ilk bulusmadan sonra yptıklarım

sunu düzelteyim sana son mesajım bu demedim en son bunu yazdım dahada bişi yazmadım dedim

Heeyy senn !
Neyin kafasini yasiyosun, bu ne ergence bu ne tavirlar okurken guldum yaaa
Seni arayip sormasi icin elinden geleni yapmissin, ama umutsuz vaka olmamis ,
Bizimleee deilsinn !!!

Bakın size karşı cepheden bir anımı anlatayım.

Hayatımda tanıştığım en düzgün fizikli adamla tanıştım 2 sene önce. Yüz göz, baklavalar adonisler hepsi yerli yerinde, ben bile inanamıyorum bu adamın beni istediğine. Her gün 1 saat telefonda konuşuyoruz.

Fakat bir süre sonra ilgisi aşırı olmaya başladı. Aradığını duymamışsam veya duştaysam vs bir şekilde telefonu açmamışsam belki beş kere aramalar, mesajlar... Mesajını görmediğimde üst üste yazmalar...

Artık öyle bir hale geldi ki telefon ekranında onun adı çıksa “üff yine mi ya” deyip sessize alıyordum, interneti kapatıyordum hatta telefonu kapatıyordum!

Defalarca görüşmek istedi ve ben artık bıktığım için her defasında reddettim. Bitti gitti.

Karşı tarafta bıraktığınız izlenim “üff yine mi bu ya” oluyor bu tip durumlarda.

sakin davranmayı bilemedim işte yaşla olmuyo demek tecrübeyle oluıyo

bende suan utanıyorum ama bunun gururla ne alaksı var sonuçta hoşlandım ne yapacagmı bilemedim aklım karısıtı ki aşkta gurur olurmu
Ask mi? Hangi ask pardon?
Su guzelim duyguları şöyle kolayca cikarmayin ağzınızdan da bi tadi kalsin ya..
Klişe bunlar.. Elbet gereken yerde gurur da olur.. Kibir olsun demiyoruz asla.. Ama bazi yerlerde de agirligini koymak/korumak lazim.. Hele kadinsan..

sakin davranmayı bilemedim işte yaşla olmuyo demek tecrübeyle oluıyo

Karakter meselesi birazda.Aynı yaştayız üstelik bu arada.Ama sadece iyi anlaştığım için hoşuma giden bir sohbete bu kadar anlam yüklemezdim.Eğer görüşmek istediiğimi hoşlandığımı farkettiysemde birazda karşıdan bekler aceleci davranmazdım.Bizim yaşımızda evli çocuk sahibi insanlar var.Bu sebeple bu yaşta bi bayan daha oluruna göre davranmalı diye düşünüyorum.Bu yüzden böyle devam ederseniz de kaybeden olucağınızı düşünüyorum.

haklısın farkına varamadım mutemelen o olmuştur

Olsa zaten baştan olurdu canım kısmet olmamış demek ki. Bu kadar utanacak sıkılacak bi durum yok rahat ol bence onunla görüşmezsen hatırlamazsında zaten :) Sağlıcakla kal kendini yıpratma. Kafanı başka şeylerle meşgul et kendini iyi hissettirecek şeyleri yap. Kal sağlıcakla :)

anladım sizin dedikleriniz yapmak gerekir kadın olunca lütfen yazmayın kırıcı olacaksanız

o sizin fikriniz

çok teşekkürler

anladım sizin dedikleriniz yapmak gerekir kadın olunca lütfen yazmayın kırıcı olacaksanız

bunun kadın olmakla alakası yok. ben asla ilk adımı erkek atmalı, aman kadın çok istekli davranmalı filan diyen bi insan değilim. ama böyle de davranılmaz ki. çok çocukça.

o sizin fikriniz
"Yazmayin,cizmeyin,sizin fikriniz"
Ne oluyoruz pardon?? Niye konu actiniz? Sadece hak verip pohpohlayalim diye mi?
Siz milleti tersleyeceginize bence burdan buyukce bir nasihat cikarin ki, hatanizi anlayip, duzeltip bidaha boyle bi duruma dusmeyesiniz..

sunu düzelteyim sana son mesajım bu demedim en son bunu yazdım dahada bişi yazmadım dedim
O yazdiklarimdan onu mu cikardiniz??
Yapmayin ne olur ya.. Sizin icin konusuyor millet surda.. Gardinizi alip savunmaya gecmek yerine; kendinizi yoklayip yanlisinizi anlayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…