ilk bulusmadan sonra yptıklarım

Keşke üstelemeseydin kensini..yüksekteyken aşağı çekmişşsin kendini belkide kuzenlerindn etkilendi fark etti kuzenlerinin beğenmediğini rahatsız da olmuş olbilir kuzenlerindn ağlamk falan yazmş ben oraayı tam çözemedim k.bakma ama daha yazma özür dilerim yaz bitsin gitsin yazzarsa yazar yazmazsa yazmaz üsteleme...

anladım sizin dedikleriniz yapmak gerekir kadın olunca lütfen yazmayın kırıcı olacaksanız
Siz de bir kadın değil misiniz?
Hey allahım...
Kadın mıdır kız mıdır bilemem geyiği mi bu.
Bütün dişi insanlar kadındır efendim

Hahahahaha keske troll olsan da bu olay gercek olmasa. Cocugun gozunden seni dusunemiyorum

Aynen öyle :))
Asil davranan kadınlara aşık oluyor erkekler.
Üzerine düşmeyen ve özgüvenli.

Evet :) gururlu ve asillere..cok dogru nitelendirme olmus..

Yalnız türk kadınlarının %80 i konu sahibi kadar abartılı olmasa da böyle ne yazik ki..yani belki ilk basta olmasalarda ilişki de böyle oluyorlar

o sizin fikriniz

Böyle düşünmemeniz gerekiyor.Ben kaybedersiniz zaten kaybettiğiniz bi insan üzerinden yorum yapıyorum kafama göre atıp tutmuyorumki.Bence o senin fikrin diyp kulak ardı etmemelisn.Üstelik dediğim gibi aynı yaştayız.Çok zorlayan bi kızdansa seninle aynı yaşta oluruna bırakan birini tercih etmesi senide üzer.Senin iyiliğin için söylüyorum.

Yahu kızın niye üstüne gidiyorsunuz? Pisman olacagı tek sey bu olsun.. ne olmus yani. Cocuk ilgi gösterince, hoslanmıs. Birden ilgisini cekince, panik yapmıs cocugu mesajlarla bombalamıs :) bosver sil gitsin numarasını. Eger görüsmek isterse, o sana yazar zaten, ondan sonra sen tekrar karar verirsin. O zamana kadar unut gitsin. Bundan sonra daha sakin ol, diger taraf adım atıyorsa, sende at. Atmıyorsa, atma.

keşke şimdi değil de o mesaj beklediğin günlerde konu açsaydın buraya. ne yapayım diye sorsaydın az çok yardımcı olur fikir verirdik. erkekler genelde ilk buluşmadan sonra bi hafta yazmıyolar üstüne düşmüş görünmemek için sanırım. eger 1 haftadan sonra yazarsa hoşlanmıştır ya da en azından bi umut vardır ama hiç yazmıyorsa bu hoşlanmadı demek oluyor.

zaten sosyal medyada bişeylerini beğeniyormuş sürekli. önünde sonunda yazardı bence sen öyle yapmasan. hem bak daha ilk buluşmada ikinci buluşmayı garantilemek istemiş sinema teklif etmiş. bence sen hata yapmışsın, hadi bi mesaj attın cevap vermeyince neden ikinciyi atarsın ki.

kuzenlerine de ayrı gıcık oldum. kimsenin etkisinde kalma sen çocuk musun kendi aklın yok mu? hoşlandıysan hoşlandın bitti onlara ne? bide şeyi anlamadım sen çocukla buluştuğunda kuzenlerin de mi geldi aynı mekana?

neyse olan olmuş biten bitmiş, bi daha öyle yapmazsın ders olur bu da sana. yerinde olsam onun numarasını siler bi daha asla yazmaz kendimi unuttururdum.

ama yok illa içime oturdu yazıcam dersen sadece şunu yaz bence. ''kusura bakma çok çocukça ve fevri davrandım kendimi kötü hissediyorum bunun için özür dilemek istedim.seni tanımak güzeldi, bi daha rahatsız etmeyeceğim. kendine iyi bak.''

bundan başkasını yazma bence şu saatten sonra. ama bu sadece bi akıldı, dediğim gibi yerinde olsam ben hiç yazmazdım.

cooookk tesekkürler işte 3 gün fazla geldi bilemedim 1 hafta bekleyecegimi artık atmam oda dönmez ki bence oda sevseydi olayları buraya getirip cevap vermemezlik yapmazdı durdururdu beni sagol

Siz buluşmaya niye koloni halde kuzenlerinizle gittiniz.birde çok çabuk etki altında kalıyorsun onlar gaza getiriyor adama saydı.riyo sun.buradakiler yaptığın yanlış diyor mesaj atacaktır vazgeçtim diyorsun.muhakeme yeteneğin olmalı.bana göre adamın telefon numarasını sol başka biri gaza getirir duramaz mesaj atarsınız. Adamda sabrını çok zorlama

Kızcazın üstüne neden bu kadar gidiliyor anlamış diilim. Bu güzel bir tecrübe oldu sanki biz hiç hatta yapmadık insan hata yapa yapa olgunlaşır hepsi bu :) Konu sahibi hiç çocuğa yazma salla gitsin . Olacağı varsa olur.

bence oda sevseydi olayları buraya getirip cevap vermemezlik yapmazdı durdururdu beni sagol

Yahu ne alakası var?

Adam gönderilerinizi beğenirken durduk yere sosyal medyadan silmişsiniz. Bir de "sildim" diye mesaj yollamışsınız. "Aman nolur kurban olayım yapma" yazmasını mı bekliyordunuz? Ki iş için şehirdışındaydı demişsiniz belki yazmaya fırsatı olmadı, her an cevap yazamıyoruz her şeye.
Sonra aramışsınız meşgule almış, belki hala müsait değildi? İş arkadaşları vardı yanında, müdürü vardı konuşamayacaktı?
Yine hızınızı alamamışsınız sil numaramı demişsiniz, adam mesajı daha okuyamadan yine döşemişsiniz sen kimsin diye.

Düzgün adammış ki terslememiş sizi bütün bunların üzerine.

Bu adam sizi niye durdursun, nerede durdursun? Durdurmasına bile fırsat vermemişsiniz.

"Bana yükleniyorsunuz" diyorsunuz ama Allah aşkına hala devam ediyorsunuz aynı saçmalamalara.

Kaç yaşındasın çocuğum sen. Bu hikaye ağır ergen vukuatları içeriyor.

Ya canım olan olmuş bunalım takılma.bunlar tecrübeler benzer durumda iliski ne başkalarını karıştırma ve bu kadar sabırsız hareket etme

Keşke önce arkadaş olmaya çalışsaydiniz. Bi erkekle bi bayan tanistiklarinda ille de sevgili olmak zorunda değiller. Madem karakterini sevdin önce bi arkadaş ol. Kendi kendini triplere sokup çıkarmışsın. Kuzenlerine de ağzının payını verememişsin. Bu kadar sekilci olmayın. 'Güzel olan her zaman iyi değildir. Ama iyi olan her zaman güzeldir'. der Hz. Mevlana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…