- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Kesinlikle katılıyorumİşte sizin gibi kadınlar sayesinde bizim gibilere aşık oluyolar :) lütfen keep going
Siz de bir kadın değil misiniz?anladım sizin dedikleriniz yapmak gerekir kadın olunca lütfen yazmayın kırıcı olacaksanız
Aynen öyle :))İşte sizin gibi kadınlar sayesinde bizim gibilere aşık oluyolar :) lütfen keep going
Aynen öyle :))
Asil davranan kadınlara aşık oluyor erkekler.
Üzerine düşmeyen ve özgüvenli.
o sizin fikriniz
Aynen öyle :))
Asil davranan kadınlara aşık oluyor erkekler.
Üzerine düşmeyen ve özgüvenli.
keşke şimdi değil de o mesaj beklediğin günlerde konu açsaydın buraya. ne yapayım diye sorsaydın az çok yardımcı olur fikir verirdik. erkekler genelde ilk buluşmadan sonra bi hafta yazmıyolar üstüne düşmüş görünmemek için sanırım. eger 1 haftadan sonra yazarsa hoşlanmıştır ya da en azından bi umut vardır ama hiç yazmıyorsa bu hoşlanmadı demek oluyor.
zaten sosyal medyada bişeylerini beğeniyormuş sürekli. önünde sonunda yazardı bence sen öyle yapmasan. hem bak daha ilk buluşmada ikinci buluşmayı garantilemek istemiş sinema teklif etmiş. bence sen hata yapmışsın, hadi bi mesaj attın cevap vermeyince neden ikinciyi atarsın ki.
kuzenlerine de ayrı gıcık oldum. kimsenin etkisinde kalma sen çocuk musun kendi aklın yok mu? hoşlandıysan hoşlandın bitti onlara ne? bide şeyi anlamadım sen çocukla buluştuğunda kuzenlerin de mi geldi aynı mekana?
neyse olan olmuş biten bitmiş, bi daha öyle yapmazsın ders olur bu da sana. yerinde olsam onun numarasını siler bi daha asla yazmaz kendimi unuttururdum.
ama yok illa içime oturdu yazıcam dersen sadece şunu yaz bence. ''kusura bakma çok çocukça ve fevri davrandım kendimi kötü hissediyorum bunun için özür dilemek istedim.seni tanımak güzeldi, bi daha rahatsız etmeyeceğim. kendine iyi bak.''
bundan başkasını yazma bence şu saatten sonra. ama bu sadece bi akıldı, dediğim gibi yerinde olsam ben hiç yazmazdım.
bence oda sevseydi olayları buraya getirip cevap vermemezlik yapmazdı durdururdu beni sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?