki devam ettiğinde herşey çok yolundadır o ilk ödememe unutulur gider o kısımları bilemem ama herşeyin bir usûlü adabı vardır.Aman olsun canım nolacak diye diye bütün ilişkileri toplumca mahvettik.Bu kuraldır kadın tonlarca para da kazanıyor olsa o buluşmaya gelmeyi başarıyorsa bir erkek hesabı ödemeyi de bilsin bir zahmet.Zaten ilişki ilerledikçe ortak ödenir yeri gelir kadın tek de öder.Merhaba bu konuyu size danışmasam rahatlamayacağım sanırım. Görüşlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?