- Konu Sahibi mathildayimben
-
Ya benim arkadaşlarımın arkadaşı zaten tanıyorum hatta dışarda da karşılaştık ondan sonra beni ekledi zatenSabıka kaydı istesin bence
Daha önce yapanları gördü bu gözler.
Firdevs Hanım konuşuyo sandım bi anBen senin yerinde olsam bırak aramayı o ararsa eğer, ben senden ses çıkmayınca programımı yaptım sonra görüşürüz artık, derdim. İsteyen şimdiye kadar bütün programı yapardı.
Bence çocuk seni başka biriyle karıştırmış.
Yahut sonradan çaymis.
Son ihtimal.unutmasi ancak bu da fazla iyimser olur sanki
Hahahaha aynen ya valla saolun kızlar salak gibi soracaktım bende bide bugün süslendim püslendim buluşuruz diye iş çıkışıSiz bi şey demeyim artı
Firdevs Hanım konuşuyo sandım bi an
İlk teklif senden gelmiş reddetmiş daha fazla üsteleme benceKızlar instagramdan biriyle yazışıyorum ama arada yazışıyoruz hiç buluşmadık ,ortak arkadaşımız da var tanıyor sayılırım neyse bana bigün oturalım dedi bende tamam dedim otururuz geçen gün de hafta sonu buluşabiliriz ben müsaitm diye teklif ettim o da bana doluyum bu ara işlerim var salı günü yemek yiyelim mi dedi bugün için yani, tamam olur dedim
Bugun salı ama hala ses Seda yok aramadı da ben de tekrardan bugün buluşacak myz diye de sormak istemiyorum sizce ne yapmalıyım instagramdan story paylaştım gördü de yani
Hahaahah ama iyi bir fikir değil mi?Siz bi şey demeyim artı
Firdevs Hanım konuşuyo sandım bi an
Yazmaz artık ya sanmıyorum yoksa söylerdimHahaahah ama iyi bir fikir değil mi?
Silmeyin hiç aksiyon almayın aramazsa. Önemsendiğini düşünmesin. Eğer sonra size bi mesaj falan atarsa falan geç cevap verirsiniz ve o olaya bozulduğunuzu hiç çaktırmazsınız. Tekrar buluşalım derse de hep söylediği güne programınızın olduğunu söyler atlatırsınız.Yazmaz artık ya sanmıyorum yoksa söylerdim
Yok zaten buluşmam artık bu saatten sonra ayıp yaniBugün mesaj atarsa asssla tamam demeyin. Cepte görünürsünüz. Ben bundan sonra böyle biriyle plan mlan yapmazdım açıkçası. Bence birden fazla flörtü var.
Hayır yazmadı:)yazdı mı merak ettim ?
sizinle konuşurken istekli değil miydi bu?Hayır yazmadı:)
Ya olur mu istekliydi Her fotoma yorum yapardı beğenirdi kibar da biri o gün beni çağırdı hatta arkadaşımlayım gel sende diye gitmeidm salı görüşcez zaten deidm şuan anlamadım yani ne alakasizinle konuşurken istekli değil miydi bu?
şimdi neden böyle yapıyor sinir oldum
hiçbişey yapmayın boşverin
odun, öküzYa olur mu istekliydi Her fotoma yorum yapardı beğenirdi kibar da biri o gün beni çağırdı hatta arkadaşımlayım gel sende diye gitmeidm salı görüşcez zaten deidm şuan anlamadım yani ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?