İlk buluşmada ne kadar ileri gidilmeli

Evet diyalogumuz iyi. Telefonda hiç sııılmadan konuşabiliyoruz saatlerce bıkmadan yazışıyoruz.

Otur çay iç yemek ye elini kolunu tutma kendini ağırdan sat o tutarsa elini sende hafften isteksiz gibi tutuver . İlk buluşmadan eller kollar birleşir dudaklrda devreye girerse sonu gelmez heycan heves biter tabi bu benim fikrim

İşte onu istemiyorum. Onunla yazışırken ve onu düşünürken çok heyecanlanıyorum. Ona kayıtsız kalmak istemiyorum. Nereye kadar dizginleyebilir im kendini. Bir de ne zaman daha yakın olmalı.
Birbirinizi tanımaya çalışın. Sohbet edin vs. Yani bu kadar hız bana göre yanlış

Ne ilerisi normal konusursunuz birbirinizi yakından yüzyüze birebir görme fırsatı varken ne yapılabilir yada nekadar ileri gidilebilir ki? Adamı kötü emeline mi alet edecen napcan

Ben onun yaşındayken işler daha kolaydı. Yine kendimden küçüklerle çıkıyordum ama bu kadar titiz değildim, canım ne isterse kendim yapıyordum karşı tarafı beklemeden.

Konuşun birbirinizi tanıyın ilk görüşmede fazlasını yaparsanız son görüşmeniz olur. Ağırdan sat kendini..

Şu konundan sonra 'cinsolloğo hoyoor' demen inandırıcılığını yitirdi.
İlk buluşmada tanırsın kişiliğini ve sohbet edersin. El tutmaymış öpmeymiş düşünmezsin yani. Mesajda emoji olarak öpücük atıyorsunuz diye öpüşmeniz mi gerekiyor? Gelin-damat emojisi atmadınız inş.

İleri gidilmemeli. Tokalaşma şeklinde bir selamlaşma yeterlidir en başta. Sonra oturup yemek-çay/kahve eşliğinde güzel bir sohbet ilk buluşma için en ideal olanı.

Tamam işte samimi samimi öper sizi siz de onu .

Yanağından mı?

Yani 23 yaşında çocuksa tam ergen zamanları sizin değil de onun düşünmesi gerekn bir durum bece bu.
İlk buluşma da olsa çocuk aceleci davranabilir.
Ben şahsen çok da ileri gitmezdim amaç sadece sohbet etmekse tabi.
Başka sekilde ise bir şey diyemem niyet bellidir.

Siz gerçekten 33 yaşında mısınız ? Yorumlara cevaplarınız ergence geldi sanırsın 15-16 yaşında genç kız netten biriyle tanışıyor ve buluşacak ne yapacağını bilmiyor.

Benim daha evvel üç ilişkim oldu. Aslında en hızlı yaşadığım en uzun sürdü, en geri çekildiğim en kısa. Ben de bilemiyorum ne doru ne yanlış.

Ilk bulusmada el ele de tutustuk minnak bir opusme de yasadik
5 ay sonra da evlendik
Ama siz beni dinlemeyin diger hatunlari dinleyin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…