İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

Desteğin için çok teşekkür ederim.Kendimi daha ii hissetmemi sağladın gerçekten.bir gün içinde çöktüğümü hissetmiştim resmen.

Sakın öyle hissetme , abim (yaşı 35) henüz hazır değiliz dediği için yengeme (onunda yaşı 34) yengem bir türlü tam anlamıyla sevinemedi sahiplenemedi. 8. haftada bebeğin kalp atışlarını alamadıkları için kürtaj oldu. Eğer kötü hissedersen kendini onu sahiplenmez başka nedenlerden dolayı tam anlamıyla sevinemezsen o da seni istemez böyle düşün. Allah annelik veriyor bu yeni evliliğine rağmen karnına küçük bi parça hemde senden bir parça veriyor. O öyle bir mucize işte! O yüzden sakın çökme yılma sen artık annesin Allahın izniyle unutma eşin ne yaparsa yapsın üzülme elbet sevinecek ondan da bir parça elbet kabullenecek 7 aylık evli olduğunuz içn hazırlıksız yakalandı belki maddi durumunuzda yeni evlisiniz çok normal bunlar yanlış anlama biz hala borç ödüyoruz 2 yıl oldu... Ama dediğim gibi onlar hiçbir zaman hazır değil. Eskiler demiş ya; kadının içine düşünce anne olur ama erkek ancak kucağına alınca baba olur sakın unutma içini gönlünü ferah tut konuş onunla sev sen kabul edersen eşin de kabul edecektir.

Canım üzülme , benim eşim ilk duyduğunda " ben hiç hazır değilim " demişti. Hani ben de şok yaşıyordum ama onun da ilk bu tepkiyi vermesine içerlemiştim içten içe. Sonra alıştı , kabullendi hele kalp atışını duyduğumuz gün gözlerindeki mutluluğu görmek çok hoştu... Sabret canım üzme kendini , zaten oldukça büyük bir sorumluluk içindeyiz. Şimdiden "Anne"yiz...

Yarın kontrolümüz var , bakalım ne kadar büyüdü fasulyem :)
Ancak öyle halsiz üşüyorum ki , hayat enerjim ne zaman yerine gelecek merakla bekliyorum...
:44:

yarın ben de susam tanemin kalp atışını duymaya gidicez allahın izniyle bir aksilik çıkmaz inşaallah çok stresliyim..

yarın ben de susam tanemin kalp atışını duymaya gidicez allahın izniyle bir aksilik çıkmaz inşaallah çok stresliyim..
Bende 6. haftanın içerisindeyim ve 6.hafta 2 gün idi doktora gittik ve kalp atışlarını duyduk. Harika bir duygu...İnşallah kalp atışlarınıda duymayı nasip eder yalnız dikkat etmelisin tehlikeli dönemdeyiz. Şuan düşük tehlikesi var bende ve evde yatıyorum.

ben cok korkuyorum kızlar ya iki tane düşükten sonra buna sevinemiyorum bile kimseye bahsettirmiyorum psikolojım çok bozuldu sanki en ufak bi akıntıda aha diyorum gitti aklımdan bi türlü çıkartamıyorum doktora gitmeye korkuyorum kötü bişey dicek die

Bayanlaaarrr,,

Bende yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem.. 10 gündür bekliyorum çok heyecanlıyım!
eve ultrason almayı planlıyorum özledikçe bakarım nasıl fikir :)) böyle her seferinde doktora gitmeyi beklerken ömrümüzden ömür gidiyor hele de ilk 3 ay bir sürü tehlike var allah korusun bebişlerimizi bize bağışlasın

Canlarım , üzmeyin stres yapmayın , inanın bebek de etkileniyor. Gerçi ben de stres yapıyorum baya ama napalım . Bugün idrar yollarımda iltihaplanma olduğunu öğrendim , fındığımızı göremedik . Umarım problemler hemen geçer. Çok zor bu 3 ay özellikle insan kafayı takık şekilde dolaşıyor etrafta hep. Ama iyi düşünelim iyi olsun kızlar...

kızlar merhaba :) riskli bir gebelik geçiriyorum, innohep ve progestan iğneleri+crinone jel+ecopirin ve tabi folik asit ile.
Doktorum salı günü bebeği pek iyi görmediğini ve bhcg takibi yapması gerektiğini söyledi. Salı günkü bhcg sonucum >1500 diye bi sonuç çıktı , bulunduğum yerdeki makine 1500ün üstündeki değerleri okumuyormuş, tabi bunu bana sonucu aldıktan ve 30 TL'yi verdikten sonra söylediler bugün kendi doktorumun labaratuarında yaptırdım ve sonuç 6407. Tabi doktorum "ilk değer 3000 ve üstü olsa 2.değerin güzel ama ilk değeri bilemeyiz belki 7000lerde ve düşüşe de geçmiş olabilir ben o sonuca güvenemem" dedi, cumartesi günü tekrar bhcg yaptırmamı istedi.
Sizlere sorum 6407 sonucu benim gebelik haftama göre normal bi değer mi? SAT:21 aralık 2012 geç döllenme olasılığı da varmış ayrıca.

Canım sanırım değer 7 -12 hafta 7,650 - 290,000 arasında olmalıymış ama değerin yine de kötü sayılmaz geç döllenme olabilir gerçekten.

Canım sanırım değer 7 -12 hafta 7,650 - 290,000 arasında olmalıymış ama değerin yine de kötü sayılmaz geç döllenme olabilir gerçekten.

inşallah öyledir canım , insan 1 tane kürtaj atlatınca korkularına söz geçiremiyo :18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim ya Allah yardımcımız olsun. Bir de 8-9. haftalar bulantının en zirve oluğu haftalarmış. inşallah iki haftaya biter yoksa benim pilim bitti tansiyonum düşüyor sanki

5+3 ile elhamdülüllah kalbimizin atışını duyduk,rahmim ters olduğu için alttan baktı doktorum,bakalım allah hayırlı sağlıklı bir evlat olmasını nasip etsin cümlemizin tabi..

ya kızlar kafam karıştı ben polikistik overim doktor 39 günlük dedi,tahmini doğum tarihin 24 eylül dedi,10 gün öncede 10 gün sonrada olabilir dedi,ben şimdi bilgilerimi yazdım buaraya 8 hafta çıktı kafam karıştı ya.

İyi akşamlar kızlar bende 10+4 haftalık hamileyim ve ilk bebişim olucak Allah izin verirse mide bulantısıyla ilgili size tavsiyem tuzlu ürünler tüketin teblebi ve çubuk kraker ben burdan bi arkadaştan duymuştum bende işe yaradı umarım sizdede yarar. Sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…