- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi azralinkam35
-
İnşallah kız o pis duyguyu almıştır.36yasındayım heyecanım bitmedi. 29undakı kiz ıcın sırf onla bulusmadı dıye yastan dolayı cumlesını kurmak ne kadar sacma ve cocukca.
Cocugun henuz olgunlasmadıgı bayram hediyesi almasından belli hıc gorusmedıgı kıza.
Ikıncı bulusmadaı korkarım ki kıza evlen benimle cocuklarimin anası ol diyecek.
Tabi kız bulusursa.
Cocuk kizi cok begendi, eger olursa allah nasip ederdr bir süre sonra bir birimisi tanıyınca ailemi tanistiracam diyor. Yanlis bir düşüncesi yokİnşallah kız o pis duyguyu almıştır.
Ama mesajda güzel konuşuyor diyor.Kız istemiyor net.
Almasa inan kahve ıcerdı.İnşallah kız o pis duyguyu almıştır.
Kızın hevesi kalmamış erkeklerden yana yada aklında biri var
Acele etmesin oğlan
Her an kız engelleyebilir
Gerekirse aylarca beklesin seviyorsa
Sevmiyorsa zaten o kızla olmaz
Kız baya sallamaz halde kafası karışık
Bir konuda üyeye eski sevgilisi doğum günü hediyesi olarak beğendiği ayakkabının çakmasını almıştı ve işyerinde eşantiyon verilen ürünleri paketleyip getirmişti onu hatırladımNerden tanısmıslar internetten mı?
4 gun once tanıstıgı kiza bayram hediyesi almak nedir ayrıca, bana alınsa iticı gelir.
Hele bir soluklan derım.
düşünerek biraz hizli tanimak istiyor. Ailemle tanistiririm bir sure iyi tanirsak bir birimizi diyor.
Bir kadın ancak aklımda biri varsa yada beğenmemişse adım atmazBizim çocuk kizi cok begendi ondan aslinda ciddi düşünerek biraz hizli tanimak istiyor. Ailemle tanistiririm bir sure iyi tanirsak bir birimizi diyor.
HANİ BENDE SUNU DÜŞÜNDÜM EN AZINDAN ÇOCUĞU MERAK EDİP 1 KERE DE OLSA BULUSMAZ Mİ İNSAN
Evlerden ırakBir konuda üyeye eski sevgilisi doğum günü hediyesi olarak beğendiği ayakkabının çakmasını almıştı ve işyerinde eşantiyon verilen ürünleri paketleyip getirmişti onu hatırladım
Kızın mesleği ne? Oğlanla nasıl?Cocuk kizi cok begendi, eger olursa allah nasip ederdr bir süre sonra bir birimisi tanıyınca ailemi tanistiracam diyor. Yanlis bir düşüncesi yok
Daha birbirlerini tanımadan böyle düşünmesi, aksine büyük bir sinyal. Daha ilk buluşma olmamış. Daha buluşmadan evlilik düşüncesiyle gelen kişi “nefes alsın yeter” düşüncesindedir. Böyle birini görsem topuklarım totoma vura vura kaçarım.Cocuk kizi cok begendi, eger olursa allah nasip ederdr bir süre sonra bir birimisi tanıyınca ailemi tanistiracam diyor. Yanlis bir düşüncesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?