- 15 Kasım 2022
- 51
- 36
- 3
- 40
- Konu Sahibi mathildayimben
-
Yok yok silmedim o da yazmadı zatenSormadın insallah herife. Silmedin insallah çöl maymununu.
tam bir aptallıktı zaten. İzin almam problem olmuyor iş yerinde ama ne gerek var yani gün harcamaya :)ıyyy bi b.k olmaz ondan çok iyi olmuş tekrar buluşmadığın. işte ne olursa olsun bir kişi uğruna değerli günleri feda etmemek lazım bence. neden hafta içi mesela, neden onun için işten izin alayım ki ben? empati yapmaya çalışıyorum yanlış anlama :) bi de sabahın köründe, hiç kılımı kımıldatamam. önce konforumu bozmayacak görüşmelerle kalbimi kazanması lazım, ondan sonra böyle işten izin almak, sabah erkenden uykumu feda etmek gibi şeyler yaparım.
ben de sevmem. Bir de kalktım kör vakitte makyaj yaptım , kombin yaptım yaSabahin körü buluşmalari aşiri zor.
Ben de uyanamiyorum ama kimse sabahin 8ine randevu vermiyorum.
Bence de silmeyin . Tepkisiz kalmak en mantıklısı. Önemsediğinizi düşünmesin.Yok yok silmedim o da yazmadı zaten
Son durum yazmadı bende eve gittim
Hayır ya eve gittim o da yazmadı zaten
Yok aman kızlar zaten konuşmaya da gerek uok artık bende bittiMerhaba
Birbirinizde telefon numaranız yok mu?
Canım bişe yapmadım yazmadı zatenBence boşver yaş iş
Ne yaptnız merak ettim
Yazma sen de sallaCanım bişe yapmadım yazmadı zaten
Asla yazmam o yazsa da cevap vermicemYazma sen de salla
tecrübe oldu deyip yola devam etmek gerek :) ben de ilk zamanlar, daha gençken saçma sapan hatalar yapardım, onlardan ders ala ala bu noktaya geldim. en önemlisi de karşımdaki beni ne kadar ciddiye alıyor, artık bu konularda daha sağlam fikirlerim var. sen yol yakınken görmüşsün, sabah uyanamayan insan neden sabah kalkmalı plan yapar? bu bir sorumsuzluktur. hasta olur, çok önemli işi çıkar falan anlarım ki onda bile bi haber vermek zor değil. hastayım veya şöyle bir durum var dese adam mı yiyeceksin sanki?tam bir aptallıktı zaten. İzin almam problem olmuyor iş yerinde ama ne gerek var yani gün harcamaya :)
gerçekten haklısınız . İlk bulusmalarda kendinden ödün vermemek lazım. Bir de gideceğiz diye hiç plan yapmadığım için akşama kadar evde oturmuştum . Allahh'ımm insan kendini çok kötü hissediyor. Şimdi gülüyorum ama o zaman sinirden ağlamıştım :)
Ya benim konumu arada kaynatmayın kızlartecrübe oldu deyip yola devam etmek gerek :) ben de ilk zamanlar, daha gençken saçma sapan hatalar yapardım, onlardan ders ala ala bu noktaya geldim. en önemlisi de karşımdaki beni ne kadar ciddiye alıyor, artık bu konularda daha sağlam fikirlerim var. sen yol yakınken görmüşsün, sabah uyanamayan insan neden sabah kalkmalı plan yapar? bu bir sorumsuzluktur. hasta olur, çok önemli işi çıkar falan anlarım ki onda bile bi haber vermek zor değil. hastayım veya şöyle bir durum var dese adam mı yiyeceksin sanki?
Hikayelerini de sessize al bence. Mesela yazarsa eğer görüldü yapmayın. Yazdığı zaman diliminde hikaye atın miklenmediğini anlar slskswşsllYok yok silmedim o da yazmadı zaten
Hikayelerini de sessize al bence. Mesela yazarsa eğer görüldü yapmayın. Yazdığı zaman diliminde hikaye atın miklenmediğini anlar slskswşsll
Anladım ama şöyle bir şey var. Sadece Instagram da yaziarak kimseyle buluşmayin. Diyelim ki buluşma da bir sorun çıktı, diyelim ki yolu bulamadıniz ya da başka bir iş geldi başınıza, Instagram'dan mi yazacaksiniz?Yok aman kızlar zaten konuşmaya da gerek uok artık bende bitti
Ya ne bileym öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı bende bıktım artıkÇok ayıp yaptığı, hiç konuşmayın bence de artık. Ama bir daha kimseye böyle hevesli görünmeyin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?