- 12 Ocak 2021
- 5.070
- 21.956
- 298
- 31
- Konu Sahibi mathildayimben
-
Bazıları böyle yokuşa sürmeyince işi kendilerini birşey sanıp geri çekiyorlar hemen. Kız haftasonu boşum falan yazmasaydı adam ne zaman oturalım diye tekrar yazsaydı kız uzatsaydı işi kıymetli olurdu kızı cepte sanıyor bundan sevgilide olmaz zaten iyi olmuş böylesi.sizinle konuşurken istekli değil miydi bu?
şimdi neden böyle yapıyor sinir oldum
hiçbişey yapmayın boşverin
Valla canım benim, artık umrumda değil şevkim kaçtı ben de böyleyim yani anında uzaklaşırım olay yerinden kaçarım çok seviyorum bu huyumuBazıları böyle yokuşa sürmeyince işi kendilerini birşey sanıp geri çekiyorlar hemen. Kız haftasonu boşum falan yazmasaydı adam ne zaman oturalım diye tekrar yazsaydı kız uzatsaydı işi kıymetli olurdu kızı cepte sanıyor bundan sevgilide olmaz zaten iyi olmuş böylesi.
Ay evet olabilir. Ben dün, " Alev'cim dogum günün kutlu olsun" dyefb de birini kutladim halbuki cok az tanidigim biriymis. Eski işyerimdeki arkadasimla karistirdimBence çocuk seni başka biriyle karıştırmış.
Yahut sonradan çaymis.
Son ihtimal.unutmasi ancak bu da fazla iyimser olur sanki
boşverrrr...Bence bugün artık yazmaz saat kaç oldu zaten buluşalım derse de başka zaman buluşmam bitti
Dün akşam dan yazmalıydı hiç oralı olma bir daha da teklif ederse sen ekersin.Kızlar instagramdan biriyle yazışıyorum ama arada yazışıyoruz hiç buluşmadık ,ortak arkadaşımız da var tanıyor sayılırım neyse bana bigün oturalım dedi bende tamam dedim otururuz geçen gün de hafta sonu buluşabiliriz ben müsaitm diye teklif ettim o da bana doluyum bu ara işlerim var salı günü yemek yiyelim mi dedi bugün için yani, tamam olur dedim
Bugun salı ama hala ses Seda yok aramadı da ben de tekrardan bugün buluşacak myz diye de sormak istemiyorum sizce ne yapmalıyım instagramdan story paylaştım gördü de yani
Ev güzeli insan yerine koymuşsunuz anlamamış kendi bilirValla canım benim, artık umrumda değil şevkim kaçtı ben de böyleyim yani anında uzaklaşırım olay yerinden kaçarım çok seviyorum bu huyumu
ıyyy bi b.k olmaz ondan çok iyi olmuş tekrar buluşmadığın. işte ne olursa olsun bir kişi uğruna değerli günleri feda etmemek lazım bence. neden hafta içi mesela, neden onun için işten izin alayım ki ben? empati yapmaya çalışıyorum yanlış anlama :) bi de sabahın köründe, hiç kılımı kımıldatamam. önce konforumu bozmayacak görüşmelerle kalbimi kazanması lazım, ondan sonra böyle işten izin almak, sabah erkenden uykumu feda etmek gibi şeyler yaparım.benim başıma gelenden iyi durumdasınız. Yine aklıma geldi ya
Bir dönem böyle tanıdıgım , selamlaştıgım biri vardı sonra flörte dönecek gibiydi. Haftaiçi tüm gün bir yere gitmek üzere haberleştik ve ben işten izin aldım. Nereye gidecegimiz bile belli. Sabah erken cıkacaktık uzak mesafeydi.
Ben sabah kalktım giyindim . Günaydın ben hazırım yazdım. Hani gelecek gideceğiz sanıyorum
adam bana 2 'de dönüş yaptı
önce sebebini sordum . Önemli bir şey olsa bir şey demeyecektim. Uykum çoktu kalkamadım dedi :)
işten izin aldıgımamı yanayım, sabah 8'den 2 'ye kadar kesin bir şey oldu diyip kaygılandıgıma mı yanayım, ekildiğime mi yanayım :)
İnanılmaz saçma bir durumdu. O da son konusmamızdı. Sonrasında çok ısrar etti vs . bulusmadım.
Demem o ki beterin beteri var. Üzülmeyin
benim başıma gelenden iyi durumdasınız. Yine aklıma geldi ya
Bir dönem böyle tanıdıgım , selamlaştıgım biri vardı sonra flörte dönecek gibiydi. Haftaiçi tüm gün bir yere gitmek üzere haberleştik ve ben işten izin aldım. Nereye gidecegimiz bile belli. Sabah erken cıkacaktık uzak mesafeydi.
Ben sabah kalktım giyindim . Günaydın ben hazırım yazdım. Hani gelecek gideceğiz sanıyorum
önce sebebini sordum . Önemli bir şey olsa bir şey demeyecektim. Uykum çoktu kalkamadım dedi :)
işten izin aldıgımamı yanayım, sabah 8'den 2 'ye kadar kesin bir şey oldu diyip kaygılandıgıma mı yanayım, ekildiğime mi yanayım :)
İnanılmaz saçma bir durumdu. O da son konusmamızdı. Sonrasında çok ısrar etti vs . bulusmadım.
Demem o ki beterin beteri var. Üzülmeyin
Beklemede kalKızlar instagramdan biriyle yazışıyorum ama arada yazışıyoruz hiç buluşmadık ,ortak arkadaşımız da var tanıyor sayılırım neyse bana bigün oturalım dedi bende tamam dedim otururuz geçen gün de hafta sonu buluşabiliriz ben müsaitm diye teklif ettim o da bana doluyum bu ara işlerim var salı günü yemek yiyelim mi dedi bugün için yani, tamam olur dedim
Bugun salı ama hala ses Seda yok aramadı da ben de tekrardan bugün buluşacak myz diye de sormak istemiyorum sizce ne yapmalıyım instagramdan story paylaştım gördü de yani
benim başıma gelenden iyi durumdasınız. Yine aklıma geldi ya
Beklemede ka
Bişi yapmayın o yazar tekrar salı günü ile ilgili bir şey derse de AA buluşacak mıydık , unutmuşum deyin. Sizin hazırda beklediğinizi düşünmesinPeki bugün ses çıkmazsa sileyim mi instagramdan
Güvenilir gelmedi bana.Kızlar instagramdan biriyle yazışıyorum ama arada yazışıyoruz hiç buluşmadık ,ortak arkadaşımız da var tanıyor sayılırım neyse bana bigün oturalım dedi bende tamam dedim otururuz geçen gün de hafta sonu buluşabiliriz ben müsaitm diye teklif ettim o da bana doluyum bu ara işlerim var salı günü yemek yiyelim mi dedi bugün için yani, tamam olur dedim
günaydın canım ne aradı ne yazdı bende bişe yapmadımSon durum ne acaba
Son durum ne acaba
Hayır ya eve gittim o da yazmadı zatenSon görülme 17.37 diyor, kesin mesai çıkışı buluşuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?