- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
herkese merhaba..ben ilk hamileligimdeki bebeklerimi 3. ayinda kaybettim gelismedikleri icin.aradan 5 ay gecti ve 6 haftalik hamileyim cok sükür.
herhalde korkumu atamadim yine ayni seyi yasarim diye,o yuzden fazla sevinemiyorum kendi kendime.arada kendime hamile oldugumu sevinmem gerektigini
hatirlatiyorum.burdan hep yorumlar okuyup onlarin sevincini benimde yasamam gerektigini söylüyorum kendi kendime.eger negativ düsünürsem yavrucak yine küser
diye korkup kendimi sevinmeye zorluyorum.
bende aynı senin gibiyim ama doktora gidince rahatlıcam inşallah.
Kızlar birde bende göğüs ağrısı arttı baya , sizde de öyle mi ? Sanki yanlarda bezeler var gibi değişik :18::18:
Ben de öyle üstüne yatamıyorum , hafif bir baskı bile canımı yakıyor. Allah sonumuzu hayretsin
Bende göğüs ağrısı had safhada artı şişti kocaman oldu sütyenlerim dar geliyo en uçtaki kopçada bile.. Benimde değişik yani üstüne falan yatamıyorum herhalde normal bu olacak :44:
Bu aralar hamilelik gelişmeleri yazıları okumaktan bir hal oldum artık. Kafayı bozdum sanki.
Merhabalar.Ben de salı günü hamile olduğumu öğrendim.Yaklaşık 5.haftasındaymış.
muhteşem bişey.darısı başımıza inşallah.ben bugün yine kan verdim ama daha vermicem.eroinman gibi oldu kolum mosmor.
selam. ben de sürekli sadece okuyorum bugün yazıyim dedim :) ben de 4. haftamdayım daha ama bundan önce iki tane sorunlu hamileliğim olduğu için çok çok tedirginim... inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bebeğimize kavuşuruz, hepimiz...
ık
[sıze=3]canım benim adetime 4 gün kala yaptım testi ve çıktı , sen de dene istersen denemekten birşeycik olmaz :)[/sıze]
[sıze=3]canım benim yaaaa ne heyecanlısındır şimdi vedeee mutlu tebrik ederim ,allah hayırlı evlat eylesin :)[/sıze]
[sıze=3]ilk bebek , ilk umut , ilk heyecan... Ah ah [/sıze]
İnşallah canım , sen de var mı hamilelik yoksa planlıyor musun ?ilkler bende de olur inşallah
İnşallah canım , sen de var mı hamilelik yoksa planlıyor musun ?
Herkese merhaba,bende dün test yapıp hamile olduğumu öğrendim.henüz 7 aylık evliyiz ve korunurken böle bişeye şaşırdım ama içimden bi yerlerden de heyecanlandım.ama eşim benim gibi hissetmedi saatlerdir bütün yorumları okuyorum.ne yalan söyleyim biraz kıskandım sizi.ama yanlış anlamayın hasetlik şeklinde değil.özendim.Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın,bebişlerinizle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?