- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
- Konu Sahibi Kumralkiz18
-
Bu heyecanı cinsellik olmadan yaşayamayacaksınız emin olun, daha ilk buluşmada ne kadar ileri gitmeliyim diye soruyorsunuz ! İlk buluşmada elinizi tuttuğunda bir dahaki buluşmada elinizi tutması tatmin etmeyecek sizi . Gencecik çocuğun hayatına girmişsiniz , evlilik düşünmüyorum diyorsunuz , belki onun hayalleri daha farklı ? Kendinize eğlenecek başka biri bulsaydınız keşke kendisiyle eğlenildiğinin farkında olan mesela .Ben de evlilik falsn düşünmüyorum. Beraber olduğumuz zamanın tadını. İlla ciddi bir yöne evrilmek zorunda değil. Heyecan duyuyorum ve bu heyecanı cinselşk olmadan yaşamak.
Hadi hayirli olsun o zaman : )Kadıköy de buluştuk. Yemek yedik sohbet ettik. Genel olarak iyiydi ciddi birşey olmaz ama vakit geçirmek beraber eğlenceliydi. Sonra sinemaya gittik işte, elele tutuştuk iki kere se öpüstük. Biraz acemi ve çekingen gibi geldi bana. Başka sorusu olan?
Şaşırmadım öpüşmenize.Kadıköy de buluştuk. Yemek yedik sohbet ettik. Genel olarak iyiydi ciddi birşey olmaz ama vakit geçirmek beraber eğlenceliydi. Sonra sinemaya gittik işte, elele tutuştuk iki kere se öpüstük. Biraz acemi ve çekingen gibi geldi bana. Başka sorusu olan?
eee 23 yasinda cok deneyim sahibi degildir , belki bilmediklerini senden ögrenmek icin kendinden 10 yas büyük tecrübeli bir kadinla denemek istemis olabilir bence. ögretebildigi ögret madem :))
Şaşırmadım öpüşmenize.
Acemi mi hımm, sende usta birliği yapar işte. Sonra da alır tezkereyi gider.
İlk buluşmada öpüştüğüne göre pek de çekingen değil, sıkmayın canınızı.Kadıköy de buluştuk. Yemek yedik sohbet ettik. Genel olarak iyiydi ciddi birşey olmaz ama vakit geçirmek beraber eğlenceliydi. Sonra sinemaya gittik işte, elele tutuştuk iki kere se öpüstük. Biraz acemi ve çekingen gibi geldi bana. Başka sorusu olan?
İlk buluşmada öpüştüğüne göre pek de çekimgen değil, sıkmayın canınızı.
Aynen bir faydamız dokunsun Tabiki de :)
Şimdi emojiye gerek kalmadı ikiniz emoji oldunuz artıkBirbirimize öpücüklü emoji göndermiştik daha önce :)
Şimdi emojiye gerek kalmadı ikiniz emoji oldunuz artıkmutlu musun ondan haber ver
Şaka gibisinizEvet takılıyor olmak güzel Heyecan ve adrenalin :)
Evlenmeden olmaz demeseydiniz napicaktiniz acaba ?
10 yaş küçük biriyle Öpüşmek ..
Kardeşim bile benden 6 yaş küçük.
Sadece bana mı tuhaf geliyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?