İlk buluşmam kızlar acil yardım edin

Bence çocuk seni başka biriyle karıştırmış.
Yahut sonradan çaymis.
Son ihtimal.unutmasi ancak bu da fazla iyimser olur sanki
Siz bi şey demeyim artı

Firdevs Hanım konuşuyo sandım bi an
Hahahaha aynen ya valla saolun kızlar salak gibi soracaktım bende bide bugün süslendim püslendim buluşuruz diye iş çıkışı

İlk teklif senden gelmiş reddetmiş daha fazla üsteleme bence

Yazmaz artık ya sanmıyorum yoksa söylerdim
Silmeyin hiç aksiyon almayın aramazsa. Önemsendiğini düşünmesin. Eğer sonra size bi mesaj falan atarsa falan geç cevap verirsiniz ve o olaya bozulduğunuzu hiç çaktırmazsınız. Tekrar buluşalım derse de hep söylediği güne programınızın olduğunu söyler atlatırsınız.

Bu saatten sonra ararsa da gitmeyin bi zahmet. Görüşmek isteyen şimdiye kadar teyit almalıydı zaten. Ya da en azından görüşmeyecekse bile bilgi vermesi gerekirdi. Sizi hazır kıta bekletmesi çok uygunsuz. Silmek gibi aşırı tepkilere de gerek yok bence. Bir ddaha görüşmek isterse hemen atlamazsınız olur biter.

silme, bişey yapma, yazma da aynı zamanda. erkek olarak bunun organizasyonunu şimdiye dek çoktan yapması gerekirdi. hiç sevmem şu ilk buluşmaları son dakikaya bırakan tipleri. şu gün buluşalım deniyor, okey mi okey sonra o gün geliyor, buluşulacak mı buluşulmayacak mı belirsiz falan... benim bazı kurallarım var onu anlatayım mesela hep önceden ayarlarım. asla ben teklif etmem o ilk kahveyi veya yemeği. karşı taraftan gelmesini beklerim. geldiği zaman da, hangi gün, saat kaç ve nerede diyelim? diye sorarım. o an karar verilirse ne ala. eğer "konuşuruz, ayarlarız" gibi bi cevap gelirse "bir gün öncesinden konuşalım ama mutlaka, son dk planlarına uyum sağlayamıyorum :)" derim. buna rağmen son dk'ya bırakan oluyor elbette arada. akşama kalmış 2 saat, adam yazıyor ee akşam napıyoruz, görüşüyoruz di mi falan. bu saate kadar senden haber gelmediği için başka program yaptım, bi dahaki sefere artık :)" diyorum. ister bozulsun ister kırılsın umurumda değil. kimsenin keyfine göre düzenleyecek değilim hayatımı. ha çok sevdiğim arkadaşımdır, dostumdur veya sevgilimdir o başka, son dk planı yaparım onlarla. ama ilk kez buluşacağım biriyle hayır, son dakika planı yapmam sen de yapma. biri vardı, ısrarla sürekli yazdığı gün buluşmak isterdi, sinir olurdum. iş çıkışı şuraya gidicem, sen de gelsene falan derdi. bir iki kez başka planım var dedim en son dayanamadım, ben bu akşamı evde kendime ayırıyorum dedim ondan sonra yazmadı bi daha

Ferhat gibi dağları delsin deymiyoruz ama ilk kez buluşacak insan da biraz çaba harcamalı. Plan program yapar haber verirsin bir gün önceden kesinleştirirsin.

Şu ara meşgulüm yaaa salı yemek yiyelim tarzı bir söylem bana pek istekli ve değer veren birinin söylemi gibi gelmedi. Sanki bakarız bir ara der gibi olmuş, ama bakmamış.

İlk buluşmayi teklif etmemeniz lazimdi bence, asla yapmadigim şeydir. Hadi davet ettiniz doluyum diyip başka gune aliyor ben olsam buluşma hevesim kacardi, evet belki gercekten doludur ama neyle dolu bunu soylemeli, bence o kadar dolu degil de size haftasonundan ayirmak istemiyor gibi geldi bu isteksizlikle.

Benimde başıma gelmişti böyle bir durum engellemiştim her yerden.Aradan biraz zaman geçti sabahın köründe işyerime gelmişti ben engellemişsin ulaşamadım görüşmek istiyorum diye bu aralar çok yoğunum hiç vaktim yok dedim uzaklaştım cevabını bile dinlemedim koridorun ortasında sap gibi kalmıştı

sizinle konuşurken istekli değil miydi bu?
şimdi neden böyle yapıyor sinir oldum
hiçbişey yapmayın boşverin
Ya olur mu istekliydi Her fotoma yorum yapardı beğenirdi kibar da biri o gün beni çağırdı hatta arkadaşımlayım gel sende diye gitmeidm salı görüşcez zaten deidm şuan anlamadım yani ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…