İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

bende aynı senin gibiyim ama doktora gidince rahatlıcam inşallah.

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sevinçten çok korku var içimizde günler çabuk geçsede meleklerimizin kalp atışlarını duyup rahatlasak

kızlar doktora ne zaman gidilmeli acaba?ben çarşamba gitmeyi düşünüyorum o gün 5+4 olucam bişeyler görüp tatmin olabilir miyim acaba?sağlıklı olduğunu duysam doktordan o bana yeter.tahminen o gün beta hcg 12000 küsür civarında olucak.yarın son kez beta hcg baktırcam 8000 küsürlerde bekliyorum.hayırlısı olsun artık.benim bulunduğum yerde kadındoğumcu olmadığından doktora sivasa gidicem.o kadar yol gitmişken hiç bişey öğrenemeden dönmek istemiyorum.

Kızlar içinizi ferah tutun , alacağız fasulyelerimizi kucağımıza Allahın izniyle. İnanın buna Allah kulun zannına göre verirmiş iyi düşünün , iyi olsun.

Kızlar birde bende göğüs ağrısı arttı baya , sizde de öyle mi ? Sanki yanlarda bezeler var gibi değişik :18::18:

karnimda bazen baloncuga benzer seylerin kipirdadigini hissediyorum sanki karnim acmis gibi.
bu beni cok mutlu ediyor sanki simdiden kipirdiyor umutluyum bu hamileligimde.12sinde randövüm var bakalim ne cikicak.
tahmini dogum tarihim 2.10.2013 (bende 6 ekim.annesi gibi terazi olucak bebisimmmm)

Bende göğüs ağrısı had safhada artı şişti kocaman oldu sütyenlerim dar geliyo en uçtaki kopçada bile.. Benimde değişik yani üstüne falan yatamıyorum herhalde normal bu olacak
:44:
Ben de öyle üstüne yatamıyorum , hafif bir baskı bile canımı yakıyor. Allah sonumuzu hayretsin

Sıcakcık İzmirimden herkese günaydınlar
Bol bebişli güzel haberli bir gün olur inşallah

İnşallah bebeğin bu sefer tutunur sana ve sağlıkla kucağına almayı ve emzirmeyi nasip eder. Dualarım sizinle. Hayırlısı neyse onu versin Rabbim, tebrik ederim

ilkler bende de olur inşallah

Herkese merhaba,bende dün test yapıp hamile olduğumu öğrendim.henüz 7 aylık evliyiz ve korunurken böle bişeye şaşırdım ama içimden bi yerlerden de heyecanlandım.ama eşim benim gibi hissetmedi saatlerdir bütün yorumları okuyorum.ne yalan söyleyim biraz kıskandım sizi.ama yanlış anlamayın hasetlik şeklinde değil.özendim.Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın,bebişlerinizle birlikte

Biraz(aslında oldukça) öküzler bu konuda sanki tek başınıza ya da kendiniz planlayarak yapmışsınız gibi aval aval bakıyorlar suratınıza... Onlar hiçbir zaman hazır olmazlar o yüzden sevinen erkek böyle karısını havalara atan artık nadir yani diye düşünüyorum o eskidenmiş.. Canınızı hiiiiç sıkmayın kendiniz için çocuk yaptığınızı düşünün onların keyfi gelecek de konusu açılacak da siz yıllardır kullandığınız hapı bırakıp kontrole başlayacaksınız da, bişe çıkıp çıkmayacağı da meçhul o kadar yıl sonra.... O yüzden içinizi ferah tutun benim eşim de öyle zıpzıp zıplamadı yani aa öyle mi nasıl falan dedi. Yeni idrak ediyor arada çocuk mağazalarına bakıyor o da bişe almak için değil "lan bi bakayım ne kadar bunlar battık yaa" diye düşündüğü için
En kötü ihtimalle göbeğiniz çıkınca idrak edip sevinmeye başlayacak siz hiç üzülmeyin kendinizi iyi hissetmeye sağlığınıza beslenmenize dikkat etmeye özen gösterin ona sakın değişen hormonların etkisiyle gözyaşı da dökmeyin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin zaten bebek mutluluk da getirecektir.

Son düzenleme:
Desteğin için çok teşekkür ederim.Kendimi daha ii hissetmemi sağladın gerçekten.bir gün içinde çöktüğümü hissetmiştim resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…