İlk buluşmada ne kadar ileri gidilmeli

Merhaba, alakasız ama Diğer konunuzda bahsettiğiniz 23 yaşındaki genç ile bağlantılı mı bu konu ?
İlk buluşma da öpme, el tutma olayının olması bence itici bir durum, ben hoşlanmazdım ola ki izin verdim daha sonra pişman olurdum. Açıkcası öyle bodoslama atlayan erkekleri art niyetli buluyorum. Normalde olsa içinizden geldiği gibi davranın derim de bazı şeylerin de bir usülü vardır.

sonra tekrar burada konu açarsınız bana şöyle şöyle muamele ediyor, gözünde şöyle değersizim diye

İşte onu istemiyorum. Onunla yazışırken ve onu düşünürken çok heyecanlanıyorum. Ona kayıtsız kalmak istemiyorum. Nereye kadar dizginleyebilir im kendini. Bir de ne zaman daha yakın olmalı.

İleri gidilmeli de ne kadar ileri gidilmeli mi diyorsun:))))) Ben el ele tutuşacak kadar ileri gitmiştim.Onun da ötesi olmadı.Olmamalı da.

İçinden geldiği gibi, durumun elverdiği gibi...
İlk buluşmada o yapılmaz bu yapılmaz...
Ne alaka?
Ailenin tanıştırdığı, 'ciddi düşündüğün' , ağır oturakli görünmen gereken bir buluşmaya gidiyorsan hadi neyse , gider pastaneye usüluyle kazandibini yer , limonatani içer kalkarsın.
Onun dışında bir buluşmaysa ortama göre , içinden geldiği gibi hareket edersiniz.
Size ve ortama kalmış birşey...

33 yaşa 23 yaş :/ olmaz o iş kusura bakmayın da, kuşak farkı var :)

Ben de evlilik falsn düşünmüyorum. Beraber olduğumuz zamanın tadını. İlla ciddi bir yöne evrilmek zorunda değil. Heyecan duyuyorum ve bu heyecanı cinselşk olmadan yaşamak.

23 yasindaki bir cocukla mantikli bir diyalog kurabiliyor musunuz yoksa hormonlara mi teslim oldunuz yanlis anlamayin ben 36 yasindayim 25 yasinda yegenim ve arkadaslarina bakiyorum da kafa olarak bambaska yerlerdeyiz :)
Hafif kadin nedir allahaskina ben esimle gayet rahat yasadim iliskimizde her seyi, birlikte de oturduk evlenmeden bana sonsuz guvenir ne oldugumu anlayabilecek kapasitede... sozun ozu bence gereksiz bir kuruntu, akisina birakin. Cocuk hevesini alirsa nedeni hafif olmaniz olmayacak emin olun...

Ne ilerisi normal konusursunuz birbirinizi yakından yüzyüze birebir görme fırsatı varken ne yapılabilir yada nekadar ileri gidilebilir ki? Adamı kötü emeline mi alet edecen napcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…