- 26 Eylül 2017
- 86
- 20
- 3
- 40
- Konu Sahibi Kumralkiz18
-
23 yasindaki bir cocukla mantikli bir diyalog kurabiliyor musunuz yoksa hormonlara mi teslim oldunuz yanlis anlamayin ben 36 yasindayim 25 yasinda yegenim ve arkadaslarina bakiyorum da kafa olarak bambaska yerlerdeyiz :)
Hafif kadin nedir allahaskina ben esimle gayet rahat yasadim iliskimizde her seyi, birlikte de oturduk evlenmeden bana sonsuz guvenir ne oldugumu anlayabilecek kapasitede... sozun ozu bence gereksiz bir kuruntu, akisina birakin. Cocuk hevesini alirsa nedeni hafif olmaniz olmayacak emin olun...
Birbirinizi tanımaya çalışın. Sohbet edin vs. Yani bu kadar hız bana göre yanlışİşte onu istemiyorum. Onunla yazışırken ve onu düşünürken çok heyecanlanıyorum. Ona kayıtsız kalmak istemiyorum. Nereye kadar dizginleyebilir im kendini. Bir de ne zaman daha yakın olmalı.
Ne ilerisi normal konusursunuz birbirinizi yakından yüzyüze birebir görme fırsatı varken ne yapılabilir yada nekadar ileri gidilebilir ki? Adamı kötü emeline mi alet edecen napcan
Ha siz şu 23 luk çocuk heycan arıyordunuz falan :) öpüş gitsin belki bidaha gorusmezsnz :)
Tamam işte samimi samimi öper sizi siz de onu .Samimi biri olduğunu düşünmek istiyorum.
Şu konundan sonra 'cinsolloğo hoyoor' demen inandırıcılığını yitirdi.
İlk buluşmada tanırsın kişiliğini ve sohbet edersin. El tutmaymış öpmeymiş düşünmezsin yani. Mesajda emoji olarak öpücük atıyorsunuz diye öpüşmeniz mi gerekiyor? Gelin-damat emojisi atmadınız inş.[/QUOTE
Tamam işte samimi samimi öper sizi siz de onu .
AlnındanYanağından mı?
Siz gerçekten 33 yaşında mısınız ? Yorumlara cevaplarınız ergence geldi sanırsın 15-16 yaşında genç kız netten biriyle tanışıyor ve buluşacak ne yapacağını bilmiyor.Yanağından mı?
Tabi yanaktan öpün namusu gitmesin çocuğun.Yanağından mı?
Siz gerçekten 33 yaşında mısınız ? Yorumlara cevaplarınız ergence geldi sanırsın 15-16 yaşında genç kız netten biriyle tanışıyor ve buluşacak ne yapacağını bilmiyor.
en hızlı yaşadığım en uzun sürdü, en geri çekildiğim en kısa
Harbi 33 mü ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?