- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Kumralkiz18
-
Ciddi düşünmüyorsun zaten takıl kafana göre evlenecek değilsin ya senden 10 yaş küçük biriyle.Benim daha evvel üç ilişkim oldu. Aslında en hızlı yaşadığım en uzun sürdü, en geri çekildiğim en kısa. Ben de bilemiyorum ne doru ne yanlış.
Ciddi düşünmüyorsun zaten takıl kafana göre evlenecek değilsin ya senden 10 yaş küçük biriyle.
Şimdi sakin ol ve buluşacağın çocuğu yavaşça yere bırak.Harbi 33.
Aa siz nerelere gideceginize karar verdiniz mi?
Ileri gitmeyin oldugunuz yerde hos bir yemek alkol aliyorsaniz daha samimi salas bir yer olabilir
Sohbet muhabbet tanima asamasinda kalin simdilik.
Kriterler bulunursa evlenmeyi düşünüyorsunuz yani.Yaş Benim için soru in değil de, istediğim tüm kriterlerin bulunması lazım.
Kriterler bulunursa evlenmeyi düşünüyorsunuz yani.
Taksim artik taksim degil.belki kadikoyden sonra taksime gecip gezersiniz sonra besiktasa inersiniz her kafaya uygun cafe bar restoran var.Taksim veya Kadıköy gün boyu farklı yerlerde takılmaya karar verdik. Akışa göre gideriz dedik. Oralarda tavsiye cafe var mı?
Ne kadar ileri gideceğiniz sizin değerlerinizle ve tabularınızla alakalı ayrıca nasıl bir beklenti içerisinde olduğunuzla.. Kriterlerime uyarsa demişsiniz kriterleriniz neler peki?
Merhaba kıZlar,
5 aydır biri ile yazışıyorum kendisi iş ortağımız olan bir firmada. Yüzyüxe yaptığımız iş dolayısı ile geldik ancak hiç Başbaşa kalmadık. Yarın ilk kez buluşucsz. 7/8 yıldır sevgilim yoktu ilk buluşmamızda ne yspnıştık hatırlamıyorum tam olarak. İlk buluşmada be kadar ileri gitmeliyim bilemiyorum. Mekan Kadıköy veya taksim olacak. Önerilerinizi bekliyorum.
Benim öyle takıntılarım yokturMerhaba kıZlar,
5 aydır biri ile yazışıyorum kendisi iş ortağımız olan bir firmada. Yüzyüxe yaptığımız iş dolayısı ile geldik ancak hiç Başbaşa kalmadık. Yarın ilk kez buluşucsz. 7/8 yıldır sevgilim yoktu ilk buluşmamızda ne yspnıştık hatırlamıyorum tam olarak. İlk buluşmada be kadar ileri gitmeliyim bilemiyorum. Mekan Kadıköy veya taksim olacak. Önerilerinizi bekliyorum.
Benim öyle takıntılarım yoktur
Biz
Eşimle ilk bulusmada istanbulda bulustuk yani farkli bir sehirde
İkimizin de ortak arkadası olan bi arkadasımız vardı
Onun da bulusacagımzdan haberi vardi
Eşimle o kadR güzel vakit geçirdik ki
Ayrılık saati gelince ayrılamadık
O arkadasın evine gttik sohbet cok güzeldi
Orda arkDasımin misafir odası vardı
İki tane tek kişilik yatak
Bize orayı hazırladı ama eşim arkadasım yatinca yanıma geldi kıvrıldı
Sarıldık uyuduk
:)
Ama ben iyi adama denk geldim
O andaki ambiyans elektrik çok baska birsey
Nedense sizin niyetiniz bozuk gibi geldi bana, bizden de bulmuşsun çıtırı yürü dememizi bekliyorsun.Ben de sarılmak istiyorum hatta dokunmak.
Biz bunları düşünerek bulusmadık amaBen de sarılmak istiyorum hatta dokunmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?