İlk buluşmada ne kadar ileri gidilmeli

Aa siz nerelere gideceginize karar verdiniz mi?
Ileri gitmeyin oldugunuz yerde hos bir yemek alkol aliyorsaniz daha samimi salas bir yer olabilir
Sohbet muhabbet tanima asamasinda kalin simdilik.

Caniniz ne kadar isterse o kadar ileri gidersiniz, bunun kurali mi var? Zaten gununuz disarida gececegi icin sevisme ihtimaliniz yok gibi.

Aa siz nerelere gideceginize karar verdiniz mi?
Ileri gitmeyin oldugunuz yerde hos bir yemek alkol aliyorsaniz daha samimi salas bir yer olabilir
Sohbet muhabbet tanima asamasinda kalin simdilik.

Taksim veya Kadıköy gün boyu farklı yerlerde takılmaya karar verdik. Akışa göre gideriz dedik. Oralarda tavsiye cafe var mı?

Hiç ileri gidilmeli herkes olduğu yerde durmalı
El ele tutuşma falan olmadan görüşüldüğü zamanların da heyecanı güzelliği ayrı oluyor. O çekingenlik. Tutsak mı tutmasam mı acaba tutar mı heyecanı falan. Biraz bunun tadını çıkarın sonra diğer aşamaya geçersiniz

Taksim veya Kadıköy gün boyu farklı yerlerde takılmaya karar verdik. Akışa göre gideriz dedik. Oralarda tavsiye cafe var mı?
Taksim artik taksim degil.belki kadikoyden sonra taksime gecip gezersiniz sonra besiktasa inersiniz her kafaya uygun cafe bar restoran var.
Bide yarin poyraz arti sagnak yagis var.besiktasin pazarida var acayip kalabalik olur ama keyfinize gore secenek cok

Ne kadar ileri gideceğiniz sizin değerlerinizle ve tabularınızla alakalı ayrıca nasıl bir beklenti içerisinde olduğunuzla.. Kriterlerime uyarsa demişsiniz kriterleriniz neler peki?

İleriye gidilmemeli, sadece tanışılmalı konuşulmalı. Bu kadar. Hatta tabular ne olursa olsun 2 3 ay ileriye gidilmemeli, karşıdaki insan iyice tanınmalı, tanındığı varsayılsa bile ölçüp tartıyormuşcasına hareket edilmeli.

Benim öyle takıntılarım yoktur
Biz
Eşimle ilk bulusmada istanbulda bulustuk yani farkli bir sehirde
İkimizin de ortak arkadası olan bi arkadasımız vardı
Onun da bulusacagımzdan haberi vardi
Eşimle o kadR güzel vakit geçirdik ki
Ayrılık saati gelince ayrılamadık
O arkadasın evine gttik sohbet cok güzeldi
Orda arkDasımin misafir odası vardı
İki tane tek kişilik yatak
Bize orayı hazırladı ama eşim arkadasım yatinca yanıma geldi kıvrıldı
Sarıldık uyuduk
:)
Ama ben iyi adama denk geldim
O andaki ambiyans elektrik çok baska birsey

Ben de sarılmak istiyorum hatta dokunmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…