- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Desteğin için çok teşekkür ederim.Kendimi daha ii hissetmemi sağladın gerçekten.bir gün içinde çöktüğümü hissetmiştim resmen.
Canım üzülme , benim eşim ilk duyduğunda " ben hiç hazır değilim " demişti. Hani ben de şok yaşıyordum ama onun da ilk bu tepkiyi vermesine içerlemiştim içten içe. Sonra alıştı , kabullendi hele kalp atışını duyduğumuz gün gözlerindeki mutluluğu görmek çok hoştu... Sabret canım üzme kendini , zaten oldukça büyük bir sorumluluk içindeyiz. Şimdiden "Anne"yiz...Herkese merhaba,bende dün test yapıp hamile olduğumu öğrendim.henüz 7 aylık evliyiz ve korunurken böle bişeye şaşırdım ama içimden bi yerlerden de heyecanlandım.ama eşim benim gibi hissetmedi saatlerdir bütün yorumları okuyorum.ne yalan söyleyim biraz kıskandım sizi.ama yanlış anlamayın hasetlik şeklinde değil.özendim.Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın,bebişlerinizle birlikte
Bende 6. haftanın içerisindeyim ve 6.hafta 2 gün idi doktora gittik ve kalp atışlarını duyduk. Harika bir duygu...İnşallah kalp atışlarınıda duymayı nasip eder yalnız dikkat etmelisin tehlikeli dönemdeyiz. Şuan düşük tehlikesi var bende ve evde yatıyorum.yarın ben de susam tanemin kalp atışını duymaya gidicez allahın izniyle bir aksilik çıkmaz inşaallah çok stresliyim..
kızlar merhaba :) riskli bir gebelik geçiriyorum, innohep ve progestan iğneleri+crinone jel+ecopirin ve tabi folik asit ile.
Doktorum salı günü bebeği pek iyi görmediğini ve bhcg takibi yapması gerektiğini söyledi. Salı günkü bhcg sonucum >1500 diye bi sonuç çıktı , bulunduğum yerdeki makine 1500ün üstündeki değerleri okumuyormuş, tabi bunu bana sonucu aldıktan ve 30 TL'yi verdikten sonra söylediler bugün kendi doktorumun labaratuarında yaptırdım ve sonuç 6407. Tabi doktorum "ilk değer 3000 ve üstü olsa 2.değerin güzel ama ilk değeri bilemeyiz belki 7000lerde ve düşüşe de geçmiş olabilir ben o sonuca güvenemem" dedi, cumartesi günü tekrar bhcg yaptırmamı istedi.
Sizlere sorum 6407 sonucu benim gebelik haftama göre normal bi değer mi? SAT:21 aralık 2012 geç döllenme olasılığı da varmış ayrıca.
Canım sanırım değer 7 -12 hafta 7,650 - 290,000 arasında olmalıymış ama değerin yine de kötü sayılmaz geç döllenme olabilir gerçekten.
​Canım iyi düşün , Rabbim güzelini versin. Allah korusun minik fasulyelerimizi..inşallah öyledir canım , insan 1 tane kürtaj atlatınca korkularına söz geçiremiyo :18:
​Amin canım inşallah.herkesin bebişleri hayırlı olsun allah kucağımıza almayı nasib etsin inş
Kızlaaaar bu bulantılar ne zaman geçecek , ne yesem kusuyorum ya
Canım benim ya Allah yardımcımız olsun. Bir de 8-9. haftalar bulantının en zirve oluğu haftalarmış. inşallah iki haftaya biter yoksa benim pilim bitti tansiyonum düşüyor sanki
Bende bu sabah ilginç bi koku duydum kalkar kalmaz.. Öğür öğür en sonunda kustum artık yemeklerden sonra da öğürmeye başladım allah kolaylık versiinn sen benden 1 hafta daha çabuk kurtulacaksın ben yeni başladım bide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?