İlk buluşmam kızlar acil yardım edin

tam bir aptallıktı zaten. İzin almam problem olmuyor iş yerinde ama ne gerek var yani gün harcamaya :)
gerçekten haklısınız . İlk bulusmalarda kendinden ödün vermemek lazım. Bir de gideceğiz diye hiç plan yapmadığım için akşama kadar evde oturmuştum . Allahh'ımm insan kendini çok kötü hissediyor. Şimdi gülüyorum ama o zaman sinirden ağlamıştım :)

tecrübe oldu deyip yola devam etmek gerek :) ben de ilk zamanlar, daha gençken saçma sapan hatalar yapardım, onlardan ders ala ala bu noktaya geldim. en önemlisi de karşımdaki beni ne kadar ciddiye alıyor, artık bu konularda daha sağlam fikirlerim var. sen yol yakınken görmüşsün, sabah uyanamayan insan neden sabah kalkmalı plan yapar? bu bir sorumsuzluktur. hasta olur, çok önemli işi çıkar falan anlarım ki onda bile bi haber vermek zor değil. hastayım veya şöyle bir durum var dese adam mı yiyeceksin sanki?

Ya benim konumu arada kaynatmayın kızlar

Yok aman kızlar zaten konuşmaya da gerek uok artık bende bitti
Anladım ama şöyle bir şey var. Sadece Instagram da yaziarak kimseyle buluşmayin. Diyelim ki buluşma da bir sorun çıktı, diyelim ki yolu bulamadıniz ya da başka bir iş geldi başınıza, Instagram'dan mi yazacaksiniz?

Adam sallamadı çünkü sadece yazışarak, numarasını bile vermediği bir kadın, yemek teklifini hemen kabul etti. Kendinizi biraz ağırdan alın. Kurallarımız olsun. Daha numarani bile bilmiyorum, ne buluşmasi deyin. Ya bu kadar değersiz misiniz, anlamıyorum.

okuyunca aklıma direk eşimle flört dönemim geldi ben de yaklaşık 6 sene evvel eşimin çalıştığı iş yerinde çalışmaya başlamıştım tabi eşimin tipi duruşu beni çok cezbetmişti :) baya baya hoşlandım yani tabi ben aradım facebooktan bulamadım ama o beni bulmuş mesaj attı hayatımın en mutlu günüydü kalp kalbe karşıydı :) sabaha kadar mesajlaştık desem yeri mesajlaşırken cumartesi günü için kahve içmemiz mümkün mü demişti ben de çok isterdim ama iş yerinden sağlık rapor işlemlerimi halledeceğim demiştim oda tamam hastaneye beraber gidelim demişti beraber hastaneye gidip tetkikleri yaptırmıştım birde iğneden korkuyorum ben rezil oldum ilk gün çocuğa şimdi iyi ki eşim

Bende ilk buluşmada kalkıp şehir değiştirip yanına gitmiştim Tabi arkadaşlarım ailem bana söylemedikleri kalmamıştı haklılardı da ama başka şansımız yoktu onun gelebilme lüksü yoktu işinden ötürü iyiki de gitmişim diyorum şimdi çünkü karşılığında herhangi bir nankörlük bencillik görmedim ya da sizin bu karşınızdaki insanın yaptığı gibi bir tavırla karşılaşmadım. Bence hayırlısı olmuş bundan adam olmaz daha ilk günden yapılan planı ekmek nedir ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…