- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Canım bugün çıkacak değer sonucu haberlerini bekliyorum ona göresabah tekrar kan vericem değer ikiye katlamış mı diye?folik asit kullanıyorum 8 aydırfolbiol ilacımın adı
Canım bugün çıkacak değer sonucu haberlerini bekliyorum ona göre
Görüyor musun yine 3 saat kaldıtamam hayatım verdim kanı sabah.2 de belli olucak inşallah.bu sefer hastanenin aciline gidip verdim.malum bizim burda kadın doğumcu yok hiç.
Görüyor musun yine 3 saat kaldı
Korkma , herşey çok güzel olacak , içtenlikle inanıyorum... Ve değerine hep beraber sevineceğizsorma geçmiyo ki...en az 300 olması lazım bu sefer.korkuyorum.
Korkma , herşey çok güzel olacak , içtenlikle inanıyorum... Ve değerine hep beraber sevineceğiz
120 küsürdü canım.inşallah canım.senin ilk değerin kaç çıkmıştı?
120 küsürdü canım.
Canım ben aete 4 gün varken yaptırmıştım 120 küsür çıktı ondan 1 hafta sonra yaptırdım sonra 2600 küsür çıkmıştı canım. Daha da yaptırmadım hiç.adet gecikmesinin kaçıncı gününde 174 küsürdü peki?
Canım ben aete 4 gün varken yaptırmıştım 120 küsür çıktı ondan 1 hafta sonra yaptırdım sonra 2600 küsür çıkmıştı canım. Daha da yaptırmadım hiç.
Harika bir haber canım bu , artık üzülme bebeğin de üzülür . Tutunmuş bak anneciğine mercimek :)canım değerim 444 çıkmış.174 tek 444 e yükselmiş.
Harika bir haber canım bu , artık üzülme bebeğin de üzülür . Tutunmuş bak anneciğine mercimek :)
:)) Endişelenme annesi artık seninle inşallah bebeğin.Ama içim rahatlayacak diyorsan da senden önemli mi yaptır.Benden de bu ara o kadar tahlil istiyorlar ki , benim de yarın gitmem lazım dr'ın istediği tahliller var. Kaç tüp alacaklar bilmiyorum artık :) .Evden çıkamıyorum ama bir görsen halimi , nasıl ayaklanıp ta gideceğim bilmiyorum.tamam canım çok mutlu oldum.cuma günü yine yaptırayım diyorum.ama kan kalmicak
​Aramıza hoş geldin , hayırlı olsun canım :)Merhabalar.Ben de salı günü hamile olduğumu öğrendim.Yaklaşık 5.haftasındaymış.
kızlar bende hamileyim de hamilelik takvimini nasıl yüklüyorsunuz?
Veee bugün ilk kalp atışımızı duyduk :124::124::124:
Sevgili arkadaşım , aslında bugün kontrole giderken kalp atışını duyacağımızı düşünmemiştik. Süpriz oldu tamamen.:)Merhabalar, ben 6 haftalık hamileyim. Haftaya cuma tekrar kontrole ve tahlil yaptırmaya gidicem. Acaba bizim ilk kalp atışları da dinlenir mi yoksa illa 8. haftada mı yapılıyor? birde nasıl dinletiyorlar nasıl bir his(muhtemelen harikadır) kusura bakmayın ilk hamileliğim ve yeni hamilelik geçirmiş tanıdığım yok. Biraz anlatır mısınız merak ediyorum.. Teşekkür ederim şimdiden ayrıca hayırlı uğurlu sağlıklı olsun sizinde inşallah analı babalı büyütün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?