İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

tamam canım çok mutlu oldum.cuma günü yine yaptırayım diyorum.ama kan kalmicak
:)) Endişelenme annesi artık seninle inşallah bebeğin.Ama içim rahatlayacak diyorsan da senden önemli mi yaptır.Benden de bu ara o kadar tahlil istiyorlar ki , benim de yarın gitmem lazım dr'ın istediği tahliller var. Kaç tüp alacaklar bilmiyorum artık :) .Evden çıkamıyorum ama bir görsen halimi , nasıl ayaklanıp ta gideceğim bilmiyorum.

Veee bugün ilk kalp atışımızı duyduk :124::124::124:

Merhabalar, ben 6 haftalık hamileyim. Haftaya cuma tekrar kontrole ve tahlil yaptırmaya gidicem. Acaba bizim ilk kalp atışları da dinlenir mi yoksa illa 8. haftada mı yapılıyor? birde nasıl dinletiyorlar nasıl bir his(muhtemelen harikadır) kusura bakmayın ilk hamileliğim ve yeni hamilelik geçirmiş tanıdığım yok. Biraz anlatır mısınız merak ediyorum.. Teşekkür ederim şimdiden ayrıca hayırlı uğurlu sağlıklı olsun sizinde inşallah analı babalı büyütün :)

Sevgili arkadaşım , aslında bugün kontrole giderken kalp atışını duyacağımızı düşünmemiştik. Süpriz oldu tamamen.:)
Ne hissettim , şaşkınlık ve ilk canlı hareketi olduğu için varlığını hissetmek çok mutlu etti. Yani bulantı ve kusmalardan başımı kaldıramamaktan , hamileliği anlayamıyordum :). Senin kalp atışını duyman yüksek bir ihtimal illa 8 hafta değil bence. En kötü ihtimalle kalp atışını görürsünüz diye tahmin ediyorum. Benim de ilk hamileliğim beraber öğreneceğiz artık. İyi dileklerin için teşekkür ederim senin için de diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…