- 15 Kasım 2022
- 51
- 36
- 3
- 40
- Konu Sahibi mathildayimben
-
Bence de isteyen zaten şimdiye kadar yazardı acaba unuttu mu dicem de sanmıyorum daHiçbir şey yapmayın, belli ki istemiyor. Buluşmak isteyen, heyecanlanan şimdiye ohooo.
Hayır konuşmadık mekanı saati anlaştık o zmaan. Dedi o kadarSalı gunu yemek yiyelim mi dedikten sonra saat ve mekan konusulmadiysa, bugun arayip soylemesi gerekirdi soylemezse bosverin
Peki bugün ses çıkmazsa sileyim mi instagramdanE sali gunu nerede ne zaman bulusalim diye konusmadiniz mi? Bulusma teklifi ondan geldigine gore bu detaylari paylasmasi gereken de o. Cevap vermesini bekleyin bence
Valla o kadarini ben bilemem. Belki de adamin gercekten bir isi cikmistir, bekleyin hele.Peki bugün ses çıkmazsa sileyim mi instagramdan
Silme istekli de görünme agirdan al napicak bakalim onun iletisime gecmesini beklePeki bugün ses çıkmazsa sileyim mi instagramdan
Peki bugün ses çıkmazsa sileyim mi instagramdan
Çok da istemiyor demekki laf olsun diye söylemiş
Bence bugün artık yazmaz saat kaç oldu zaten buluşalım derse de başka zaman buluşmam bittiSilme istekli de görünme agirdan al napicak bakalim onun iletisime gecmesini bekle
O sessiz kalirsa siz de sessiz kalin. Hemen aksiyon alip silmeye falan gerek yok. O kadar önemsiyor görünmeyinPeki bugün ses çıkmazsa sileyim mi instagramdan
Evet bak bu süperBen senin yerinde olsam bırak aramayı o ararsa eğer, ben senden ses çıkmayınca programımı yaptım sonra görüşürüz artık, derdim. İsteyen şimdiye kadar bütün programı yapardı.
Sabıka kaydı istesin bencesosyal medyadan tanişmiş birine nasıl güvenebiliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?